Sem jaz to prav videl?

mitja155

Pripravnik
19. apr 2008
569
12
18
43
LJ
Citat:
Uporabnik Zgaga pravi:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Ta A4 je najcenejsa NOVA, kaj pogresas od opreme?

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5386817&show=1

Zakaj ima ta na riti oznako 1.8T ?
17758-icon_confused.gif

Nekako dvomim tudi o resničnosti ostalih napisanih podatkov...

2.jpg

ni potrebno dvomimti.. sam slike nisem imel pri sebi. Imata pa identično opremo.
wink-1.gif

Ausc

Pripravnik
10. sep 2011
584
1
16
Tole za moje pojme ni niti A od AMG-ja, pa ima lahko 100x neke sportne plastike gor.. 320CDI pa AMG ze po defaultu ne pase skupaj
bonk.gif
)

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Bedarija pač, za ta denar bi bilo bolje PDC pa še kakšen bonbonček, kot pa kup plastike, feltne, malo drugačen volan ter ššportne stopalke za plin, vauuuu, kadi pa črno zadaj
smile-1.gif

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.381
1.247
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
Citat:
Uporabnik Blackjack pravi:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:

120k za avto, pa stiska za dva jurja? Prej bi reko da mu ni blo za cakat tri mesece.

Al pa kaka bolana ala slo in balkan nepokrit.

Baje da se običajne navi precej hitreje update-jo kot tovarniške navi, zato tudi te fore z "dodatnimi" garmini za par sto eur.

Mercedes ima vsako leto full update.

Garmin in podobni ostali pa cca 4x na leto ...

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.381
1.247
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik Malecky pravi:
Glede na to da so kamere par eur, ne vem kaj bi tlačil gor te knofe na odbijače.
stupid-1.gif

Ker so kamere večinoma neuporabne (se ne vidi dovolj natančno, se ne vidi dovolj daleč, niso pokriti vogali OK, se zarosijo v garaži, stalo umazane pozimi ipd ...)

neo32

Pripravnik
23. okt 2010
635
0
16
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Uporabnik Malecky pravi:
Glede na to da so kamere par eur, ne vem kaj bi tlačil gor te knofe na odbijače.
stupid-1.gif

Ker so kamere večinoma neuporabne (se ne vidi dovolj natančno, se ne vidi dovolj daleč, niso pokriti vogali OK, se zarosijo v garaži, stalo umazane pozimi ipd ...)

Aja? Mel piskače in sedaj kamero, pa jo ne zamenjam več za nobene senzorje, pa jo praktično rabim vsak dan (tudi v garaži). Če je umazana pa stopiš z robčkom do kamere in jo obrišeš, prav tako kot obrišeš vzratna ogledala od časa do časa.

Nazadnje urejeno:

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Tudi meni se je odlično obnesla...trenutno mam pa odklopljeno zarad menjave, verjetno tudi radia.

Mam pa ponavadi čist avto ali pa vsaj stekla spucana, tudi xenon ni ok spucan avtomatsko.
ne-ne-1.gif

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik neo32 pravi:
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Uporabnik Malecky pravi:
stupid-1.gif

Aja? Mel piskače in sedaj kamero, pa jo ne zamenjam več za nobene senzorje, pa jo praktično rabim vsak dan (tudi v garaži). Če je umazana pa stopiš z robčkom do kamere in jo obrišeš, prav tako kot obrišeš vzratna ogledala od časa do časa.

Vzvratna ogledala in kamero, ki je na zadku avta... ni ravno primerljivo, še posebej ne v zimskih razmerah. Zdaj bi v bistvu moral stopit ven in obrisat vedno ko se ustavim, saj je cela rit avta umazana po 10 km vožnje.

neo32

Pripravnik
23. okt 2010
635
0
16
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Citat:
Uporabnik neo32 pravi:
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Uporabnik Malecky pravi:
stupid-1.gif

Vzvratna ogledala in kamero, ki je na zadku avta... ni ravno primerljivo, še posebej ne v zimskih razmerah. Zdaj bi v bistvu moral stopit ven in obrisat vedno ko se ustavim, saj je cela rit avta umazana po 10 km vožnje.

Lej, uporabljam jo, koristi mi bolj kot so mi senzorji, zame zgodba zaključena.

PS: Prav tako so vzvratna ogledala kot kamera izpostavljena umazaniji, vsaj audiju a3 je tako. Verjetno veliko doprinese velik kot prednjih stekel, kjer vsaka kaplja, ki prileti iz neba se razpotegne cez celo stransko steklo in tudi če so vzvratna ogledala čista, ni čista površina stekla voznikovih/sovoznikovih vrat kjer gledaš v vzvratno ogledalo. Ravno vsakič ko se ustavim jih ne čistim, ampak jih čistim vsakič, ko je tako vreme kot danes, po koncu vožnje, ko zapeljem avto v garažo.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
Citat:
Uporabnik Blackjack pravi:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:

120k za avto, pa stiska za dva jurja? Prej bi reko da mu ni blo za cakat tri mesece.

Al pa kaka bolana ala slo in balkan nepokrit.

Baje da se običajne navi precej hitreje update-jo kot tovarniške navi, zato tudi te fore z "dodatnimi" garmini za par sto eur.

Mercedes ima vsako leto full update.

Garmin in podobni ostali pa cca 4x na leto ...

No ja, še vedno me je pripeljala na cilj. Morda sem jaz nezahteven uporabnik, vendar je meni letni major update povsem dovolj.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.096
1.272
113
42
Moje mnenje je, da je kamera čist brezvezna. Moraš gledat še na kamero medtem ko obračaš/parkiraš.....edin oboje

reality

Vudu lešinar
24. jul 2007
4.731
0
36
kamera je super če se kakšen mulc za avtom vala...., kar ni nobena redkost, dandanes..