Sem jaz to prav videl?

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Citat:
Uporabnik Simon_Vi pravi:
ksz:

pri nemcih se vse doplača....primer novi Audi Q3, osnovni za cca 30k € ima: "osnovno opremo za udobje...pazi to - ročno klimatsko napravo in centralno zaklepanje....:loooooooooooolllll, za ta denar je treba to omenit kot oprema.....:)))))

Sedaj berem test tega nemca...dodatne opreme za....ahm 14k€...
hysterical-1.gif

Aja...še več opreme avto košta 53k€.....brez gretja sedežev...
hysterical-1.gif

tongue-1.gif

Nazadnje urejeno:

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
to da ti nekaj ne paše je povezano samo z €€€.

Ma ni čisto res. Osebno usnja na sedežih ne maram in ga nimam. Pozimi mrzlo od začetka, poleti se pa v kratkih hlačah prilepiš na zic
rolleyes-1.gif

Blackjack

Guru
24. nov 2007
4.986
1.051
113
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:

120k za avto, pa stiska za dva jurja? Prej bi reko da mu ni blo za cakat tri mesece.

Al pa kaka bolana ala slo in balkan nepokrit.

Baje da se običajne navi precej hitreje update-jo kot tovarniške navi, zato tudi te fore z "dodatnimi" garmini za par sto eur.

sad

Guru
24. avg 2007
21.197
9.834
113
Citat:
Uporabnik Blackjack pravi:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:

120k za avto, pa stiska za dva jurja? Prej bi reko da mu ni blo za cakat tri mesece.

Baje da se običajne navi precej hitreje update-jo kot tovarniške navi, zato tudi te fore z "dodatnimi" garmini za par sto eur.
Ni šans. Razen če gre za kakšen polizdelek. Vse katere sem sam vozil so zagrabile najkasneje v 2 sekundah po izvozu iz podzemne, da ne govorimo o točnem položaju in hitrosti v tunelu. Pokritosti so pa tudi že zelo dobre, vsaj Z Evropa in recimo tudi Hrvaška. problem je bila recimo Srbija.

bero1

Majstr
2. sep 2007
2.916
116
63
mb+ -20km
Ksz
Prejšni teden sem bil v Nemčiji, pa sem gledal eno S klaso AMG letnik 2008.
Avto brez nobenih parkirnih senzorjev (tudi kamere ni imel, da se ne bo kdo pikno), brez vakumskega zapiranja vrat,
brez gretja zadnjih sedežev, mogoče sem še kaj spregledal.

MiHa88

Pripravnik
13. apr 2008
729
4
18
brez vakuma in gretja zadnje klopi ajde ampak da ni imel senzorjev mi je pa bosa
evil.gif

MiHa88

Pripravnik
13. apr 2008
729
4
18
Ker je glih pravi naslov bom izkoristil temo in objavil tole

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5518580&show=1

Kdo tako uniči armaturo in tako grdo namontira parrot? Mislm tole je totalni debilizem.... Če je bil že lastnik [censored] bi vsaj prodajalci lahko odstranili tale grdo namontiran parrot ali pa ga prestavili kam drugam...

PS: Mah sej še xenon ne znajo napisati kako bodo parrota dol sneli
smile-1.gif

MiHa88

Pripravnik
13. apr 2008
729
4
18
Ne sej da ne bo pomote nisem mislil nate s tem "bosa" pač pa na mb... pri takem avtu ni pdc serijsko sploh če je amg oprema...
Sam drugače je avto hud, je pa res da če se enkrat razvadiš na pomoč pri parkiranju imaš pri parkiranju take škatle kar problem...
Ravno par dni nazaj je en senzor na Audiju Q zatajil in posledično cel sistem vn vrže, v mestu je bil kar problem če si ga želel lepo parkirati... ah ja smo se malo razvadili
smile-1.gif

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Glede na to da so kamere par eur, ne vem kaj bi tlačil gor te knofe na odbijače.
stupid-1.gif

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Citat:
Uporabnik Blackjack pravi:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:

Mercedes ima vsako leto full update.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Citat:
Uporabnik bero1 pravi:
Ksz
Prejšni teden sem bil v Nemčiji, pa sem gledal eno S klaso AMG letnik 2008.
Avto brez nobenih parkirnih senzorjev (tudi kamere ni imel, da se ne bo kdo pikno), brez vakumskega zapiranja vrat,
brez gretja zadnjih sedežev, mogoče sem še kaj spregledal.

Spodnja slika ni AMG, je nekaj AMG-ja odbijačev ter platišč, vse ostalo pa namiguje na 320CDI.

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.202
3.828
113
Takih je tudi v sloveniji ene par (oziroma če se pri nas vidim S63 je bolj verjetno da je 320 cdi kot da je pravi)