skozi leta ..

ceedevita

Majstr
24. jul 2009
6.879
107
63
štajerska
tam so take

pd2214812.jpg

Dinotti

Fizikalc
27. sep 2010
1.226
0
36
Ljubljana
Vozm trolo in vam povem, da dnevno vidim nešteto deklet!
Do tm ene 20 so še nekak, po 20emu letu, pa se že pozna! Najbolj smešno je, k vidš une debele, vse od solarija, namazane, utegnute z pajkicami in obvezno z torbico nad komolcem. Te so najhujše, nosijo se kot, da letijo nad asfaltom!
smile-1.gif
))

kripo

Fizikalc
19. avg 2007
1.941
1
38
46
Ljubljana
Mamca .. jaz se dobro slišim .. škoda je, da one ne vidijo/slišijo/ne razumejo, da mora biti človek višji kot širši ..

In ne, niso 3 debele 7 suhih .. je že obratno .. tiste suhe se oblečejo normalno .. debele pa v oprijete stvari in potem bilo kuda škrge(
hysterical-1.gif
) svuda ..

Pa ko bi se vsaj enkrat pogledale v ogledalo in videle realno sliko .. Ampak neeee .. tele XXXXL hlače morajo biti opriejte .. sj jih ima Kardejšijanova tudi .. Pa Džej Lou .. Kot da tekmujejo, katera ima večjo rit ..

Ja, trend rasti ljudi v širino je močno opazen. Ne razumem, kako lahko dobijo bone restavracije s hitro prehrano!
bonk.gif

Pa tudi to je res, da je telovadba vedno bolj kot opcija
stupid-1.gif
namesto, da bi bila obvezna vsaj 3x na teden .. pa četudi je to metanje žoge na koš/gol/rolanje/itd na šolskem dvorišču

Nazadnje urejeno:

Shai

Fizikalc
25. maj 2009
1.205
0
36
Ja, žalostno je, da je vse več ljudi debelih. Tut men se obrača, ko vidim kaj takega KLIK v legicah, pa tudi če gre za dekliščino. Me ne zanima, meja more bit! Tut js ne razkazujem svoje riti naokoli v pajkicah, pa čeprav jo marsikatera, ki ma večjo rit od moje
bonk.gif
...samozavest serijsko.
Drug problem, je pa itak, kot je že nekdo prej napisal, pomanjkanje športne v šolah in premalo gibanja med mladimi. Na žalost gre vse v to smer, da bojo iz šol izrinal še tiste par uric športne, ki jo je zdaj....ja, izboljšujemo šolski sistem...my ass
jezen.gif

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.580
10.798
113
najbolj hudo je, ko večina teh punc raztegne nesorazmerno, prav pohabi jih, v rit in vamp, in potem zgledajo kot degenerirane kokoši.

Lollita

Pripravnik
18. mar 2011
188
0
16
Fak, stari ampak res, končno ena pametna
cool-1.gif

Slik pa rajš ne prlimam k se mi jih grauža gledat sploh
frown-1.gif

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.580
10.798
113
moški je moški, kosmat ded. zdrava ženska pa nikol ni bila zavaljena pras.... jasno tole?

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
Citat:
Uporabnik Lollita pravi:
Fak, stari ampak res, končno ena pametna
cool-1.gif

Slik pa rajš ne prlimam k se mi jih grauža gledat sploh
frown-1.gif

napad je najboljsa obramba... hehe, tudi ti si BBW, a ne?
evil.gif

kripo

Fizikalc
19. avg 2007
1.941
1
38
46
Ljubljana
Si se ti? Zanikanje? Ravno o tem smo se prej pogovarjali. Priznanje je prvi korak k spremembi ..

Pa pustimo zdaj osebne opazke .. gremo na dejstva na ulicah ..

Ja, tudi tipi so verjetno čudni (sorry, jih ne opazim, ker jih ne gledam) .. Babe so pa obup! .. (Ne vse, da ne bo pomote
zmaga.gif
)

Shai

Fizikalc
25. maj 2009
1.205
0
36
Citat:
Uporabnik Lollita pravi:
a še niste slišal za solarij

pa dobr je, resno ti to misliš al kaj?
13.gif

Kar se tipov tiče, velja za njih bolj kot ne isto kot za ženske: debeli se po veliki večini ne oblačijo svoji teži primerno. Bi pa rekla, da se vseeno debeli tipi prej tega zavejo in kej nardijo, kot pa debele ženske.
Poraščenosti mislim, da ne rabimo vpletat v to temo, ker je to zgodba zase...dejstvo je, da so tipi veliko bolj poraščeni, tako kot tudi nekatere ženske
evil.gif

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.569
1.091
113
Titograd
Maš take ja, meter pa čevap velik, širok tolk da bi ga lahko kotalil, zabrita glava pa pedertašna
smile-1.gif
ko da so jih klonirali, precej jih vidim.

matix

Fizikalc
22. jul 2007
2.132
0
36
35
Stari, ne vem kje ti hodiš.. jaz ob večerih v LJ vidim take frače, da glava peče
smile-1.gif

icequeen616

Pripravnik
6. dec 2010
122
0
16
Jupiter
no no ... dec pa solarij ... bljak ... meni osebno je že na ženski tista zakurjenost sredi zime totalno nagravžna, da imam pa še deca takšnega pa samo še
uf-1.gif

pa toliko se govori o nekem zdravju ... a solarij je pa zdrav?

kaj je pa narobe, če je dec mal močnejši? boljše kot kakšna prekla ... a tisto je pa lepo za vidt? ko že ravno samo o zunanjosti govorimo ... se mi zdi, da nekaterim (in moškim in ženskam) tistih nekaj "odvečnih" kg paše ... nekaterim pa spet ne ... res pa je, da nekateri ne znajo lepo teh kg zapakirat ... sicer pa vsake oči imajo svojega malarja ...

kripo

Fizikalc
19. avg 2007
1.941
1
38
46
Ljubljana
Citat:
Uporabnik matix pravi:
Stari, ne vem kje ti hodiš.. jaz ob večerih v LJ vidim take frače, da glava peče
smile-1.gif

Govorim o dnevnicah .. ne tistih sponzorušah, ki pridejo na plano v večernih uricah .. ko se pridejo pokazat .. in znajo povedati vse o šminki, laku za nohte in legicah, pa vse o najnovejših kdo komu kaj .. ko jo pa vprašaš, da pove en stavek od začetka do konca, pa .. Ampak, ja, za pogledat (in še kaj več) pa so
grin1.gif

Govoril sem o teh, ki jih v času svetlobe vidiš v centru mesta .. No, koliko jo je pač vidno izza tistega mesarkega sendviča, ki ga jaz ne pospravim ..