Samsung I9000 Galaxy S

Gox

1.200. registrirani uporabnik
24. sep 2007
1.979
71
48
44
www.citroenar.com
Nekaj me zanima ... danes sem prvič se srečal s takim telefonom.

Se da, oz. kako nastavit da prikazuje ime operaterja skozi na namizju?

Ko imam telefon zaklenjen, je viden napis operaterja. (pred odklepom ekrana) Ko pa ekran odklenem zgoraj desni ni več napisa, kateri operater je. Je samo še ura, status bat. in signal.

Sicer še ugotavljam vse možne nastavitve, tega pa do sedaj še nisem pogruntal.

Jurci

Pripravnik
26. mar 2009
129
2
18
Citat:
Uporabnik Gox pravi:

Ko imam telefon zaklenjen, je viden napis operaterja. (pred odklepom ekrana) Ko pa ekran odklenem zgoraj desni ni več napisa, kateri operater je. Je samo še ura, status bat. in signal.

Probaj
https://market.android.com/det...mljZS5waG9ubyJd

Gox

24. sep 2007
1.979
71
48
44
www.citroenar.com
Citat:
Uporabnik maddog pravi:
Kaj se bojis, da ti bo telefon na drugega operaterja preklopil ?

Niti ne ... samo rad vem na katerem operaterju sem.

Imam T2, kjer pa ni tega signala preklopi na Mobitel in takrat tudi ne deluje prenos podatkov ... zato rad vem, na keterem operaterju sem.
smile-1.gif

LP

dejk0

Pripravnik
25. apr 2009
837
21
18
je kdo testiral najnovejši rom JVU? Naj bi imel kar nekaj zanimivih izboljšav in me malo zanima kako se obnese...

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.547
297
83
Citat:
Uporabnik Gox pravi:

probaj s to aplikacijo : https://market.android.com/det...HJvdmlkZXIiXQ..

Gox

24. sep 2007
1.979
71
48
44
www.citroenar.com
Hvala, sem instaliral zgoraj omenjeno app Phono. Deluje super, tako mi v zgornji statusni vrstici prikazuje ali je telefon v roamingu, ali v domačem omrežju in tudi Logo operaterja.

Zadovoljen.

LP
1398080-sams.jpg

Priponke

• 1398080-sams.jpg
    1398080-sams.jpg
    75,5 KB · Ogledi: 148

saiko

Pripravnik
16. avg 2007
382
1
18
Kransterdam
DarkyROm 10.4.1 meni konstanto prekinja wifi povezavo. Vidim da je sedaj na voljo že 10.4.2, ampak nikjer ni napisano, da je popravlejno kaj v zvezi z wifijem.

Ima še kdo podobne težave? Sem že brskal malo po netu, nič pametnega in uporabnega..

Hvala!

Mr_Orange

Pripravnik
15. avg 2007
723
3
18
49
Murgle
Meni WiFi tudi ful slabo lovi. Prekinja sicer ne. Pa baterijo kar fajn kuri. Pa napako mi javlja ko preko DarkyOTA probam kaki drugi modem dol povlečt. Ko bo to dodelano pa bo res smooth

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
Kaj je komu uspelo najt kakšen .apk,ki bluetooth pusti viden neomejeno časa?
Sodelavec ima avtoradio Kenwood DNX 9240BT in se mu povezava prekine po 120 sekundah in mora zopet nastavljat da je viden.
Sem iskal po netu pa sem našel samo apk,ki pusti telefon viden 300 sekund nikjer pa za neomejeno časa.

NAVI_boy

Fizikalc
29. nov 2007
2.368
0
36
Citat:
Uporabnik popotnik pravi:
Kaj je komu uspelo najt kakšen .apk,ki bluetooth pusti viden neomejeno časa?
Sodelavec ima avtoradio Kenwood DNX 9240BT in se mu povezava prekine po 120 sekundah in mora zopet nastavljat da je viden.
Sem iskal po netu pa sem našel samo apk,ki pusti telefon viden 300 sekund nikjer pa za neomejeno časa.

Viden ostane tako dolgo, da se skonekta z drugim BT, ko teh 120 sek preteče in je povezava med BT vzpostavljena, tako tudi ostane. Ni potrebe po ponovni vključitvi za vidnost na telefonu.

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Citat:
Uporabnik Mr_Orange pravi:
Meni WiFi tudi ful slabo lovi. Prekinja sicer ne. Pa baterijo kar fajn kuri. Pa napako mi javlja ko preko DarkyOTA probam kaki drugi modem dol povlečt. Ko bo to dodelano pa bo res smooth

Z WiFi na Darkyju 10.4.2 tudi v službi nimam problema. Po menjavi roma baterijo nekaj dni bolj kuri, nato se unese. Menjava modema pomaga pri telefoniji, pri WiFi pa prav nič.

saiko

Pripravnik
16. avg 2007
382
1
18
Kransterdam
Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Citat:
Uporabnik Mr_Orange pravi:

Z WiFi na Darkyju 10.4.2 tudi v službi nimam problema. Po menjavi roma baterijo nekaj dni bolj kuri, nato se unese. Menjava modema pomaga pri telefoniji, pri WiFi pa prav nič.

Torej nekaj meni ne štima na domačem routerju? Kakšen predlog kaj? Na 2.3.4 mi je delal brez problema.
Bom pa tudi jaz probal špe na kakšnem drugem wifiju.

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.199
3.824
113
Eno noob vrpašanje: iz spodnje vrstice (tam kjer so ikone za telefon, sporočila itd...), so mi izginile vse ikone razen tiste za aplikacije. Kako jih povrnem nazaj?

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Ena možnost je, da se ti je zamenjal launcher, lahko se je pa nekaj pofudlalo in bi bilo dobro rom še enkrat flešniti. Če si ga prvič flashal z No Wipe opcijo, ga daj drugič z Wipe. Prej napravi backup.