Šaolini

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36
Torej zato, ker si pogledal par Kung Fu filmov, sedaj misliš, da je vse, kar se sveti v tej smeri - zlato?

Jaz trdim, da je nateg vse, kar se upira zakonom fizike. Od Copperfielda, tvojih šaolinov, alternativne medicine pa do vrhovnega pedofila v Vatikanu. Plain and simple.
A ni zanimivo, pri Copperfieldu je vsem (dobro, skoraj vsem) jasno, da gre za trik. Enako pri Božičku in dedku Mrazu. Ampak tile šaolini so pa ziher the-real-deal.

Malcom... malo manj naivnosti, prosim te.

Citat:
Uporabnik Jernej pravi:
Old Spice zdravi raka?
hysterical-1.gif

Se pravi, če vržem škampe v old spice buzaro bodo povsem zdravi?

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Ste smešni. Če nekdo leta trenira in potem dvigne dvakrat več kot slehernik, to ni ne trik, ne nadnaravno. Ampak le trening.
Eni znajo pi na 100 decimalk. Eni na eno.
Je to trik? Nadnaravno? Ne, en se je le "malo" potrudil.

Razen tega pri šovu pretiravajo in nekaj vsakdanjega prikažejo kot ful "nadnaravno", v resnici pa lahko vsak po enem dnevu treninga naredi. (večina čarovniških trikov, recimo)

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
46
Jernej zna za razliko od ovac misliti s svojo tintaro, nekaj mu pomaga visoka razgledanost in pa ... jap.. unbeilevable - logika.

Alternativna medicina je res kul, dal sem cez 30 sarlatanov cez v zivljenju, od Rusije, Svice, Nemcije od vsepovsod je golazen bila.. in so mi nepopisano pomagali... sprazniti denarnico.

Malcom: Pravi Shaolini niso showboat attention money grabbing whores
grims-1.gif

Nazadnje urejeno:

Sulc

Fizikalc
22. avg 2007
982
176
43
Citat:
Uporabnik MViper pravi:
Jernej zna za razliko od ovac misliti s svojo tintaro, nekaj mu pomaga visoka razgledanost in pa ... jap.. unbeilevable - logika.

Alternativna medicina je res kul, dal sem cez 30 sarlatanov cez v zivljenju, od Rusije, Svice, Nemcije od vsepovsod je golazen bila.. in so mi nepopisano pomagali... sprazniti denarnico.

grims-1.gif

Ampak da te tridesetkrat nategnejo na isto foro
confused-1.gif

Se ne moreš sklicevati na kvalitete, ki jih pripisuješ Jerneju.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.436
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik MViper pravi:

grims-1.gif

Moraš še Atlas terapijo probat.
grin1.gif

Al pa verjetno nisi sam dovolj verjel v učinkovitost, tko da si si sam kriv.

Sulc

Fizikalc
22. avg 2007
982
176
43
Citat:
Uporabnik Jernej pravi:
Jaz trdim, da je nateg vse, kar se upira zakonom fizike.

Jaz sem dobil občutek, da ti ožigosaš kot nateg vse, česar z zakoni fizike ne znaš (morda niti kdo drug) razložiti. Kar ne pomeni nujno, da je v nasprotju. Le naše znanje je preplitvo, da bi si vse znali razložiti že na osnovnem nivoju, kaj šele pri interakcijah (npr. vpliv različnih sevanj).
Zame je tudi tak pristop naiven.

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Letalo se upira zakonu gravitacije. Torej je nateg.

(če smo že zašli s teme, ki je .. kaj že... aha, o Šaolinih)

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
46
Saj ti je Devil lepo povedal.. Pac probas vse, kar je tisti moment mozno. Upanje umre zadnje.. kao.

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Letalo se upira zakonu gravitacije. Torej je nateg.

Pa ti menda veš, da v fiziki poznamo še kaj drugega kot gravitacijo, ne?

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik MViper pravi:
Saj ti je Devil lepo povedal.. Pac probas vse, kar je tisti moment mozno. Upanje umre zadnje.. kao.

js še vedno mislim, da bi ti moral ene 4 iRenew zapestnice naročit...