kaj je fora s temi čepi? a če spusti, se voda meša z oljem?Odlično
kaj je fora s temi čepi? a če spusti, se voda meša z oljem?Odlično
verjetno odvisno od modela oz firme..poglej navodila, bo najbolj zihrEno mogoče malo čudno vprašanje...
A se pri teh novejših skuterjih 125ccm menja tudi filter olja ali menjajo samo olje?
Namreč ta teden sem peljal na prvi servis nmax-a pa na računu nikjer ni navedenega filtra, samo motorno olje in olje v prenosu + delo.
"švohnejši" v čem? (se ne spoznam) -pojasni če se ti da, hvalaKolega je vzel tega kitajčka in je zadovoljen.
Je pa malo švojhnejši kot sym
Moč KW..."švohnejši" v čem? (se ne spoznam) -pojasni če se ti da, hvala
Zanimivo, a to zdaj Ford mreža prodaja, ker ima tudi kolega v Beli krajini enake.Kolega je vzel tega kitajčka in je zadovoljen.
Je pa malo švojhnejši kot sym
Kaj pa kaj elektricnega?Crknil 50 kubični, zato vpisal kodo, gledam sym jetx x in longhija easymax. Vem da je bogokletno gledati samo ^kitajce^. Vendar pcx ali nmax, žal predrago in nedobavljivo. Namen, vsakodnevno drajsanje do službe, cc, 6km. Vaše izkušnje?
Mora biti Euro 5, to pa pomeni neki vbrizg in kalkulator ter katalizator ter po možnosti vsaj centralna bremza ali pa še boljše ABS.KSZ: a se samo meni zdi, da so ti skuterji cenovno ušli v neke nenormalne višave?
Za primer: 3 mogoče 4 leta nazaj so bile najcenejše kitajske prdalice 50ccm okoli 1000€ do max. 1.500€ za dobre znamke. Sedaj stane najcenejše "sranje" v jagru čez 2.300€
Teslini avtomobili.veš za en tehničen artikel ki ni ''ušel'' ?
5 let nazaj je bil 50ccm italijan 2300 eurKSZ: a se samo meni zdi, da so ti skuterji cenovno ušli v neke nenormalne višave?
Za primer: 3 mogoče 4 leta nazaj so bile najcenejše kitajske prdalice 50ccm okoli 1000€ do max. 1.500€ za dobre znamke. Sedaj stane najcenejše "sranje" v jagru čez 2.300€
Sem imel na testu enga elektricnega, pa me ni prepričal.Kaj pa kaj elektricnega?
Odstej se subvencijo ki je 300€ pri malem in 750€ pri močnejsem.
Za 6 km na dan mas baterije za cel teden.
Imam ta mocnejso verzijo, gre do 75km/h in 60 km dalec