SeX z bivšim/bivšo ?

Jaz88

Zelenc'
5. sep 2011
2
0
1
45
Samo nakladanje, sem mislila da se bo kaka vroča tema razvila in da bo kdo kaj več napisal ?
Kakšna izkušnja - neprijetna/prijetna, kako se je potem končalo (so vas zalotili (hehehe), klic od partnerja med seksom - malo voyerstva (včasih še posebno vzburja), ... - prepovedano je najslajše pa naj kdo reče karkoli)

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
če si stara 88...pazi na srce
če si 88 letnik, pa sam furaj in polagaj..jebes nasvete..vsak tip ti bo hvalezen..razen kaki pretirani romantiki

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
ja, pokritega je 90% prebivalstva..ostanejo uni, k se asfalta nimajo..

jeba bo, k bo kaksen dobu internet prej k elektriko..to bo sele izkusnja

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Zdej meni nekaj ni jasno...a tebe rajcajo zgodbice na temo seksa z bivšo osebo, al bi ti rada seksala z bivšim in smo mi takšne avtoritete, da nas sprašuješ ali to tudi storiti ali ne (rajši ne, ziher slabo vlečeš), ali pa si samo potrebna in bi rada, da te 'strese' nekdo s foruma. V zadnjem primeru priporočam uporabnika Slovenet.

Maxi25

Fizikalc
4. maj 2009
2.341
0
36
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
on je ne bo stresel..predlagam kasiusa, on vsako grdo., kao.

Kolesarja odsvetujem, ker ne bo nič mela od tega..
crazy1.gif

Suzica...hm...romantika pod toplerjem..
grin1.gif

Stieber....nau šlo...ni albanka
ne-ne-1.gif

Softi...če ji sede malta in gradbišče
grin1.gif

Apollo, Car...če so ji všeč moški v uniformi
evil.gif

Malcom...eleganca na višku. Zadnja moda očal..štajerski slavček...
grin1.gif

Jernej...lahko se gresta zdravnike
evil.gif

.
.
.
.

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.160
3.630
113
Marlbor
Citat:
Uporabnik Maxi25 pravi:
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
on je ne bo stresel..predlagam kasiusa, on vsako grdo., kao.

Kolesarja odsvetujem, ker ne bo nič mela od tega..
crazy1.gif

Suzica...hm...romantika pod toplerjem..
grin1.gif

Stieber....nau šlo...ni albanka
ne-ne-1.gif

Softi...če ji sede malta in gradbišče
grin1.gif

Apollo, Car...če so ji všeč moški v uniformi
evil.gif

Malcom...eleganca na višku. Zadnja moda očal..štajerski slavček...
grin1.gif

Jernej...lahko se gresta zdravnike
evil.gif

.
.
.
.
Ti imaš pa dosti izkušenj ....

mojamura

Fizikalc
25. jul 2007
1.355
1
36
sLOVEnia

in zakaj je to spam??? (moj zadnji post v tej temi namreč)....še zdrava zajebancija je spam....zanimivo

on topic....sex z bivšim - no go.... ker se cenim

Nazadnje urejeno:

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.999
1.440
113
kdo ti je kriv, da so bili luzerji, predvidevam, da si ti njih pustila, ker ti pač niso ugajali. Kaj pa, če je tip pusti in ti je bil oh in sploh. Poznam deklico, ki rata mokra na bivšega, kaj pa zdaj?

Dinotti

Fizikalc
27. sep 2010
1.226
0
36
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Jaz88 pravi:
Samo nakladanje, sem mislila da se bo kaka vroča tema razvila in da bo kdo kaj več napisal ?
Kakšna izkušnja - neprijetna/prijetna, kako se je potem končalo (so vas zalotili (hehehe), klic od partnerja med seksom - malo voyerstva (včasih še posebno vzburja), ... - prepovedano je najslajše pa naj kdo reče karkoli)
Jz sm z eno doggija izvaju, ko jo je klicu tedanji fant. Sm si mislu, ta pa je ena izmed zvestih deklet!

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Citat:
Uporabnik Dinotti pravi:
Citat:
Uporabnik Jaz88 pravi:
Jz sm z eno doggija izvaju, ko jo je klicu tedanji fant. Sm si mislu, ta pa je ena izmed zvestih deklet!

Saj je, od zadaj se ne šteje kot varanje...
grin1.gif

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.160
3.630
113
Marlbor
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Citat:
Uporabnik Dinotti pravi:
Citat:
Uporabnik Jaz88 pravi:

Saj je, od zadaj se ne šteje kot varanje...
grin1.gif
Aja, isto kot v cerkvi. Kar se dogaja se križem to bog ne vidi in ni greh. Zato od zadaj ni greh, ker stopiš za njen križ ...