Se ti ne zdi da ga nekateri ne kličemo ljubkovalno Zoki? Vi pa ste glavni uvozniki šiptarjev.Sj imate v ljubljani večino...pa svojga zokija kot ga nekateri upogjenci ljubkovalno kličejo.
Kaj bi sedaj še rad ?
Se ti ne zdi da ga nekateri ne kličemo ljubkovalno Zoki? Vi pa ste glavni uvozniki šiptarjev.Sj imate v ljubljani večino...pa svojga zokija kot ga nekateri upogjenci ljubkovalno kličejo.
Kaj bi sedaj še rad ?
Nikogar od naštetih. V Sloveniji ni stranke katere bi delale izključno za naš narod. Na volitvah izbiraš najmanjše zlo.Zoki uvaža Srbe Janša pa Šiptarje.
No koga naj sedaj volim Tonina???
Imaš hudičevo prav.Nikogar od naštetih. V Sloveniji ni stranke katere bi delale izključno za naš narod.
Se oglašam samo ker si tako "superioren" v tej debati....Koliko klenih slovenskih otrok imate?
?
PPS. dva imam, če koga zabima.
Me zanima, od kje ti ideja, da me ne skrbi, da bomo Slovenci počasi imele status manjine v lastni deželi.Mirsi, tak zanima me, kje si se ti rodil? Ker mene skrbi, da bomo Slovenci počasi imeli status manjšine v lastni deželi. Tebi očutno to ni najbolj mar. Zakaj???
Dovoljenja za bivanje tujcev izdaja upravna enota (država, ki jo vodi predsednik vlade), in ne župani.Zoki uvaža Srbe Janša pa Šiptarje.
No koga naj sedaj volim Tonina???
Skratka ti tujci, ki jih videvaš na slovenskih ulicah so v dobršnji meri dobili dovoljenja za bivanje od Janševe vlade, novejši pa od Golobove - ki je manj časa na oblasti in jih je zato manj.
Kapo dol za to kar si napisal. Krive so vlade. Edino žal, da trenutna mnogo bolj zagovarja migrante, kot prejšnja. Torej bi morali zaostriti politiko priseljevanja, zaostriti pogoje ipd. Sem vesel da se v tem pogledu strinjama.Me zanima, od kje ti ideja, da me ne skrbi, da bomo Slovenci počasi imele status manjine v lastni deželi.
Če bi bilo po moje, bi pogoje priseljevanja močno zaostril.
Je pa treba ob tem omeniti, da dovoljenja za bivanje tujcev (ki jim kasneje podeljuje še državljanstva ali azile) podeljuje država, ki jo vodi predsednik vlade v skladu z zakoni, ki jih predlaga vlada. Ob tem pa jim da še ugodne socialne pogoje, ki delaho Slovenijo privlačno tujce, ki bi samo cuzali naš socialni sistem.
Predsednik vlade je odgovoren za priseljevanje šiptarjev, migrantov, ukrajincev, afganistancev, ter njihovih družin, ki se gredo socialni turizem....., ne pa zapohanci iz Metelkove ali Nika Kovač, ki ni izdala še nobenega dovoljenja za bivanje nobenemu tujcu.
Skratka ti tujci, ki jih videvaš na slovenskih ulicah so v dobršnji meri dobili dovoljenja za bivanje od Janševe vlade, novejši pa od Golobove - ki je manj časa na oblasti in jih je zato manj. Hojs je celo govoril, da bi Slovenija lahko sprejela 200.000 Ukrajincev. Ni zastonj Janša dobil prištinski doktorat, pa da se govori, da je posvojen in v resnici šiptarskega rodu, pa med prvimi priznal Kosovo kot državo. .
To bi jim še manjkalo ja....Ali sta Janša in Hojs tega brivca s pravnomočno odločbo o deportaciji izgnala, takrat, ko sta bila na oblasti? da/ne
Ali sta Janša in Hojs tega brivca (s pravnomočno odločbo o deportaciji) in njemu podobne izgnala, takrat, ko sta bila na oblasti? Dve leti sta imela časa. da/ne
Ne glej, kaj govorijo katera vlada zagovarja, ampak kaj dela. Glej številko, koliko odločb o bivanju in koliko državljanstev, azilov... je podelila. Potem pa sodi.Kapo dol za to kar si napisal. Krive so vlade. Edino žal, da trenutna mnogo bolj zagovarja migrante, kot prejšnja. Torej bi morali zaostriti politiko priseljevanja, zaostriti pogoje ipd. Sem vesel da se v tem pogledu strinjama.
Evo. Fužine še v Kranju! Ali pa Priština II.
V Kranju bodo prihodnje leto gradili sosesko s skoraj 400 stanovanji | 24ur.com
Prihodnje leto bo v Kranju stekla gradnja stanovanjske soseske Kranjska iskrica. Na približno 30.000 kvadratnih metrov površin na degradiranem območju nekdanjih mlekarn bo zraslo deset večstanovanjskih objektov. V prvi fazi bo zgrajenih 263 stanovanj, v drugi pa še 133, so snovalci projekta...www.24ur.com
koper, baje skakala šipoza z albanski zastavami v eni šoli....ravnatelj nemočen.. bo slovenija novo kosovo, čez cca 10 let? odcepitev, ostali pa hop v avstrijo? al kak je scenarj ali agenda?