Koliko časa se pa potem polni za naslednjih 60 km? Ta jajca imajo še vedno čisto prekratek domet in se predolgo polnijo.Kaj pa kaj elektricnega?
Odstej se subvencijo ki je 300€ pri malem in 750€ pri močnejsem.
Za 6 km na dan mas baterije za cel teden.
Imam ta mocnejso verzijo, gre do 75km/h in 60 km dalec
Vsi novejsi 125ccm imajo isto porabno okrog 3l/100kmHonda pa Piaggio ima 125 ccm tam okrog 3 litre porabo.
Sedaj pa računaj kdaj se električni povrne, sploh če ti shodi baterija, ker ni ravno vodno hlajenja kot pri avtu.
Kaj niso imeli nekoč bliže dvema ali celo pod dvema litroma porabe?
Ja to polnjenje je res drek, se moram vsak drug dan z busom furat, ker je moped se zmer na solar priklopljen.Koliko časa se pa potem polni za naslednjih 60 km? Ta jajca imajo še vedno čisto prekratek domet in se predolgo polnijo.
In se za naslednjih 120 km napolnila v nekaj minutah, ne da bi hitro polnjenje neugodno vplivalo na življenjsko dobo baterije.Ok za nadomestek 25kmh. Da bi pa dal jurja vec za onega 75kmh kot 125-ko pa ne vidim smisla v elektriki. Če bi pa zadevq nardila tam do 120km pri hitrosti 100kmh in placom pod ritjo pa špuknem takoj ta denar za to.
60eur je celotna registracija. Servis je 12 eur. Tolko kot me pride liter olja. Vozim hondo za katero vem, da bojo deli gladko še 10 let vsi na voljo pa še prodat ne bo problem. Kaj pa za tega kitajca? Bo kaj za dobit čez 10 let?Ammm, kolk.od vas junakov pa naredi vec kot 50 km na teh brenčalih? Meni je 20 v kosu, kolikor jih imam od doma do sluzbe vrh glave.
€€€€ ne gledat samo MPC, glej ceno postavljenega na cesto, kjer ni cestnine, odbij subvencijo, odbij ali pa priracunaj 100€ za servis, 30€ za polnilec akumulatorja, razlika v strosku za gorivo je tam blizu 3€ vsakih 100km se pravi, kar se mene tice imam petkovo malico pokrito z nepokurjenim bencinom .....
Aja cena te grozne baterije, ki mi bo crknila drug teden je celih 700€
Menjava posamezne LG celice pa .... tam okol 50, po izkusnjah z kolesa
Plac pod ritjo, za drobnatije ga je dovolj, celado imam pa na glavi
Za 3k dobiš Hondo Vision 110 ccm.mi zaupaš katero 125 Hondo dobim za 3k?
60€ je celotna ... sej ves da je to bolj k podatek .... jaz sem dal 15€ za AO in potem pa se 12€ za strošek postopka. tablice in nove prometne ne štejem ker je 1x strošek, katerega ne bom več plačal.
čez 10 let ... upam da bom lah se kaj drgnil, mi ni v navadi da bi se za tolk vnaprej obremenjeval. mi je pa jasno da sem se s tem švabom sestavljenim pri riževcih, bolj kot ne poročil
aja, pa ne rabiš nič obračat ... raje se pejt vozit, bo bolje kot pa druge prepričevat v svoj prav .... sej ves vsakemu svoje