Si.mobil gradi najsodobnejše mobilno omrežje

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
Zato sem tudi napisal post nekomu, ki se je prijavil pod nickom Simobil . Če bi me zanimalo kaj drugega , v zvezi kaj je napisal @Borovnica bi njemu poslal . In mislim, da se ostali tudi strinjajo s tem . Bi bilo lepo in dobro če odpre temo nekdo ,naj saj skrbi in obvešča skozi , po domače ,naj bo prisoten .

doto

Fizikalc
25. jul 2007
3.175
0
36
Tole piše v prvem postu v temi:

Citat:
Uporabnik Simobil_ pravi:
Odpiramo novo temo, ki bo namenjena samo oz. predvsem debatam v povezavi z nadgradnjo našega omrežja. Tu bomo objavljali vse novice o nadgradnjah, prav tako pa bomo veseli vaših mnenj, komentarjev, opažanj…ki jih boste imeli v času nadgradenj.

frikenej

Pripravnik
19. nov 2010
723
5
18
Ljubljana
To je največji problem Simobila, obljubi potem pa pozabi. Kot vsi kandidati za volitve.
smile-1.gif
Simobil gradi najsodobnejše omrežje, medtem ko ga Tušmobil in Mobitel že imata. Malo so zaspali, kot tudi tukaj na forumu. Kje so obveščanja, tudi na medoverju imajo temo. Sem preveril in ažurnost je res slaba.

Drugače pa več motenj v signalu pri Simobilu je bilo samo še v vojni.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
ob cca 6:20 na twitterju:
"Na Copovi v Ljubljani je pred nasim shopom ze okrog 20 iPhone fanov (najvztrajnejsi ze od 4h) tako da ni vec veliko "prostih tel." za nakup."

gonilnik

gps navigator
23. jul 2007
650
8
18
50
Citat:
Uporabnik TUPLI pravi:
Ti si itak že pohvaljen z vseh stvari , Me zanima , zakaj po nadgradnji še vedno omrežje neodzivno ali pa slabše od prejšnega ?
Tupli to tudi mene zanima.
Uporabnik simobila sem od lanskega decembra in če sem bil od začetka full zadovoljen s signalom lahko sedaj rečem da me je sedaj razočaral.
V Murski Soboti in okolici Gornje Radgone kjer se največ gibljem prihaja do večjih problemov z signalom,prekinjanjem le tega včasih postane glas sogovornika med pogovorom neprepoznaven-popačen itd...
Zgleda da bo res treba iti k konkurenci

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.702
127
63
Citat:
Uporabnik gonilnik pravi:
Citat:
Uporabnik TUPLI pravi:
Ti si itak že pohvaljen z vseh stvari , Me zanima , zakaj po nadgradnji še vedno omrežje neodzivno ali pa slabše od prejšnega ?
Tupli to tudi mene zanima.
Uporabnik simobila sem od lanskega decembra in če sem bil od začetka full zadovoljen s signalom lahko sedaj rečem da me je sedaj razočaral.
V Murski Soboti in okolici Gornje Radgone kjer se največ gibljem prihaja do večjih problemov z signalom,prekinjanjem le tega včasih postane glas sogovornika med pogovorom neprepoznaven-popačen itd...
Zgleda da bo res treba iti k konkurenci

Ja to je res čudno... Kot pravim, meni se nikoli prej ni dogajalo, da bi bil pri polnem signalu nedosehljiv, zdaj po nadgradnji se je pa naenkrat začelo. Dobivam tudi sporočila, da me je določena oseba klicala tudi po 3x zaporedoma. (Imate 3 zgrešene klice).

gonilnik

gps navigator
23. jul 2007
650
8
18
50
Jest dvomim da so danes in včeraj kaj delali.Pa ti izpadi signala so skoz pogostejši tak da sem full razočaran nad simobilom.(pred dvema mescema sem jih še hvalil)

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Meni je celo noč ful nihal signal, pa v Ormožu nič ni bilo predvideno. Danes pa se kolega sploh ni mogel povezat v omrežje (GSM ali UMTS), lahko pa se je na hrvaško omrežje. Je dal potem SIM v drug telefon, pa je bilo ok.