Citat:
Uporabnik kripo pravi:
Uf, jaz sem že letanje s cveta na cvet dal skozi in sem srečen s svojo in svojim otrokom .. tko da sam ne bom
Citat:
Uporabnik jtfc pravi:
V kameni dobi, so bile take zelo cenjene
Citat:
Uporabnik Mamca pravi:
Pa dajta se no umirit, a se bosta res še sklofali, mojamura pa koliko si ti stara, da se pustiš takim nadutim smrkljam sprovocirat?
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Citat:
Uporabnik kripo pravi:
Uf, jaz sem že letanje s cveta na cvet dal skozi in sem srečen s svojo in svojim otrokom .. tko da sam ne bom
Tako si srečen, da se zelo ukvarjaš s čekiranjem in ocenjevanjem drugih žensk..
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Sej pravim, srečna tvoja žena, doma ima tipa, ki ocenjuje riti drugih žensk..
Citat:
Uporabnik Simon_Vi pravi:
Sam pa opažam sledeče....debele so povečini iz nižjega sloja, mentalno zaostale in totalno nerazgledane, v večjem procentu južnakinje. Da ne govorim o široki riti čez katero so obešene bele hlače, spodaj pa črne tangice...katastrofa.
Po drugi strani imamo pa ženske ki nekaj dajo na sebe, izgledajo lepo in so lahko zgled ostalih žensk. Te so ponavadi uspešne, inteligentne, ženska s katero se lahko tudi kaj pogovoriš. Zna sestavit stavek
Žalost pa je, da se ženske iz prve skupine zgledujejo po ženskah iz druge skupine.
Citat:
Uporabnik IbizaDriver pravi:
P.S.: kaj manjka Kim Kardashian?
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Sej pravim, srečna tvoja žena, doma ima tipa, ki ocenjuje riti drugih žensk..
Citat:
Uporabnik IbizaDriver pravi:
Problem je samo v tem da te druge nočejo imeti kaj dosti z raznimi kelnerji, prodajalci v sparu, policaji in podobnimi profili raznih "ocenjevalcev".