Sebičnost žensk za volanom

msenjur

Guru
11. sep 2007
26.990
-375
113
jest se čist strinjam z jernejom... to je stres, strah, neznanje, ne pa sebičnost...

GFors

Pripravnik
12. okt 2007
406
0
16
Obišči stran
Citat:
Uporabnik keber pravi:
V mestnih gužvah opažam eno motečo malenkost: namreč ko ženske ob vožnji govorijo po telefonu, se temu pogovoru posvetijo mnogo bolj kot pa bi se moški.

Če me dovolj razjezijo, takim ponavadi potrobim, ko sem s trobljo ob oknu, da malce "zmotim" pogovor
grin1.gif

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
Moja me napizdi če koga spustim predse v podobnih primerih. Sicer pa je tako, da pol tisti ki sem mu odstopil prednost, še vozi ko smrkelj pred mano tko da ma pol še prav zapovrhu....

So pa babe adijo pamet, v večini primerov multitaskajo, pri tem pa se vozijo po črti med 2 pasovoma, delajo sunkovite manevre zadnje trenutke, iščejo parkplac in se ustavijo sredi ceste boli jih k za kolono zadaj, cincajo, ne speljejo, popolnoma napačno ocenijo oddaljenost in hitrost in tako izsiljujejo, pol pa na semaforju ko si vštric gledajo naravnost, ustavljajo brezveze pred prehodi na 0 pa ni nikogar naokoli, .........................

skratka če bi babe zavladale svetu, bi šli v enem dnevu v maloro....

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.083
4.080
113
Eto, ravnokar sem prišel v službo z motorjem. Peljal sem se po Trzinki, mimo Črnuč in Brnčičeve naprej proti rondoju Tomačevo. Ker je bila na Brnčičevi nesreča, je bila kolona že do Črnuč, a se je počasi premikala.

Uganite, katerega spola vozniki so mi zapeljali na sredo vozišča, da nisem mogel med avtomobili? Ženskega. In se niso premaknile na sredo svojega pasu kljub mojemu žmiganju in trobljenju že od daleč in od blizu. Vsakič, ko sem šel mimo takega, sem pogledal voznika, da vidim kdo je. Bile so voznice.
Tisti, ki so se mi umaknili, po tem, ko so mi zapirali pot in sem potrobil in požmigal, so bili moški vozniki.

Res, ženske so na cesti zlobne. Če vidijo, da one ne morejo naprej, bodo naredile vse, da tudi ti ne boš mogel, zraven se pa delale popolnoma flegma.

Nazadnje urejeno:

Audio

Pripravnik
6. avg 2007
247
15
18
Citat:
So pa babe adijo pamet, v večini primerov multitaskajo

Najboljše so tiste, ki čvekajo po GSMju, v drugi roki pa čik.
No ja, tudi tipe vidiš v podobni situaciji, zdi pa se mi da ne tako pogosto.

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
Pač precej čustveno doživljajo vse, ne moreš jim glih zamerit
wink-1.gif
niso še imele kofetka pa sinhronizacije tračev, pol so pa tečne....

yes1.jpg

SoulMan

Majstr
9. sep 2007
3.264
152
63
Celje
Jaz pa moram oporekat tej sebičnosti. Danes namreč sem se iz stranske ceste vključeval na glavno. Ampak to vključevanje je tipa "počakaš 3-4 avtomobile, potem greš", se pravi, da ne potrebuješ spuščanja. No, in se iz moje leve pripelje ženska, ki se lepo prijazno ustavi ter me spusti pred sebe. Pustimo tistih pet avtomobilov za njo, ki so ji trobili kot nori...pokazala je, da niso vse sebične...nekatere so namesto tega smotane...
smile-1.gif

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.083
4.080
113
Se strinjam, so svetle izjeme, vendar je takih vedno manj; na žalost.

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.347
766
113
Citat:
Uporabnik AndY1 pravi:
Res, ženske so na cesti zlobne. Če vidijo, da one ne morejo naprej, bodo naredile vse, da tudi ti ne boš mogel, zraven se pa delale popolnoma flegma.
He, he, pred leti, ko sem imel še Hondo Hornet, sem doživel podobno sredi celovške... neka nesreča al kaj jaz vem kaj, sredi poletja, vroče da dol padeš, jaz pa v koloni, na motroju in v usnjenem kombinezonu... se počasi prebijam naprej, dokler mi neka dečva zanalašč ni zaprla poti po sredini... ker pač ona čaka, naj čakam še jaz... vse po pravilih, a nobenega sočutja, he, he,... nato mi uspe zlesti mimo po skrajni levi (ona je bila na levem pasu...), in ker je zaprla sredinsko pot je pustila ob svoji levi precej prostora. Se pripeljem vštric, do njenega odprtega okna (verjetno brez klime, vroče pa do konca...), moj arrow izpuh po sedežem je bil ravno v višini njene glave, pa sem motor v prostem teku kakšnih 15s držal na blokadi, na 13.000 obratov... bi še gumo zakuril, pa mi jo je bilo škoda...

