Citat:
Uporabnik luka51 pravi:
eno vprašanje. Kje je gost promet na tem videju? Prehitevat na prazni cesti zna vsak varno. To, da ti en avto nasproti pripelje ti pa prehitevaš dva je pa daleč od gostega prometa
Tole (razen zadnjih dveh avtomobilov) je bilo posneto v največji počitniški gužvi, kjer je bil več ali manj stalno promet v obe smeri.
Če si pričakoval prehitevanje v škarje, si bil žal razočaran. Nekako preveč cenim svoje (in od drugih življenje), da bi se šel take igrice na cesti.
Citat:
Uporabnik kalbo pravi:
Plus prehitevanje kolone, tole je men vedno kritično, ker nikol ne veš, kdaj ti bo kdo skočil ven. Pridobil je pa mogoče 3,5 minute na 50km. Se splača reskirat, pomoje ne.
V videu sem prehitel največ dva avtomobila naenkrat. Verjemi, da ne bi šel prehitevat, če bi bilo kakorkoli kritično. Pač se da ocenit po vožnji tistih spredaj ali bodo delali neumnosti ali ne, ravno tako si pripravljen odreagirat, če pride do česarkoli. Hitrosti namreč niso bile divjaške.
Časovno nisem pridobil praktično nič (se mi tudi ni nikamor mudilo), sem si pa privoščil malce vožnje kot v starih dobrih časih (emm, takraj je sicer šlo malo hitreje).
To cesto sem namreč v mladosti prevozil ogromnokrat in poznam vse njene kotičke in kje in kako se da varno prehitevat. Sedaj nimam več toliko priložnosti se po njej vozit in je ta priložnost prišla kot naročena. Lep dan, suha cesta in kolona turistov, ki se ''cijazi''. Ko dodaš poznavanje ceste in avto, ki ga poznaš v nulo, je to zmagovalna kombinacija za malce varnega užitka.