Kakšen pa je postopek uvoza novega ali rabljenega motorja iz Avstrije?Pa saj jo lahko v Avstriji kupiš.
Kje pa si to slišal? Če gledam cenike je samo vožnja 20ur 1k€ vsaj + zdravniški, cpp, glavna vožnjaKoliko vas je naredilo sedaj ta A, ki velja tudi za tujino?
Jaz se še spravljam opremo kupit, pa tečaj cpp treniram preko spleta ... sem pa slišal da je paket (A za povsod) 700€. (vožnja, zdravniški, test in glavna vožnja)
Sej kolk pa je cena za polni A?Kolega (poštar po poklicu) je sedaj opravil 6h vožnje. (vozil 2x po 3h nek 125ccm motor avtošole in v dveh dneh imel vpisano v izpit. On je v avtošoli dobil info da je ta paket 300€, paket vožnje 7h (izpit, zdravniški, komisija) pa 700€.
Zakaj ne polni A ... motorja ne mislim imet. Imam že 4 avte (od tega dva oldtimerja) in dva skuterja. S 50ccm skuterji cca 80.000km prevoženih. Sam ta novejši Liberty 50 iget4T, bi zamenjal za eno 125ccm varianto. Da gre vsaj 90km/h. Sem pa vsak vikend čez mejo, tako da rabim veljavnost tudi v tujini. Ja leta pa mam že za neomejeno A ...dobrih 42