Sebičnost žensk za volanom

qqqqqqq

Fizikalc
23. apr 2008
1.405
0
36
Ženske rade vzemajo pravico v svoje roke, se postavijo na sredino, ne spuščajo nobenga predse, znajo tudi v škarje zapelat, če vam jo uspe prehitet se vam limajo na odbijač in na koncu, ko pridete na cilj, vas zaparkira, češ, to je moj plac....vse to sem že doživel, neverjetno.

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Zadnje čase gledam, kateri spol najpogosteje ne daje desnega žmigavca, ko zavije iz glavne na stransko cesto, še posebej, če kdo čaka na stranski. Le kdo neki?
grims-1.gif

sad

Guru
24. avg 2007
21.043
9.684
113
Citat:
Uporabnik qqqqqqq pravi:
Ženske rade vzemajo pravico v svoje roke, se postavijo na sredino, ne spuščajo nobenga predse, znajo tudi v škarje zapelat, če vam jo uspe prehitet se vam limajo na odbijač in na koncu, ko pridete na cilj, vas zaparkira, češ, to je moj plac....vse to sem že doživel, neverjetno.
A si jo poseksal? Ker to se mi zdi, da te je pecala.
grin1.gif

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Uporabnik pediater pravi:
Ne spol, ampak sloj. Sloj z avti višjega cenovnega razreda, po možnosti SUV oblike.
grims-1.gif
Kaj še.
hysterical-1.gif

Drugič še enkrat poglej.
grims-1.gif

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.347
766
113
Citat:
Ne spol, ampak sloj. Sloj z avti višjega cenovnega razreda, po možnosti SUV oblike.
grims-1.gif
Se mi je že na začetku zdelo čudno, da ni spet tema o lastnikih SUV-ov, BMW-jev in podobno, pa vidim, da ni dolgo trajalo... Fantje, odrast bo treba. Mogoče pa tudi vas kje v prihodnosti čaka dober avto...
priden.gif

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.858
392
83
Neverjetno koliko problemov ima folk na cesti, jaz nimam nikdar nobenega. Res pa mi ni vožnja edino kjer se lahko dokažem v življenju, imam dovolj pravih izzivov.

irCAR81

Fizikalc
19. mar 2008
1.712
77
48
Citat:
Uporabnik Numy pravi:
Neverjetno koliko problemov ima folk na cesti, jaz nimam nikdar nobenega. Res pa mi ni vožnja edino kjer se lahko dokažem v življenju, imam dovolj pravih izzivov.
Ja.. recimo v odnosih z ljudmi, po telefonu, med vožnjo. Pa te mamo.

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.347
766
113
Citat:
hysterical-1.gif

To je to, ja. Moja želja je SUV z žmigavci kot dodatno opremo.
Kva naj rečem, ko sem jaz mondeota vozu sem tudi podobno razmišljal...
hysterical-1.gif

lager

Pripravnik
3. dec 2008
383
1
16
Na žalost ima veliko takih žensk take SUVje ( danes videl dve ki ustrezata profilu; tiguan in X6 ) kar pomeni da parkirat ne znajo, ne znajo ocenit širine avta in dolžine, ne vidi pol kurca nič poleg vsega ima pa še glavo v riti. Da se taka zakanta vate, ti pol avta razsutega ona pa samo polirat da. Takim bi na avto napisal ATTENTION WHORE

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.858
392
83
Citat:
Uporabnik irCAR81 pravi:
Citat:
Uporabnik Numy pravi:
Ja.. recimo v odnosih z ljudmi, po telefonu, med vožnjo. Pa te mamo.

Med vožnjo ne uporabljam telefona, sploh ne vem od kje ljudem ideja, da se je na GSM NUJNO potrebo oglasiti kadarkoli. Potem te pa zabodeno gledajo sopotniki, če se ne oglasiš med vožnjo, ja a se ne boš oglasil ? Ne, vozim. Doh.

kazamurnik

Fizikalc
3. avg 2008
1.604
5
38
Odvisno kako delo imaš ,da se moraš oglasit na gsm.Nekateri živijo od tega ,da se morajo oglasit ko gsm zvoni...spet drugi lahko kličejo čez 3 dni nazaj ker ni za njih pomembno.

