Jst bom reku tkole. Mene, ko zavijam iz dvorišča večkrat žeske vn spustijo, kot tipi. Drugač pa za največjo pizdarijo naredit na cesti so pa na prvem mestu ženske. Ampak to ne v splošnem, pač pa določene. Določene so res totalni psihiči. Tišaste bl kot vsak tip, bog ne dej koga spustit, pa tut če cel svet pocrka.
Zadnjič me je ena kozica prov grdo nesramno izsilila v Y križišču (ona iz neprednostne, jst na prednostni). Jst sm normalno vozil za enim, ona se pa kr vmes vštuli. Pa sm mogu ful bremzat zarad nje. V bistvu bi blo isto, kot če bi me spregledala, sam me ni. Me je točn vidla. Sm ji poblendu pa potrobu kaj ji ni jasn, ona mi pa kaže nazaj, kao da sm jst mal neumen. Sm jo sam gledu... Dej se mal zamisl
Naslednjič boš fasala kamjon, pa bomo vidl pol, kako boš pametna... Ni vredno komentarja...
Pa tut glede tega, da so nekatere nevešče, bi se dalo marsikaj rečt. Se spomnim ene mlade blondinke v eni spolirani črni kantici z enimi kao frajerskimi sončnimi špeglami. Mi mamo puščico zeleno za levo zavijat, ona je bla pa nasprot postavljena na pasu za naravnost in je kr speljala v rdečo. Jst sm bil tist dan še bl slabe volje in sm vidu, da bom lahko zavil in da se ne bo zabila vame, kvečjemu bi mogla mal prbremzat, in sm pač zavil. Ona pa *****, trobi, maha, ne vem kaj. Sm si mislu, nauč se vozt najprej, pol se pa špili frajerja...... Sej vprašanje, če ji je do dons sploh pršlo, da je šla v rdečo.....