Steve

Guru
13. avg 2007
9.963
1.845
113
ta svetla izjema je pomoje tiæa fasala za dobro jutro, druge razlage ne more bit
grims-1.gif

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.083
4.080
113
Citat:
Uporabnik XXXL pravi:
Citat:
Uporabnik AndY1 pravi:
He, he, pred leti, ko sem imel še Hondo Hornet, sem doživel podobno sredi celovške... neka nesreča al kaj jaz vem kaj, sredi poletja, vroče da dol padeš, jaz pa v koloni, na motroju in v usnjenem kombinezonu... se počasi prebijam naprej, dokler mi neka dečva zanalašč ni zaprla poti po sredini... ker pač ona čaka, naj čakam še jaz... vse po pravilih, a nobenega sočutja, he, he,... nato mi uspe zlesti mimo po skrajni levi (ona je bila na levem pasu...), in ker je zaprla sredinsko pot je pustila ob svoji levi precej prostora. Se pripeljem vštric, do njenega odprtega okna (verjetno brez klime, vroče pa do konca...), moj arrow izpuh po sedežem je bil ravno v višini njene glave, pa sem motor v prostem teku kakšnih 15s držal na blokadi, na 13.000 obratov... bi še gumo zakuril, pa mi jo je bilo škoda...

Jp. Danes zjutraj, se mi je v koloni od črnuškega semaforja, kjer se je začela kolona, pa do Brnčičeve, kjer je bila nesreča, to zgodilo cca. 5x - pa ni velika razdalja. Vedno ženska.
Ko sem se prebil mimo njih, so videle fakiæa.

P.S.: Vožnjo imaš še v dobrem
grims-1.gif

Nazadnje urejeno:

kripo

Fizikalc
19. avg 2007
1.941
1
38
46
Ljubljana
ksz .. p aker se mi ne da vse solate brat
smirk-1.gif

V takšnem primeru (Y) ni več prednostne in stranske .. pač pa sta obe enakovredni .. če pride do trka, je pa pol pregoavarjanje policista in podobno ..

Enako se sicer dogaja npr. na dvopasovnici v centrih mesta, kjer večina voznikov misli, da je levi pas prehitevalni, desni pa vozni. Bullshit! Oba sta enakovredna in je prav vseeno, po katerem se pelješ. Oziroma, prehitevanje po desni ni prepovedano..

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik kripo pravi:
ksz .. p aker se mi ne da vse solate brat
smirk-1.gif

V takšnem primeru (Y) ni več prednostne in stranske .. pač pa sta obe enakovredni .. če pride do trka, je pa pol pregoavarjanje policista in podobno ..

13.gif
in zakaj za boga ne bi bilo več prednostne in stranske?

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Ma narava ni nič diskriminirala po spolu, ko je pamet šparala.
Če iščeš ženske, boš pač videl ženske. Če iščeš moške, boš videl moške. Ali tujce. Al mlade. Al stare...

Ingvar

Pripravnik
18. sep 2007
80
0
6
Citat:
Uporabnik Audio pravi:

Najboljše so tiste, ki čvekajo po GSMju, v drugi roki pa čik.
No ja, tudi tipe vidiš v podobni situaciji, zdi pa se mi da ne tako pogosto.

Podpišem. Žensk, ki čvekajo po GSMjih med vožnjo, je bistveno več kot tipov, vozijo potem v rdečo, izsiljujejo, itd., itak pa nič ne vidijo, so v svojem "telefonskem" svetu.

lager

Pripravnik
3. dec 2008
383
1
16
Evo en tak primer Y je izvoz ljubljana zahod, s tem da če prideš iz primorske smeri imaš prednost. Dostikrat doživim take scene da ženska ne jebe 5 %, pa lepo potrobim, ji z roko narišem trikotnik, in z kazalcem ob čelo / sredinca če se je dan slabo začel.