Šaolini

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Gledam zadnjič na discoveryju.Šaolina so udarili s kovinsko baseball palico po trebuhu z 220 km na uro.Tip je bil seveda pripravljen in je zamortiziral udarec.Bilo mu ni NIČ, samo rdeče je pač imel od udarca.

Potem se je tako malo pripognil in z grlom naslonil na upogljivo sulico, če si predstavljate.Ja, špic je imel direkt na grlu.Istočasno ga je pa en kresnil z leseno palico čez hrbet, da se je razletela na pol.

Ti modeli niso normalni.

Nazadnje urejeno:

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
ne ti modeli so asi
zmaga.gif

B81

22. jul 2007
37.862
11.086
113
Morda bo kak zdravnik razložil te normalne pojave, ki so seveda dokazani...
grin1.gif

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36

Tole sicer presega moje sposobnosti. Ampak absolutno verjamem, da je vse res, ker so tako rekli po televiziji.

bonk.gif

s22b

Fizikalc
1. sep 2007
3.199
1
36
40
National Geographic mogoče, ker na tem programu se predvaja ena znanstvena oddaja o borilnih veščinah, o pripravljenosti marincev skratka o vsem kar presega zmogljivosti navadnega smrtnika.

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Gledam zadnjič na discoveryju.Šaolina so udarili s kovinsko baseball palico po trebuhu z 220 km na uro.Tip je bil seveda pripravljen in je zamortiziral udarec.Bilo mu ni NIČ, samo rdeče je pač imel od udarca.

Potem se je tako malo pripognil in z grlom naslonil na upogljivo sulico, če si predstavljate.Ja, špic je imel direkt na grlu.Istočasno ga je pa en kresnil z leseno palico čez hrbet, da se je razletela na pol.

Ti modeli niso normalni.
To še ni nič, jas sem enkrat videl, kak je en na odru razžagal žensko na tri dele, pa je preživela.

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36
Citat:
Uporabnik Yogi pravi:
Je bilo kar 12.2.2008

Ne štekaš. Preberi (preklikaj) še enkrat, kaj sem napisal.

Zakaj je tako težko ljudem razumeti, da če se neka demonstracija (po možnosti na TV ali kako drugače posredno) ne sklada z veljavnimi zakoni fizike, da bi bilo prvo koristno pomisliti na "hoax" in šele nato na "wow, ti ljudje pa res obvladajo".
Omenjeni miselni sistem pride zelo prav tudi v vsakdanjem življenju. Je pa res, da moraš poznati vsaj osnove fizike, da ne greš izjavljat stvari v stilu "Šaolina so udarili s kovinsko baseball palico po trebuhu z 220 km na uro.Tip je bil seveda pripravljen in je zamortiziral udarec.".

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Samo niso šaulini ravno tisti good guysi ki ne lažejo, se pretepajo,... In dvomim da bi oni "trike" kazali okol đabe.

Čemu že neko prevaro delat zastonj. Jaz sem jih gledal v tivoliju, in mene so prepričali, ko sta 2 modela vrgla
tretjega modela tam 2m visoko, in je model pristal točno na hrbtu četrtega modela ki je ležal na tleh.

Pol razno razbijanje opek, ležanje na žebljih, ok, vem da se take stvari dajo manipulirat, ampak zakaj bi jih, ko pa oni to delajo
vse pokroviteljsko.

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Čemu že neko prevaro delat zastonj. Jaz sem jih gledal v tivoliju, in mene so prepričali, ko sta 2 modela vrgla
tretjega modela tam 2m visoko, in je model pristal točno na hrbtu četrtega modela ki je ležal na tleh.

Torej lahko predvidevam, da ni bilo vstopnine?
smirk-1.gif

Ljudi "prepričat" in jih kratkomalo nategnit za denar sploh ni noben problem. Samo malo moraš biti iznajdljiv ter bodisi precej umsko moten tudi sam ali pa povsem brez vesti.

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36

Katoliška religija je stara 2000 let. Pa je nateg svetovnega kalibra.

Od kdaj je torej trajanje neke kvazi-tradicije pokazatelj tega, ali je stvar resnična ali ne?

Ganesh

Fizikalc
14. avg 2009
2.922
0
36
Allarround
rescue.facelock.net
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Samo zdaj 1000 letna kultura... Nevem no, nikol še nisem slišal da bi ti šaulini bili prevaranti...

Saj Jernej tudi alternativni medicini (čeprav dokazano deluje) nikakor ne more verjeti. Fant mora malo odpreti možgana napram zadevam, katerih kak fizik še ni pretestiral v laboratoriju.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
nikoli še nisem slišal da so to nateguni, vedno se je o njih govorilo kot o nekih discipliniranih ljudeh ki samo delajo, trenirajo, delajo,
trenirajo, nič alkohola, cigaret, droge, delo, delo, trening, malo riža, pa spet trening in delo.

Sej ne rečem možno da je nateg, samo si pa prvi ki je to rekel, zato sem presenečen da bi to lahko bilo res.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik Ganesh pravi:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Samo zdaj 1000 letna kultura... Nevem no, nikol še nisem slišal da bi ti šaulini bili prevaranti...

Saj Jernej tudi alternativni medicini (čeprav dokazano deluje) nikakor ne more verjeti. Fant mora malo odpreti možgana napram zadevam, katerih kak fizik še ni pretestiral v laboratoriju.

Vem da je on malo neverni tomaž pri biločem, in nič ne drži in vse je zarota in prevara.
smile-1.gif

Podobno kot moja babica, ki ne verjame ničemur, in vsepovsod so lopovi, in nič ni danes zastonj, da tudi reklame ki jih dobimo
v nabiralnik plačamo, da nam to skrivaj z računa trgajo
hysterical-1.gif
Ko je govorila da ji je soseda vkradla krznen plašč, čez čas pa ga
najde na dnu omare (ker je padel z obešalnika), in pol je trdila da ji ga je soseda prinesla nazaj in ga je kr v omaro vrgla.

S takimi se nima smisla kregat, ker človek nima pogojev za zmago
smile-1.gif

Kakorkoli, ti šaolini mi delujejo dokaj pristni. Dokler voziček z tremi modeli vleče z jezikom, je za mene avtentičen
smile-1.gif

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36

Oprosti, ker se ne morem sprijazniti z (očitno za nekatere) vrhovnim zakonom tega sveta:

"Če boš zelo, zelo, zelo, zelo, zelo, zelo, zelo, zelo, zelo, zelo, zelo, zelo, zelo, zelo, zelo, zelo verjel, boš lahko premagal tudi zakone fizike."

Alternativna medicina dokazano deluje? Res? Dokaz, ne obljube? Old Spice zdravi raka?
hysterical-1.gif