8s anemično?
Slovenci so že norci če v 8s pospešijo do 40.
Slovenci so že norci če v 8s pospešijo do 40.
Sodeč po testu bolj 9 sekund (8.9s). https://www.autoexpress.co.uk/skoda/superb/105441/new-skoda-superb-15-tsi-2019-review
Tule piše 9.2s : https://www.auto-data.net/en/skoda-superb-iii-facelift-2019-1.5-tsi-150hp-dsg-37482
Z enakim motorjem 190tdi kot v superbu imam povprečje cca 6.5L.
3 litre je razlike sodeč po spritmonitor (6,8 vs 9,8), verjamem, navsezadnje 2.0 tsi niso znani kot varčni motorji, pa še 82 konjev več ima.
Eni mogoče rajši vlijejo vsak dan dodatne 3 litre v avto kot pa 3 pire v sebe. Smo si pač različni. Jaz bi raje izbral pir.
Svetske bedarije pa, da če imaš 30 jurjev za avto, da bi ti moralo bit vseeno za porabo in ostale stroške pa itak samo na alterju prebereš.
Pri Alter plači 3+k(in seveda povrnjeni kilometrini)? Racunaj da samo za kilometrino dobi letno 10k in vec
Aja pardon, sem mislil da si govoril za superba
Še 2.0 150km dizel je premalo za takšno kravo, razen če voziš precej penzionistično (za fotra v tiguanu je čisto dovolj). Premakne se počasi, če ga pa bolj dinamično voziš pa tudi spije kar precej (za dizla). Sem ga imel na testu in sem imel za 0.5-1L višjo porabo kot na 190km modelu ob enaki vožnji.
Standard je standard....vseeno ali piše vw504/507 na sivi Shell ultra kanti ali pa na Leclercovi sivi kanti (sem prepričan da je to "budget" Shell....tko da ne jodli po 5k mi ga ni spilo 0. Zato pa potem videvamo.... leclerc olja v avtomobilih. Vsi seveda vrhunsko vzdrzevani.
Mišljeno extralub in ostale budget varjante. Sicer pa tudi gume in ploščice imajo standard, pa jermen tudi.Standard je standard....vseeno ali piše vw504/507 na sivi Shell ultra kanti ali pa na Leclercovi sivi kanti (sem prepričan da je to "budget" Shell....tko da ne jodli po 5k mi ga ni spilo 0
Extralube, Extralube...to mam...vse dela bp standardi so ACEA, MB, BMW VW...
Za jermena pa ploščice pa gume ne vem kaki morjo bit...tam grem na Continental ate trw
Tko kot pri kondomih vedno uveljavljeno znamko vzameš...
...8s anemično? Slovenci so že norci če v 8s pospešijo do 40.
Kje je premalo? Na AC pri 80, na regionalki pri 62,5 ali v mestu pri 24km/h?Še 2.0 150km dizel je premalo za takšno kravo.