Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
tehnično gledano res ni poškodovan (ker je popravljen) in nekaramboliran, ker ni bil ravno zbit, plastike pač zame ne štejejo da je skotan... mene bolj moti tista besedica "testni". no way jose, sploh takšni novinarski nad 100 hp.
Vem za 2 Focusa ST170, enega sem tudi jaz gonil, in verjemte mi, obrati so bli skoz nad 5500, pregreli so se gume, bremze, jaz pasem bil zvečer preveč utrujen da bi zgonil še nekaj l bencina in sem ga zjutraj pač vrnil. Pa že ko sem ga jaz dobil, je bil glasen en lager (eni kamikaze prej so se nekaj izogibali na AC ne vem točno kaj), nekaj je bilo že narobe z menjalnikom (poleg tega da je bil neka VW varjanta na zajle).... Ne primerjam avtomobilov ampak samo tretma, ki ga taki testni avtomobili doživijo
ko sem nazadnje kupoval sem šel na testno vožnjo z enim passatom od porscheja, PIA...Avto je imel 13K, lega super, motor dela super, ampak notranjost..
Fantje prej sem imel 9 let starega Roverja 45, pa ni imel ene hibe, pa moj rover je bil pojem za tega VW ja.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.