Samsung S5

srv

Fizikalc
27. avg 2008
1.488
29
48
S4 je ponujal premalo na S3 (ne mislim gimmick funkcij) in prodaja ni bila po Samsung predvidevanjih, zato hitrejši launch S5. In verjetno še bolj pomembno, LG, Sony so že sedaj udarili z novostmi in Samsung si ne more privoščiti čakanja do pomladi 2014. Krut je ta business svet.

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
A bo imel fingerprint reader?
evil.gif

Megapixel

Pripravnik
28. sep 2007
976
2
18
Ljubljana
Citat:
Uporabnik srv pravi:
S4 je ponujal premalo na S3 (ne mislim gimmick funkcij) in prodaja ni bila po Samsung predvidevanjih, zato hitrejši launch S5. In verjetno še bolj pomembno, LG, Sony so že sedaj udarili z novostmi in Samsung si ne more privoščiti čakanja do pomladi 2014. Krut je ta business svet.

Kaj v konkurenčnem segmentu manjka modelu S4? V čemu vidite prednost S4 napram S3 in zakaj se nekaterim zdi, da je ni?

Lp
Mpix

Oktopusy

Fizikalc
3. apr 2011
1.678
42
48
hysterical-1.gif
"da je ni" govorijo tisti,ki nimajo pojma o telefoniji in obeh telefonov sploh še niso videli od blizu.
Me pa zanima z kakšnimi novostmi sta udarila LG in Sony napram Samsungu
bonk.gif

iMM

Fizikalc
9. okt 2010
1.240
2
36
Saj nekih ogromnih razlik ni, nekega napredka tudi ne. Pač zgolj nadgradnja osnovnih zadev. Ljudje s(m)o se razvadli in pričakujemo neke ogromne novosti oziroma revolucije (kot naprimer retina zaslon, takrat je to bil taki woow da si samo gledal). Zdaj pa vsi samo čakajo laj bo naslednje. Applu je sicer kar uspelo z fingerprint senzorjem letos, ki je praktično posodobitev home gumba - čisto neopazno, ampak vseeno to ni na nivoju retine. Za nobeno firmo ni dovolj, da predstavijo nek posodobljen hardware (ki je sicer pomemben, ampak nič kaj velikega) ali pa neke wannabe softwarske revolucije.
Ljudje zahtevajo vedno nekaj novega, revolucionarnega!
Logično pa je da firme zaenkrat tega vsako leto ne morejo naredit.

Megapixel

Pripravnik
28. sep 2007
976
2
18
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Oktopusy pravi:
hysterical-1.gif
"da je ni" govorijo tisti,ki nimajo pojma o telefoniji in obeh telefonov sploh še niso videli od blizu.
bonk.gif

Se strinjam s teboj. Višja resolucija večjega zaslona v manjšem in malenkost lažjem ohišju, boljša avtonomija, boljša kamera, boljši zvok, dodatni senzorji, s katerimi bodo aplikacije uporabnejše, prednosti novejšega JB ne pripisujem Samsungu, so pa precej izboljšali uporabnost lastnih aplikacij. Nekajsekundno odpiranje imenika na androidu sem pa nazadnje videl v single core 600 mhz aparatih.

srv

Fizikalc
27. avg 2008
1.488
29
48
Citat:
hysterical-1.gif
bonk.gif

Kot prvo - črka "S" gre pred "ta suhi škafec pušča" .... torej "z kakšnimi" ni ok ...

Nihče ne trdi, da S4 ni napravil napredka proti S3. Postavlja se vprašanje ali se izplača kupti S4, če si lastiš S3 ?

Oktopusy

Fizikalc
3. apr 2011
1.678
42
48
Ne mi pametovat o slovničnih napakah,ker nisem v šoli.Posebej,če sam nimaš pojma kaj pišeš.
Torej"kupti"ni OK
stupid-1.gif

srv

Fizikalc
27. avg 2008
1.488
29
48
Citat:
Ne mi pametovat o slovničnih napakah,ker nisem v šoli.Posebej,če sam nimaš pojma kaj pišeš.
Torej"kupti"ni OK
stupid-1.gif

Se posipam s pepelom, sem se zatipkal
redface-1.gif
ti se pač nisi ....

Sem ti repliciral in morda bil malo nesramen, ker se delaš bolj pametnega kot si.

Oktopusy

Fizikalc
3. apr 2011
1.678
42
48
Citat:
hysterical-1.gif

Ja,bil si nesramen.
Kaj ti ni jasno v zgornjem komentarju?
Po čem sklepaš,da nimam pojma o čem govorim?
Glede na tvoje komentarje bi lahko trdil,da se predvsem TI delaš bolj pametnega kot si.
priden.gif

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.720
113
S34Ever

Ekran ima že na maximumu velikosti, procesor kajstvem dosedaj mi še zmeraj vse dela (igric ne igram).

Torej pomoje bo znalo še do S6 zdržat.
evil.gif

edit: Sorry nič novega ne bo, ker ne more bit. Mogoče bodo 12 jeder not dali, občutu pa ne boš.

Nazadnje urejeno: