Samsung S5

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
Po mojem NE, prva objava na SAMMOBILE je bila to.
bonk.gif

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Nova bo F linija (baje se bo tako klicala), ki bo malo bolj "premium" in bo imela več ALU okoli oz. bo ALU ohišje.
Take so bile informacije par mesecev nazaj, ko naj bi se kao S linija malo pocenila, F linija pa bo malce dražja, vendar bolj premium.
Bomo videli kaj bo.
smile-1.gif

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.547
297
83
Citat:
Uporabnik Oktopusy pravi:
Citat:
Uporabnik Deky_ pravi:
Po netu kroži da bo predstavitev enkrat Januarja.. Kolk je res bomo videli kmalu
wink-1.gif
Ja te govorice so krožile pred enim letom.
Ti tud kr neki nabijaš u tri krasne kakor Tupli.
Po njegovem bo izšel septembra-oktobra
bonk.gif

Če nimate pojma se takih komentarjev raje vzdržite ali prej preverite kaj govorite.
http://www.sammobile.com/2013/12/18/att-testing-the-galaxy-s5-sm-g900a/

Some rumors suggest the Galaxy S5 might be launching earlier than the Galaxy S4 did in 2013, while another hints at a standard April launch, so it remains to be seen when we’re able to get a look at Samsung’s anticipated fifth-generation Galaxy S flagship.

Dej si ti malo preberi še enkrat...Sem lepo reku da bomo videli kolk je res..Nisem pa trdil da info ki kroži po internetu da so resnične..

Tudi ti rad nabijaš v tri krasne pa ti to noben ne očita..
bonk.gif

stankozaspanko

Fizikalc
27. jul 2012
4.930
8
38
NUJNO!

Vem da nisem v pravi temi, vendar naprošam strokovnjake za Samsunge, da mi svetujejo kje menjati steklo na Samsung Galaxy S !!!
Tamau ga je ženi dons vrgel po tleh tako da je počil zaslon, drugače telefon deluje.
frown-1.gif

Ne najdem prave teme!!!

Za pomoč hvala vnaprej.