Citat:
Uporabnik Mare2 pravi:
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
varuška, čistilka itd lahko dela z vrednotnicam...
najlažje je pa zaslužit z obrtjo, katere ne želiš opravljat
Tale punca je skoz zasedena.
https://www.facebook.com/profile.php?id=100004201485431
Citat:
Uporabnik Mare2 pravi:
Citat:
varuška, čistilka itd lahko dela z vrednotnicam...
najlažje je pa zaslužit z obrtjo, katere ne želiš opravljat
Tale punca je skoz zasedena.
https://www.facebook.com/profile.php?id=100004201485431
Citat:
Uporabnik hrci pravi:
Dokazuje to da maja kovacic ni ta oseba, kot se prikazuje da je..
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Vidiš, če bi imela dobro postavo, bi pa lahko služila z najstarejšo obrtjo...
Citat:
zmago, svinjska dela se vedno dobro plačujejo. v dreku je dnar. ker pucat za nekom je zelo zoprno delo in je prav da je dobro plačano.
Ti sam poslusaj kaj se na busih pogovarjajo. Ce te demenca ne zje.be in ce bis kaj zanimivega slisal ti se mi kako kosilo placamoCitat:
Uporabnik johannes pravi:
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Vidiš, če bi imela dobro postavo, bi pa lahko služila z najstarejšo obrtjo...
Tudi tu je nekaj dvomov.
Ker nimam info iz prve roke, me zanima, če kdo ve: ali nekatere res služijo z levo roko 1500, 2000, 3000 evrov mesečno?
Ali pa je tak zaslužek, o katerem nekateri govorijo, urbani mit?
Je pa gospodična/gospa iz tega topica napisala, da bi bila čisto zadovoljna z 100 dodatnimi evri mesečno ... Znanci, ki sem jim opisal post, so enoglasno rekli, da komaj verjamejo, da je nekdo lahko tako skromen...
Ker na busih ljubljanskega potniškega prometa se mladi še vedno (če prisluhnemo pogovorom) pogovarjajo o cifrah 20.000, 80.000 evrov. Pri tam pa, sem prepričan, živijo v hotelu mama, ali nekje delajo za 2,5 do 3,5 evra na uro. In "nimajo za burek"...
Smo malce nerealni, ali smo še vedno POPOLNOMA nerealni? In radi bluzimo, če se le da?
Citat:
johannes najbrž z levo roko v priemru da je desničarka težko toliko zasluži. z svojim spolnim organom pa zna.
imaš članke v časopisu kjer piše da je pol ure 50€ * 5 strank na dan=250€/dan * 22 dni = 5500€/mesec.
ja dober biznis. nastavi rit in boš tudi ti na hitro obogatel