Samsung I9000 Galaxy S

maddog

Fizikalc
16. avg 2007
1.817
0
36
okolica MB
Z driverji vred ? ja pa ja.

Hitrost in odzivnost je neprimerljiva s stock, ker je /data/data particija na hitrejsem pomnilniku, ne pa moviNANDu kot je internal storage.

Speedy

Pripravnik
31. jul 2007
724
0
16
38
CENTAR LJ
Citat:
Uporabnik Stipe pravi:
Primerjava kot, hitrost delovanja, zanesljivost, baterija ...

Kamera, če ima res tak manjko, lohka drugo naložiš.

Hitrost delovanja in zanesljivost je za moje pojme odlična, nisem imel problemov edino na začetnih verzijah, razen če sam kaj zamutiš v nastavitvah, pa nisem na zadnji verziji, baterija mogoče za odtenek slabša ampak se popravlja, nekateri pravijo da je že enaka samsungovim romom, ampak sam pri redni uporabi ne pridem čez 2 dni na nobenem romu.

Problemi so kamera, hd recording, kar mene ne moti ker ne uporabljam veliko kamere. Ima pa več plusov cm7, več nastavitev, bolj si lahko vse prilagodiš kakor ti paše. V prvem postu na xda imaš opisane vse probleme kateri še so, ampak se odpravljajo. Prednost je tudi tole da samo vedno novo verzijo naložiš vse pa ostane in deluje bp. Vredno poskusiti. Sam sem bil na darkiyu v času froya sedaj že lep čas ne.

maddog

Fizikalc
16. avg 2007
1.817
0
36
okolica MB
Citat:
Uporabnik _jolly_ pravi:
Citat:
Uporabnik Speedy pravi:
CM7 cyanogen mod 7 je že 2.3.5. Ko enkrat poskusiš CM7 ne greš več nazaj
smile-1.gif
Kak pa je z baterijo pri CM7? Kolk ti kaj drži? In ob kaki uporabi.

To je s prvim polnjenjem po flashu nightlya, tako da se bo vidlo se po nekaj polnjenjih.
snap20110819_221156.png
snap20110819_221227.png
snap20110819_221202.png
snap20110819_221218.png

Narkotik

Pripravnik
17. sep 2007
507
0
16
Cuden problem imam z kamero. Probal vse mogoče ROM-e, wipe/no wipe, in ni nič boljše.

In sicer ko poženem kamero in samo gledam preview je slika lepo v fokusu, vendar ko kliknem REC, se tist trenutek malce zamegli in negre nazaj v fokus, enako s fotoaparatom. Čudno mi je ker vse slike od blizu (tam do pol metra) so čiste in fokusirane. Kar je od daleč je zamegljeno. Nekaj more biti s HW narobe, ali pa mogoče kaka praska na stekelcu ?
confused-1.gif

maddog

Fizikalc
16. avg 2007
1.817
0
36
okolica MB
Praska bi se vidla a ne ? Cudno, ker ce pravis da si probal na cisto instalirat druge ROM-e, najbrz ni finta v nastavitvi fokusa.

MaTejHo

Pripravnik
4. jul 2009
340
0
16
A mi lahko kdo pove kateri je zadnji uradni "slovenski" rom ki ima slovenski jezik, slovensko tipkovnico z šumniki po možnosti tudi slovenski swype?

Katera pa je neuradna verzija ki ima vse zgoraj našteto in jo je možno dobiti iz samfirmware.com?

Ker pri teh oznakah sem čisto zmeden in jih nisem uspel razvozlati.

Hvala za odgovore.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.452
113
Eno vprašanje, na tem I9000, kako se nastavi QWERTZ tipkovnica, v opcijah je samo QWERTY pa čeprav je telefon naš in je gori SLO jezik, slo meniji, ŠČŽ itd... TnX

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.452
113
Še eno vprašanje za Galaxya S2, a je kakšna aplikacija ko imaš zgrešen klic/sms/mail da ti na intervale utripajo spodnje bele ledike kjer so kao gumbi? TnX

bvader

Fizikalc
14. jan 2010
2.054
0
36
oz lahko si pomagas z aplikacijo noled iz marketa. ampak pri tej aplikaciji ne utripajo ledice ampak ti na zaslonu kaze opozorilo

maddog

Fizikalc
16. avg 2007
1.817
0
36
okolica MB
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Še eno vprašanje za Galaxya S2, a je kakšna aplikacija ko imaš zgrešen klic/sms/mail da ti na intervale utripajo spodnje bele ledike kjer so kao gumbi? TnX

Ne, imam enko, ampak je za modifikacije isti postopek. Potrebujes kernel z BLN podporo ( http://slo-android.si/forum/viewtopic.php?f=2&t=1755&start=1875&sid=60b446624551d85d67bb70935055bc98 , ti znajo pomagat bolj direktno al pa kaksen tukaj z SGS2. Ce se ti ne da brat in poskusat stvari, si lahko zjebes sistem tako, da ga bos nalagal ponovno, tako da premisli, ce se ti da vlozit cas v to. Ni oneclick resitve.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.452
113
Hvala! Zdaj pa še eno vprašanje, na tega Galaxya imam preusmerjeno eno GSM številko ampak ko me kdo kliče na tisto drugo cifro mi lepo na začetku prvih nekaj sekund ko mi Galaxy zvoni piše preusmeritev ali presumerjeno (nevem točno), takoj za tem pa to izgine in če imam neogovorjen klic ali če mi zvoni 5 sekund nevem na katero cifro je bil dejansko narejen klic, ali na oni drugo cifro ali na SIM-ko ki jo imam dejansko v Galaxyju. A je kdo to rešil s kakšno aplikacijo? Sem prepričan da obstaja za Android
smile-1.gif
Lp

Nazadnje urejeno:

maddog

Fizikalc
16. avg 2007
1.817
0
36
okolica MB
Sta ze, toda v stanju razvoja, dosti stvari se ne dela. MIUI bazira na CM, tak da za vsakdanjo uporabo to ravno se ni. Probaj NoLED, je pa res, da ce bos pustil telefon pri miru, bo skuril malo baterije, ker bo display prizgan. Bos sam videl ce ti ustreza ali ne.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.452
113
Ja saj je pametna zadeva ta NoLED ampak zgleda otročje/neprofesionalno. Bom namestil pa da vidim kako gre prilagodit
smile-1.gif
Me pa res čudi da nobena aplikacija ne reši težave s tem call forwardingom.

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
A ma kdo na tem telefonu naložen iGO My way Android 8.4.3.179971 ?

Sodelavcu nikakor ne najde satelitov,pa sem probal že z angrygps z vnosom kode *#*#321...... pa kakorkoli nastavim ni efekta.
Ko pa dam v tem meniju test pa takoj najde 6 satelitov.
A je potrebno kaj nastavit v samem IGO?
Če komu deluje tako kot mora brez da bi kaj spreminjal na gingerbread bi ga prosil,če mi lahko pošlje .apk na ZS