Zakvaj to? ravno dons enih 100km.Vprasanje tukaj je, ce je motoroki ze kdaj vozil avto??
Eno vprasanje si malo cudno/dvoumno zastavil nekaj postov nazaj pa nisem bil ravno prepricanZakvaj to? ravno dons enih 100km.
Te pa daj še enkrat malo bol gor poskrolaj pa preberi kaj sem napisal. Zna pomagat pri nadaljni debati.kak zdaj, a zdaj pa praviš, da malo drugače pa je..a nisi par postov višje se hvalil, kak je enostavno vse skupaj, skoraj kot picikl vozit.
Kaj letos tuji ni nič dobavljivo al kaj?Ni se mi dalo čakati pol leta na "znamko",
Svoh kaze, kar spremljam… ni noviha n-maxov, pcx-ov…Kaj letos tuji ni nič dobavljivo al kaj?
Javi po parih mesecih + in -Tko, kitajček je pri bajti, cahn na vozniški pa tudi.
Ni se mi dalo čakati pol leta na "znamko", ter dajati 2k več za toliko, kolikor bom rabil motor.
Pcx (125) je dobavljiv v 3h mesecih, informacija iz prejsnga tedna, ko sem bil v Krskem pri Honda dealerju (Trgomoto). Se razmisljam al bi narocu al ne... Sin cist zagret, jst pa se mal oklevam.
Si se ze kaj vozil?Ja, Španci preprodajajo Kitajca.
Ma ni panike, servis je pri nas, 3 leta garancije pa tudi.