Jaz tudi gledam anet in kere cene eni postavlajo. Najbol žalostno je pa to, da oglasi kr hitro zginejo
Boljše donose kot vsi kripto v najboljših časih, če si kupo 125 in prodal letos
Kero enduro vozis?Dobro si jih naklepal glede na to, da si ga dobil kar nekaj mesecev za mano, moj jih ima 723 prevoženih km in že dober mesec počiva v garaži (ja skoraj nič ga ne uporabljam), sem veliko na enduro bajku
Mi je pa N-max boljši (bolj udoben) od PCX-a (ga imam na Tajskem).
Sem pa dobil ponudb za mojega n-maxa že olala brez da bi kje sploh oglaševal, najboljša je bila 4k€.
Samo mi je tale skuterček kar pri srcu in mi ga ni za prodajti.
Aha, to je na nozni pogon..sem te zastopu enduro motorScott ransom 920
nekateri obratomerji delajo ze če prklopiš na skupno maso in 12VDCmajstri in mehaniki, kameleon , luka pa še kdo, pls nasvet. Aftermarket obratomer se priklopi na plus, minus in signal, ki pride z cinšpule (vžig. tuljave )
A se signal priklopi na minus ali plus na špuli? eni na YT delajo tko, drugi drgač, dela pa mi v obeh primerih ne.Če ni kitajc že original zanič, pol pa ne vem.......
Sj to je keč..ne vem, zakaj bi bil minus merodajen na špuli, ker naj bi dobil preko plusa kvadraten signal iz vžigalne enote- naj bi po moje...je pa fora, ker sem zadnjč probal in je stalni plus na špuli, ko daš kontakt, tko da je čist možno, da ga kej kvačka na minusu, ker po skici sodeč gre minus v vžig.enoto, ne kar recimo na maso motorja. mah motorji majo precej zajeban štrom narjen, kar neki..jaz bi dal na -