Ja, hvala. So rekli, da se 1 teden ne smem z motorjam vozit... Pol pa lahko... Zdej morem sam se nov motor najdt... Od tega ni ostalo nic...To bi blo res super, da bi lahko šel v Avstrijo z motorjem, ker živim blizu meje (oz. skoraj treh mej ) Sem že naredim nekaj tur in je blo fajn. Mam pa še malo “break in-a” za mašini tako, da počasi..
Verjetno še nebo to letos?
Pek, okrevaj čimprej.
Torej že v temi. Tega je tudi mene strah, ker divjad je z motorjem jajc.20:40 je zadnje kar se spomnim. Sem bil na vrhniskem klancu, sem se obleku k me je zeblo. Potem pa sem 21:19 klical mojo in ji povedal, da sem se stresu... Nisem vedu pa ne kje sem ne nic... K me je resetiralo. Malo vn iz laz, proti uncu sem bil...
Prvi k me je najdu, al sem ga jaz najdu je bil andrej iz polske, je ostal in pomagal do konca... Druga je pa pripeljala ena zenska, k me je poznala, tako da je klicala policijo in resilce in potem mojga fotra. In je fotr prisel pred vsemi... Pol pa k so me nalozil in odpeljal, je pa se motor pospravu... S ceste sem pa zapeljal na ravnini...
ja, hvala. drugače pa ja, dobro sem odnesu... sicer se ne spomnim, ampak glede na to, kako vozim in da je motor ostal v 5 prestavi... dvomim da je šlo mn k 110... srna ni mela šanse... oziroma, jaz nisem imel šanseTorej že v temi. Tega je tudi mene strah, ker divjad je z motorjem jajc.
Dobro si jo odnesel in ti želim, da ne bo nobenih posledic .
Motor se pa že kupi drug.
Poglej od spodaj na glavi zraven izpušnega kolektorja v kakem stanju je čep za vodo. Če so znaki korozije ali vode bo treba motor ven vzet in menjat še tistega pod odmičnimi. Če spusti oni pod odmično še odmična zariba (ker se voda nabere namesto olja v lužici, ki bi naj skrbela za mazanje ob zagonu. Moreš pol še odmično in klackalice menjat.Jaz sem malo spremljal trg 125-k ..malo vadil online teste cpp in na koncu ko sem malo preračunal ceno izpita, novega 125ccm skuterja in ostalo... Sem kupil Mp3-ja, yourban300. 2019 letnik, 2300km. 4900€ ...
Sem vesel lepo se vozi. In tudi čez mejo v Italijo grem lahko direkt po hitri cesti, saj je na meji znak za prepoved do 249ccm na njihovi hitri cesti
To boš popravil, na prvi pogled ni tako hudoto je pa motor... ni tolk hudo, sam ne vem kaj je s prvo vilco in feltno...
Poglej priponko 67372Poglej priponko 67373Poglej priponko 67374
Pol pa ni frke..sam, da ni to razlaga trgovca z motorji, v resnici te pa upalijo..Baje se brez problema gre s kodo 125 ze sedaj po EU brez da nasi se kaj sprejmejo
Sem malo pogledal spodaj ... mašina je "nova" spodaj... nobenega znaka obrabe al karkoli...Poglej od spodaj na glavi zraven izpušnega kolektorja v kakem stanju je čep za vodo. Če so znaki korozije ali vode bo treba motor ven vzet in menjat še tistega pod odmičnimi. Če spusti