Citat:
Uporabnik Mamca pravi:
Ne, imam173 cm in 65 kg. Zmotil me je besednjak.
wow za tako težo si kake 15cm premajhna
Citat:
Uporabnik Mamca pravi:
Ne, imam173 cm in 65 kg. Zmotil me je besednjak.
Citat:
Uporabnik Mamca pravi:
Bejž no!
Pol pa vse kaže, da me bo treba malo nategnit
Čista resnica!Citat:
100 % resnica.
Zato pa mlade ženske toliko tekajo od tipa do tipa, si izmišljajo...Ker vedo, da imajo kratek rok trajanja.
Po 30 so manj izbirčne, po 40 pa so srečne, če sploh še kakšnega dobijo
Citat:
Uporabnik Bitch_inside pravi:
zgornjem delu rok
lp
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Citat:
zgornjem delu rok
lp
tega ne štekam. Poraščeni po zgornjem delu rok? Misliš nadlaht? Pa ja ne misliš, da si bodo tipi depilirali nadlaht?
Citat:
Uporabnik Mamca pravi:
O kakšnem izplačilu teče beseda?
Mater, ti pa mene spominjaš na 3/4 funkcionalno nepismenih Slovencev, ki ne znajo razumet tistega kar preberejo in govorijo tisto kar nikjer ni bilo napisano.Citat:
Uporabnik ynos pravi:
mater me spominjaš že na maci s temi depiliranimi tipi brez dlak.
Vidiš pa mata neki skupnega.
Pogovarjal smo se o tem, da se človek zapusti. Če je bila kritika, je torej poziv k depilaciji. Ne moreš rečt, da se je človek zapustil, ker so mu rastejo kocine od komolcev navzgor. Sory sam ful smešno
Lasje ne pašejo pod pojem poraščenosti in hvala bogu, da jih maš.Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
oprosti ker imam lase.
Citat:
Mater, ti pa mene spominjaš na 3/4 funkcionalno nepismenih Slovencev, ki ne znajo razumet tistega kar preberejo in govorijo tisto kar nikjer ni bilo napisano.Citat:
Uporabnik ynos pravi:
mater me spominjaš že na maci s temi depiliranimi tipi brez dlak.
Vidiš pa mata neki skupnega.
Pogovarjal smo se o tem, da se človek zapusti. Če je bila kritika, je torej poziv k depilaciji. Ne moreš rečt, da se je človek zapustil, ker so mu rastejo kocine od komolcev navzgor. Sory sam ful smešno
Kje sem napisala, da je tip zapuščen, če je poraščen? Napisala sem, da ženske povečini zgledajo veliko bolje od tipov, ki so debeli in še zaraščeni, kar pač ne ustreza mojim pojmom privlačnosti. Če nekdo hoče met kocine tud tam kjer ne rabijo bit, naj jih ima, stvar okusa pač. Konec koncev, bi si po tej logiki tudi ženska lahko pustila kosmate noge z argumentom "Pač mi rastejo kocine po nogah."
Tako na ženskem kot moškem telesu so deli, kjer dlake niso dobrodošle in pri moških so ti deli definitivno: hrbet, rame, zgornji del rok pa mislim, da je to splošno mišljenje, ne moje preferiranje manj kosmatih tipov. Tud če pogledate slike slavnih hudih tipov, lahko vidte, da so delno kosmati po nogah, prsih, trebuhu in spodnjem delu rok, nikjer še nisem vidla kakšne drugačne slike.
lp
Citat:
Uporabnik Fadil pravi:
A sedaj bi pa še računala za mojo uslugo!?