skozi leta ..

jest5

Guru
18. avg 2007
25.960
-8.674
113
Citat:
Uporabnik nekdo pravi:
2. 20 ali 30 let pa so nas (zahodna Evropa in še kje) posiljevali z ženskami-obešalniki, imenovanimi tudi: manekenke. Od časopisov do televizije. Kolateralna škoda gibanja za nizko telesno težo je bila anoreksija, ki jo je še danes preveč. In ki jo nekatere bejbe jemljejo kot modno smernico.
Nekatere še preveč resno
crazy1.gif

Hoci

Fizikalc
18. avg 2007
2.546
5
38
Značilen ženski problem da telesno težo uravnavajo samo s hrano (beri stradanjem) namesto z rekreacijo.

Shai

Fizikalc
25. maj 2009
1.205
0
36
Citat:
Uporabnik Hoci pravi:
Značilen ženski problem da telesno težo uravnavajo samo s hrano (beri stradanjem) namesto z rekreacijo.

...true story.

haha, Gatto glede na to, kar beremo, ima verjetno že zabasan nabiralnik, s sporočili tistih, ki imajo zelo mlade radi. Priznajmo si, ne more bit več kot 10let stara
grin1.gif

Chief_Wiggum

Fizikalc
24. jul 2007
1.064
3
38
Nisem bral vsega, zato se nanaša izključno na prvi post.

Ti pa tista Čebelca Maja sta čist glih, oba neki jamrata, ti kako zgledajo bejbe, ona kaki luzerji so tipi.

Če bosta na koncu ostala sama, si bosta za to tudi čisto sama kriva. Izbira je kakršna je in ni nujno da je po vajini volji oz. okusu.

kripo

Fizikalc
19. avg 2007
1.941
1
38
46
Ljubljana
ksz..

Popravljam izrazoslovje:
dnevnica - samovšečna oseba bojda ženskega spola, ki ne verjame ogledalu in okolici, nosi pa špeh na notranji in zunanji strani hlač ter večinoma prekratko majčko

večernica - avša, ki misli, da je najlepša med najlepšimi, oblečena je po najnovejši modi, seznanjena z najnovejšimi trači; dan preživlja s hobiji, kot so kofetkanje, obiskovanje trgovin z dragimi cunjami, prebira rumeni tisk. Zvečer pa pridobljeo znanje kaže na modni pisti, imenovani "Ob Ljubljanici" in kaže svojo prestradano postavo vsem navzočim. rada se glasno nasmehne, da jo opazijo še tisti, ki je že prej niso.

Debela pra... alias krava: nenormalno distribuirana telesna masa (večinoma špeh) in to v predelu riti ter trebuha. seveda so pod vplivom tudi prsa, ki so zato košarica D ali E in celo F, kar pa izgubi na vrednosti, ko pogledaš trebuh, ki je obsežnejši kot zgornji predel. Vse to visi na osebi, ki lula sede .. Nazadnje "jo" je videla pred nekaj leti, ko bila še v osnovni šoli. Nima realne slike o sebi in se ima za idealno žensko, saj je podobna najlepšim posameznicam tega planeta: Kardejšian, Britni Spirz in podobne ..

Pa še v dopolnilo: lepota nima pri mojem opisu nobene vrednosti. Govorim zgolj o prekomerni teži, ki pa ne vključuje tistih posameznic, ki imajo "5 kg" preveč. Gre za opis tistih (beri: samo tiste), ki imajo še kolikor toliko normalne noge od gležnjev do kolen, potem pa salo drži obe nogi skupaj, rit izjemno prostorsko nadarjena, trebuh da se ljulja cel teden, zgornji del trupa pa spet suh, kot da ima ženska 50kg .. Obraz spet suhcen.

In da, večinoma se dekleta poslužujejo stradanja, namesto da bi nehale jesti razne McChickne in CocaCole .. pa posegale po normalni prehrani .. Normalna kot je krompir, kruh, meso .. Ne solate. Bi že s tem shujšale 10kg .. 10 minut kakršnega koli miganja na dan GARANTIRAM, da jim spremeni postavo ..

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
K si me glih omenu. Hudih tipov je mal. Ene par sem jih zdej spoznala, tko da upanje ostaja in ne jamram, ampak iščem iglo v senu, to je pa jako zahtevno delo.

majč

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
ja ja izi man, a se teb kam mudi al imaš novo uro a je treba spet uro prestavt naprej, nazaj, b?

majč

kripo

Fizikalc
19. avg 2007
1.941
1
38
46
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Chief_Wiggum pravi:
Nisem bral vsega, zato se nanaša izključno na prvi post.

Ti pa tista Čebelca Maja sta čist glih, oba neki jamrata, ti kako zgledajo bejbe, ona kaki luzerji so tipi.

Če bosta na koncu ostala sama, si bosta za to tudi čisto sama kriva. Izbira je kakršna je in ni nujno da je po vajini volji oz. okusu.

Uf, jaz sem že letanje s cveta na cvet dal skozi in sem srečen s svojo in svojim otrokom .. tko da sam ne bom
wink-1.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Kaj pa to, kar sem jaz zadnjič doživel. Grem na šiht, peljem se od vzhoda proti zahodu, tako da mi sonce sije s hrbta naprej. Peljem se mimo pločnika in vidim :O, eno cca 100kg težko žensko, pa še visoko enih 170cm, v ČRNIH OPRIJETIH PAJKICAH. Ker je imela tok odvečnega sala, ji je pajkice tok nategnilo, da so ji prej omenjeni sončni žarki, dobesedno rentgen naredili. Seveda je imela tangice gor (vsaj upam, da ni bla čist brez, ker gat nisem videl). In še šok. celulit se je jasno videl na 30 metrov ČEZ pajkice.

Nič jasno. Res. Frigiden sem bil še 2 dneva.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
impotenten je taka preveč grda beseda.
grin1.gif

sicer je bila bolj metafora, da si je lažje predstavljati kako hudo je bilo.
grin1.gif

PS: Pajkice so sicer zelo kul. Če jih nosi fejst ženska.

nekdo

Pripravnik
22. jan 2008
949
2
16
Vsaka podobnost fotografije s situacijo v Sloveniji je - NAMERNA!
1184074-Fejsfuk_nateg.jpg

Priponke

• 1184074-Fejsfuk_nateg.jpg
    1184074-Fejsfuk_nateg.jpg
    47,1 KB · Ogledi: 203
Nazadnje urejeno:

bansh28

Fizikalc
24. sep 2009
2.390
2
36
ORGINAL tm
grem včeraj po šihtu v center tole zadevo preverit in res !!!
Vsaka druga zalita od špeha k svija. Ene so pa celo tako oblečene da te mine sploh gledat-študentke domnevam al pa je pol pičk drogerašic !

fujjj

Nisem niti ene videl na bavarcu da bi lahko rekel: No tale je pa dobra !