Mislim, da to ne drži, in da imajo vsi zelo močen razvojni oddelek. Če samo pogledaš LCD displeje, je naprimer Sony šel čisto svojo pot z njihovim RGB osvetlevanjem ozadja, ki verjetno omogoča pri novem TVeju res odlično sliko. Toda poznano je, da imajo modre LEDice veliko krajšo dobo delovanja kot rdeča in zelene in vprašanje kakšna bo njihova slika po par letih delovanja. LG je prvi začel z NanoLED tehnologijo osvetlevanja celotnega ozadja. Tudi pasivna očala od LGeja za 3D, so neka prednost. Pri razvoju Smart TV so šli vsak svojo pot.Citat:
Uporabnik MAKY_ pravi:
odgovor na tvoje vprašanje konkurenca išče že dalj časa... samsung razvija, ostali pa kopirajo...
da. vendar so nekatere aplikacije omejene tudi samo za TV sprejemnike.Citat:
Uporabnik Zefram pravi:
Še nekaj glede aplikacij: Te je možno zalaufati tudi na BluRay playerjih. Se pravi da če kupim televizijo za nemški trg in nanjo priklopim samsung smart bluray player za slovenski trg (recimo BD-D5500), bi na njem morale delati tudi slovenske aplikacije?
ne bi smelo biti problema. prvič lahko malo dalj išče ker dela index datoteko.Citat:
Uporabnik lalan pravi:
Zanima me glede predvajanja slik preko wifi iz računalnika. V mapi Moje slike imam za caa 10giga slik. Ali bo npr D6530 to predvajal ali pa so kakšni zadržki ( dolgo nalaganje ipd?)
Hvala za pomoč...
Citat:
Uporabnik MAKY_ pravi:
ne bi smelo biti problema. prvič lahko malo dalj išče ker dela index datoteko.Citat:
Uporabnik lalan pravi:
Zanima me glede predvajanja slik preko wifi iz računalnika. V mapi Moje slike imam za caa 10giga slik. Ali bo npr D6530 to predvajal ali pa so kakšni zadržki ( dolgo nalaganje ipd?)
Hvala za pomoč...
edit: sem se še nekaj spomnil: omejitev je 1000 datotek na mapo... bom pa točno preveril....