Samsung S5

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
Ko ga bomo dobili na teste drugo leto bomo objavili, vse. Letos smo dobili na test S4 konec aprila. Kot pa berem po raznih linkih je nekje september - oktober 2014 napovedan nov S4 in Note 4.

Nazadnje urejeno:

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
aplauz.gif

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Ma kak ne razumete, da je imenik napredna storitev, glavno je, da ima telefon barometer, termometer, acerelometer in počasi verjetno še etilometer
tongue-1.gif

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
od svetovnega prvaka v bloatwaru je težko pričakovat da bo za povrh še hiter :D

hvala k**cu se da marsikaj naredit

luknjac

Pripravnik
21. feb 2008
374
13
18
Žal je tako da se danes prodaja namesto uporabniške izkušnje, 4 jederni procesorji ter 2gb rama, pa nenormalno velike resolucije.,.,

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
hud hw je kul, kakorkoli obrneš

žalostno je, da morajo uporabniki potem sami poskrbet za izkušnjo (v najslabšem primeru z rootanjem & custom romi)

Oktopusy

Fizikalc
3. apr 2011
1.678
42
48
Kaj se vse ne prebere tukaj, v tej temi.
bonk.gif

Citat:
Uporabnik TUPLI pravi:
Proti koncu leta 2014, naj bi prišla S5 in note 4, kamera 16 MP, 4 GB ram, 4 ali 8 jedrni proc.
Citat:
Uporabnik TUPLI pravi:
Ko ga bomo dobili na teste drugo leto bomo objavili, vse. Letos smo dobili na test S4 konec aprila. Kot pa berem po raznih linkih je nekje september - oktober 2014 napovedan nov S4 in Note 4.
HA HA
hysterical-1.gif

Kje pa ti delaš potem,da imaš take informacije?
Izid S5 in ne S4 kot ti pišeš je napovedan Januarja-Februarja 2014 res,da se zna zavlečt tam do marca-aprila kot pri S4.Toda verjetno ne do septembra-oktobra 2014
bonk.gif

sammobile
računalniške novice
galaxyS5

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
Za S5 sem napisal S4, zatipkal sem se, To so najnovejše novice, poglej na sammobile, prva objava za S5 in note 4. Si bil na tiskovki letos konec aprila za S4 ? Upam da boš za S5 tam in pametoval.
bonk.gif

Nazadnje urejeno:

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.666
221
63
42
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
Citat:
Uporabnik brgo pravi:
od svetovnega prvaka v bloatwaru je težko pričakovat da bo za povrh še hiter :D

hvala k**cu se da marsikaj naredit

prvak v bloatwareu je LG. menda je LG G2 al kaj je, tisti, največji, dobil slabo oceno predvsem zaradi bloatwarea, ki ga pač LG nameče gor, tako kot recimo ima Samsung gor TouchWiz. po moje bi bilo relevantno se spustiti v teste, da se vsak testni telefon rootne, naloži gor popolnoma stock Andorid, in dela teste. to bi znalo biti merodajno.

jaz sicer na Noteu nisem imel slabih izkušenj z imenikom, ker sem itak uporabljal Contact+ app, ki je delal hitro in je bil zelo uporaben, bolj so mi šle androidne zadeve na jetra - ko je bilo velko appsov, je telefon postajal vse bolj počasen, zatikajoč, appi so se odpirali dlje časa, spletne strani je nalagal dlje časa, skratka, vse je postajalo precej precej počasnejše in me je to začelo preveč motit.

če primerjam razliko od Note2 na Note3 in sem razmišljal o menjavi, mislim, da je tudi podobna razlika med S3 in S4. ampak ja, nekaterim je S3 vrh glave, nekaterim je pač S4 prinesel točno tisto, kar so si želeli na S3, pa tega ni imel ...

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.720
113
Jst sem tudi zgoraj napisal, da ne vidim prednosti da bi menjal S3.

Ekran je že optimalen, procesor požere vse kar rabim, baterija ni nič boljša na novih. Torej....

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Citat:
Uporabnik mosseero pravi:
13.gif

Jabuk nabira prstne odtise, Samsung bi pa mrežnice. Kar se mene tiče, ni šans.

Ja no, prstne odtise puščaš povsod, mrežnico pa lahko pustiš samo enkrat.
smile-1.gif