Sem jaz to prav videl?

Janch

GPS guru
Osebje foruma
7. jul 2009
7.492
847
113
v leru
navi-guru.blogspot.com
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Samo nemc je pa le nemc.

(bi rekel kakšen fan)
hysterical-1.gif

Raje mam do fundamenta opipano novo stirko kot pa i40 z alles drum un dran.

Ker...?

Nosim belo trenirko na črte in bele odvezane najkice
grin1.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik Slick pravi:
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Tole si poglejte... http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5347699&show=1 , če je kdo pozabil, to je faking 6,5 MIO bivsih SIT. Za loaded “Fabio“

Šit... Za kontrast - http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5096211&show=1 - precej večji, not neprimerljivo lepši, pa še jurja prišparaš.
Sicer pa - ja, čist zabluzili iz začrtane smeri.
redface-1.gif

Okol A1 bmw1, itd... Niso to avti za uporabo kot superb, to so avti hcerkic, punc, lubic, bla bla, ata ma A8 in Q7, mama ma Q5, hcerkici je Q3 prevelik, A1 ji je pa pri njenih 18-19 letih sweetkan <3 in ata kupi. Ne date si rect, da tak avto enostavno more stat kot dva cliota, renome firme, tut ce bi produkcijska vrednost bila 200€ bi se vedno tolko stal.

Nevem zakaj morem to pisat vsi ste 5let++ na forumih, te stvari smo x krat predebatirali.

Pa drzimo se cizijeve teme, iz pomankanje ksenonk smo prisli na ceno A1...

Pocasi bomo prisli po dveh straneh do kako sestavljena je nuklearka.

Nazadnje urejeno:

Jurij

Pripravnik
22. sep 2007
821
0
16
Sem pregledal oglase na avto.net za A1 in imajo čisto vsi dodan klima paket, torej gre verjetno samo za marketinški trik, "cena že od XY EUR", s tem da takega avta ni na zalogi, ampak ga moraš izrecno naročit, na zalogi so samo avti s klimo.
zmaga.gif

Nič nimam proti višji ceni za višjo kakovost izdelave in lepši design, tisti, ki pa kupuje A1 za 15-20k€ in nima še tistega jurja za klimo, pa naj gre v salon kakšne druge znamke, bo našel kaj bolj ugodnega, sosedje verjetno ne bodo tako nevoščljivi, bo pa poleti bistveno bolj prijetna vožnja.

@MX: gre za isto zadevo, avto višjega razreda, brez opreme, ki bi mu jo samoumevno pripisal.

Nazadnje urejeno:

tomi

Guru
1. sep 2007
18.715
9.919
113
40
MB
pa zakaj te to tak moti, tak ki nima dovolj se bo vozil pač z avtom brez klime oz z ročno
confused-1.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Samo nemc je pa le nemc.

(bi rekel kakšen fan)
hysterical-1.gif

Raje mam do fundamenta opipano novo stirko kot pa i40 z alles drum un dran.

Ker...?

Ker ma nova opipana stirka tocno to kaj se rabi: klima, daljinsko, sajbe, 98 airbagov, abs/esp/rpg/¼njkl/faf/cum....

Kaj se rabis vec? Cisto fer?

Ta A4 je najcenejsa NOVA, kaj pogresas od opreme?

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5386817&show=1

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Zadeva je itak trik. Avto ce se sploh da, mores narocit, cakas pa 6-8 mesecev, itak vsak da tega jurja oz 5€ leasing obroku...

Stari je kupoval avto, 9.990 reklama za dacio, starc v avto in gre gledat zadevo, jo pelje, pravi da kupi kar danes, osnovni model, naj dajo trr in da nakaze... Ja gospod, eheem, mhm, amm, takega 9.990 avta ni in najcenejsi je 11,400. Foter pravi da se ne mudi. Naj narocijo pride cez pol leta makar... Ni ga mozno narocit niti.

Se je vsedo v avto in se odpeljal brez adijo

Nazadnje urejeno:

Jurij

Pripravnik
22. sep 2007
821
0
16
Citat:
Uporabnik tomi pravi:
pa zakaj te to tak moti, tak ki nima dovolj se bo vozil pač z avtom brez klime oz z ročno
confused-1.gif
Vsak lahko dela kar želi, samo razumem jih pa ne. Bom zaključil, da ne smetim dalje
smile-1.gif

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.202
3.828
113
Hm, a ni za nepremičnine drug forum?
evil.gif

OK, če pogledamo fer mu ne manjka nič, edino motor je prešvoh. Ima pa tale avto kar precej dodatne opreme, le da je cena (iz nevem kakšnega razloga-morda rabi prodajalec denar-orenk znižana).

Zadeva se sicer tudi pri nemcih popravlja. Mercedes ima recimo v svojem novem B že serijsko velik sredinski barvni zaslon, komande na volanu, MP3 in iPod povezljivost, Bluetooth, polavtomatsko klimo, sistem za izogibanje trkom itd...

P.S.: A1 se pelje kul, edino ko vstopaš se ne smeš preveč skloniti, da ta kdo ne napiči od zadaj (Galunič efekt)
evil.gif

tomi

Guru
1. sep 2007
18.715
9.919
113
40
MB
pač simbolična slika .. jezos
grin1.gif

dvomiš o resničnosti podatkov? kake fore to slišiš
bonk.gif

gre za paket business, ki ma za vredu ceno kr nekaj opreme, nevem kaj je tu tak nepojmljivega da kr ni za verjet
grin1.gif

ginekolog

1.300. registrirani uporabnik
1. okt 2007
585
7
18
Se spomnim ko sem gledal bmwje3 limuzine letnik 2004 in večina ni imela deljive zadnje klopi.. JAO neuporaben avto sem kr nehal gledat od sile.

To, da niti navadne klime ni v osn paketu je zame klošarija.

Sergio81

Fizikalc
29. jul 2007
1.651
0
36
V oblakih
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:

Pa drzimo se cizijeve teme, iz pomankanje ksenonk smo prisli na ceno A1...

Pocasi bomo prisli po dveh straneh do kako sestavljena je nuklearka.

Tema govori o težavah z očmi: "Sem jaz to prav videl?"
evil.gif

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik ginekolog pravi:
Se spomnim ko sem gledal bmwje3 limuzine letnik 2004 in večina ni imela deljive zadnje klopi.. JAO neuporaben avto sem kr nehal gledat od sile.

To, da niti navadne klime ni v osn paketu je zame klošarija.

2 in 4 vratni BMWji z deljivo zadnjo klopjo so zelo redki. Bi rekel, da tudi mercedesi in audiji.

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.381
1.247
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik cizy pravi:
ksz

Danes sem še videl Panamero z garminom na vetrobranskem.
hysterical-1.gif

Zakaj bi bilo pa to smešno? Garmin stane par 100 eur (če greš na najdražjega), vgrajene navigacije pa jurja, dva, tri ... In ne znajo nič več (pravzaprav je obratno). Čisto logična odločitev, sploh v avtih, kjer recio že dobiš barvni touchscreen že za radio&co, navi je pa potem lepo štirimestno cifro za doplačat. Tudi če lupuješ avte za 100k, lahko to počneš premišljeno, sploh, če veš, da boš navi rabil 3x na leto (ali pa še to ne).