Zato so tudi izumili BT slušalke ,da je bolj varno ,pa še v prvem primernem placu se lahko ustaviš in se mirno pogovoriš do konca.

naliM

Majstr
26. sep 2007
1.394
231
63
Ravno danes v centru MB, češplja v Fiesti kar naenkrat začne rahlo slalomirati, zmanjševati hitrost in se praktično ustavi točno sredi križišča. Malo opazujem, kaj se dogaja v avtu in nekaj krilijo roke, glava miga sem in tja. Naenkrat se dvigne roka s telefonom (očitno ga je iskala in našla v torbici) in vožnja se je v malo bolj ravni liniji, a s polžjim tempom nadaljevala.
cheer.gif

LP,

Milan

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.347
766
113
Citat:
Uporabnik naliM pravi:
Ravno danes v centru MB, češplja v Fiesti kar naenkrat začne rahlo slalomirati, zmanjševati hitrost in se praktično ustavi točno sredi križišča. Malo opazujem, kaj se dogaja v avtu in nekaj krilijo roke, glava miga sem in tja. Naenkrat se dvigne roka s telefonom (očitno ga je iskala in našla v torbici) in vožnja se je v malo bolj ravni liniji, a s polžjim tempom nadaljevala.
cheer.gif

LP,

Milan
Ma lažeš, Pediater bi rekel, da je imela najmanj Kugo, še raje Explorer...

Rogue

Pripravnik
26. avg 2009
89
0
6
Jst bom reku tkole. Mene, ko zavijam iz dvorišča večkrat žeske vn spustijo, kot tipi. Drugač pa za največjo pizdarijo naredit na cesti so pa na prvem mestu ženske. Ampak to ne v splošnem, pač pa določene. Določene so res totalni psihiči. Tišaste bl kot vsak tip, bog ne dej koga spustit, pa tut če cel svet pocrka.

Zadnjič me je ena kozica prov grdo nesramno izsilila v Y križišču (ona iz neprednostne, jst na prednostni). Jst sm normalno vozil za enim, ona se pa kr vmes vštuli. Pa sm mogu ful bremzat zarad nje. V bistvu bi blo isto, kot če bi me spregledala, sam me ni. Me je točn vidla. Sm ji poblendu pa potrobu kaj ji ni jasn, ona mi pa kaže nazaj, kao da sm jst mal neumen. Sm jo sam gledu... Dej se mal zamisl
smile-1.gif
Naslednjič boš fasala kamjon, pa bomo vidl pol, kako boš pametna... Ni vredno komentarja...

Pa tut glede tega, da so nekatere nevešče, bi se dalo marsikaj rečt. Se spomnim ene mlade blondinke v eni spolirani črni kantici z enimi kao frajerskimi sončnimi špeglami. Mi mamo puščico zeleno za levo zavijat, ona je bla pa nasprot postavljena na pasu za naravnost in je kr speljala v rdečo. Jst sm bil tist dan še bl slabe volje in sm vidu, da bom lahko zavil in da se ne bo zabila vame, kvečjemu bi mogla mal prbremzat, in sm pač zavil. Ona pa *****, trobi, maha, ne vem kaj. Sm si mislu, nauč se vozt najprej, pol se pa špili frajerja...... Sej vprašanje, če ji je do dons sploh pršlo, da je šla v rdečo.....

Rogue

Pripravnik
26. avg 2009
89
0
6
Aja, pa bi dodal še to, da precej žensk ne ve, kaj je to slepi kot. Neštetokrat so že kar zavile vame in je bilo vedno tako, da ali sem jim trobil in so dojele, ali pa sem se umaknil kam čez dvojno polno črto, ali pa mi je uspelo zbremzat na brzino...........
Zanimivo pa, da se mi je z moškimi to zgodilo le parkrat....... ampak enkrat (en senilen oldtimer) je pa počilo, ker se nisem mogel nikamor umaknit...... ata je mel pol še neke ideje, da sm jst kriv, pa tako naprej........... senilnež je vztrajal vse dokler ni primer prevzela pravna služba na zavarovalnici, ki je od policije dobila izjavo, da je bil kriv edino in samo ata.