Citat:
Uporabnik Emma pravi:
Hvala vsem za to, da se je tema razširila heheh
Dejstvo je tudi to, da sicer delam v taki službi (JU) da imam nekaj v pogodbi pač omenjeno, da se kao ne sme opravljat dela, ki bi metalo slabo luč na to zaposlitev.
Nekega kroga znancev, ki bi jim prav prišlo čiščenje stanovanja ali karkoli takega, nimam - če pa dam oglas na splet, se mi pa lahko kakšna inšpekcija uturi in evo ti ga, na.
Zdaj se sicer nekaj dogovarjam z eno vrtnarijo in prodajo decembra na štantu, vendar je spet problem ker rabijo od 8h pa do 18h nekoga, jaz pa ne mislim jemat dopusta 14 dni (od bogih 21) - sem jim pa rekla, da pridem z veseljem pometat, pospravljat, nakladat zadeve za na teren itd, pa so rekli da mi sporočijo (kar je za moje pojme lepši izraz za pejte vi mal v r**).
Glede na to, da sem omejena na LJ (nimam lastnega prevoza)... še enkrat prosim, če kdo ve za kakšno gostilno kjer rabijo pomoč - lahko se me tudi uvede v strežbo (še nikoli nisem stregla namreč), sicer pa raje čistim itd, naj sporoči, da sem na voljo čez vikende ali po dogovoru po 16.30... plačilo na roke, če pride inšpekcija pa se delam da sem stranka
hahahaha....
Aja, pa po videzu nisem ravno neka Krula