skozi leta ..

007

Pripravnik
4. sep 2009
707
0
16
Citat:
Uporabnik kripo pravi:
Že, ampak takšnih je vse več .. in razuman meja med normalno postavo in tem, kar se danes sprehaja po cestah, se premika v "slabšo" smer .. IN ta, ki bi moral reči: ej, tole pa ne gre, veš.. " je že sam tam .. Če pa to reče nekdo, ki ni tam, je pa nesramen in mora gledati stran.

replay na en prejšnji post: SORRY! Debele riti so vsepovsod! Kako naj potem pogledam stran!? Sicer pa tudi "rad" pogledam tako rit .. Mi da vedeti, da se lahko zredim še za dodatnih 30kg, pa ne bom imel take riti
smile-1.gif

potem pa ne vem kje živiš. jaz sem v centru, miklošičeva, čopova, bavarc, ...vsak dan. tega kar ti opisuješ res ne opažam...to da pa nekdo, ki ni tvoj prijatelj, tebi reče, da si debel, ali pa da nisi lep, ali pa da imaš prekratko kravato, itd, pač ni družbeno sprejemljivo. so pač nepisana pravila obnašanja, ki smo jih skozi norme v odraščanju povzeli po pomembnih drugih, če so te tvoji naučili, da človeku poveš "ti, a lahko ne hodiš po čopovi, ker si debela!", potem boga tista, ki ti je prišla nasproti z veliko ritjo...

007

Pripravnik
4. sep 2009
707
0
16
aja, ne, njej nisi rekel, na forum si napisal...sry, my bad...way to go sport!

kripo

Fizikalc
19. avg 2007
1.941
1
38
46
Ljubljana
ksz..

evo, pa smo tam.

Napadate mene, ker sem rekel, da so debele prasice na cesti,ki mislijo, da so najlepše, kriv sem pa jaz ..

Želim vam vsaki vsaj eno takšno, da jo boste objemali (pa poklicali še kolega, da bo posodil roke), kovinsko konstrukcijo postle (lesena ne bo zdržala), pa ugoden kredit pri nakupu kombija, ker na zadnje sedeže ne bo več šla) .. A prav?

Zdaj pa ven na sprehod. Sicer je sonce, ampak ob teh ritih ne bo problema najti sence ..

Še enkrat: oblecite raje zavese, ne pa oprijetih hlač!

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Sej pravim, srečna tvoja žena, doma ima tipa, ki ocenjuje riti drugih žensk..

Eh, dej dej. To je dnevni šport, če greš s kolegi na pijačo ali pa pa s sodelavci če gre kaka mimo. Pa je večina kolegov/sodelavcev zasedenih...

Ženske tud čekirajo, če pride kak "hud" tip mimo... vse normalno.

Nazadnje urejeno:

tincelj

Pripravnik
1. okt 2008
430
0
16
obalca
ksz
sam jaz res ne vem, kje vi živite. pridite malo dol, na obalo pogledat.
se mi zdi, da je preveč suhih punc.
ok, res da se tam pa tam najde res kakšna z veliko ritjo in tudi neprimerno oblečena.
jaz žal tega ne razumem, kako se lahko stlačijo v te elastične kavbojke. jaz si tega ne bi upala obleč, pa tud če bi imela cca 50 kg. vedno bi se mi zdelo, da mi grdo stojijo.

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Sej pravim, srečna tvoja žena, doma ima tipa, ki ocenjuje riti drugih žensk..

Eh, dej dej. To je dnevni šport, če greš s kolegi na pijačo ali pa pa s sodelavci če gre kaka mimo. Pa je večina kolegov/sodelavcev zasedenih...

Ženske tud čekirajo, če pride kak "hud" tip mimo... vse normalno.

Smešno mi je pač, da se domnevno srečno poročen dec sekira, kakšne so druge ženske.