Včeraj bil na testni.
Za karavana bo pri nas res cca 1000€ za doplačat, jih pa dobimo baje med prvimi.
Kar se notranjosti tiče, sem pričakoval malce več, očitno preveč
Sem se potem vsedel v passata in videl, da tudi tam ni blo nič kaj veliko drugače. Govorim samo o materialih armature in vratnih panelov. (Se morda to kaj spreminja z opremo vozila?)
Takoj pogrešam večji predal pod naslonjalom za roko, ter rolo pokrova čez lukne za pijačo pri ročni
Položaj za volanom mi je bil vredu, kljub mojim dolgim nogam še vedno dovolj prostora. Dolžine sedeža za oporo nog, pa v tako kratkem času nisem utegnil sprobat.
Glede na prebrane teste, sem pričakoval še boljšo zvočno izolacijo. Dizel se kar sliši v kabino. Sem pa res skos vozil z ugasnjenim radiom, ravno zaradi tega.
Volan je bil nek gladek, občutek, kot da imaš suhe roke
Vrjetno se čez čas navadmo in se tudi volan malo "znuca".
V pol ure "priganjanja" je bila povprečna 5.7l, cela povprečna pa je bila še dost nižja, tko nad porebo pozitivno presenečen.
Obrati pri 120km/h so bili enaki kot jih imam na 6 prestavnem francozu.
Nisem dirkač, tko da o pospeških težko govorim. Bi mogu probat v kak klanec na ac in polno naložen ljudi. Z meganom sem v takem primeru bil presenečn, da je še vedno lepo vlekel.
Piskač za vzratno vožnjo bi mogoče lahko še kak cm bližje pustil.
Glede sistema start/stop pa nekak ne vem kak dobro to vpliva na mašinerijo, da res tolkrat vgasne in prižge. V tehnične detajle se res nisem vtikal, samo laično razmišljam