Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
No na hitrost ključka pa nisem niti pomislil. Hvala.
Kar pa se tiče FW pa je tisti 1016 za nemško področje. Za nas mi samodejni update ne najde novega FW.
Na katerih Samsung TVjih dela TwinView oz. Dual TV (prenos slike iz TV na Galaxy S, S2 in Tab)? D7000 in D8000, ali tudi na katerem od nižjih modelov?
Odgovor: NE DELUJE, sem se zapeljal v Mediamarkt, smo probali in ne dela, deluje samo na seriji D7xxx in D8xxx. V Smart Remotu sploh ni opcije za prikaz, ko se skonektaš na TV.
odločam se za nakup novega TV-ja in bi rabil malo pomoči. Iščem TV, ki bo 46" in cenovno tam do 1200 eur. Izbiram nekako med TV-ji:
Samsung UE46D6530
Samsung UE46D6770
Samsung UE46D6500
Sony KDL-46EX720
Gledal sem sicer tudi malo dražji TV:
Sony KDL-46HX720
Kateri od naštetih je najboljši oz. ponuja največ za svojo ceno? Prosim za pomoč pri izbiri oz. za predložitev kakšne druge možnosti!
Hvala vsem & lp!
Sicer ne morem primerjat z drugimi LCD-ji. Po prebiranju po netu, pogovorih, nasvetih, sva se z ženo odločil točno za tale model. In prvič, ko sem usposobil 3D ( to je bilo men kr nekej in bil v prepričanju, da bo treba počakat še 5let, da se razvije) sem bil šokiran. Pobral dol eno risanko, včeraj pa gledal Residen Evil 3D. Počasni posnetki metkov in stvari, katere letijo naokrog. TOP.
Nisem bral vsega skoz zato vseeno vprasam. Imam Samsung LE40C530 (F1WXZG) in ko predvajam film z usb ključa imam tudi možnost podnapisov. Podnapisi delajo in lahko zbiram med tremi velikostmi, malo, normalno, večje. Sedaj pride do problema, ko vklopim večje mi je še vedno premalo in se matram brat podnapise, ima kdo kako idejo? FW-ja se nisem posodobil, imam originalnega.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.