Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
primorska jih je polna...v ljubljani jih je pa največ na savi,tam okoli strelišča je kar močna populacija
pa brez panike naši so popolnoma nenevarni,pik oz. bolečina je manjša kot pri čebeli;če jim sploh uspe predreti kožo
Jaz sem imel skorpijona doma, Imperatorja, je bil kar velik, sploh ko je pobasal dva cricka, ampak nasi skorpijoni menda niso tako veliki. Za ostalo golazen dobis strupe v vrtnih centrih, ne vem pa, kako likvidirat skorpijona s strupom
ko sem eno noč spala pr mati na morju, je po steni lezel škorpijon, pa nisem šla spat v avto
na primorskem jih je res polno. se spomnim, ko sem živela v bližini Pivke, pa sva s tamalim brskala po starem delu bajte, pa se je kr naenkrat usul par črnih in oranžnih škorpijončkov, črni so bli glih taki, kot jih je prilimal dkivi (oz. slika v članku)
U, pa v Logatcu sem kako leto nazaj tut enega najdla
heh, men je malprej v sobo priletela tista ogromna zelena kobilica
Pred kakšnim letom, ko mi je priletela v dnevno, sem celo paniko zagnala, ker nisem vedla, da so tko nenevarne oz. se jih da dost simpl ven spravit. Tokrat sem jo po hitrem postopku spravila ven
naši škorpijončki se po piku ne morejo primerjati niti z čebelo (edino euscorpis italica je malo bolj boleč,vendar v slo živi samo na primorskem in to v v strogo obmejnem pasu z italijo,dlje od kopra ga še niso našli),seveda če mu sploh uspe predreti kožo
pa še nekaj o koristnosti teh žverc,kjer so škorpijoni ni mravelj,ščurkov in podobne golazni
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.