Samsung I9000 Galaxy S

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.103
4.097
113
Tudi za tiste z JVP firmware-om? Tudi če sem pozabil nastaviti na XEU in imam še Koreo?

Sem pa včeraj opazil, da ima Galaxy S za en d*ek GPS. Jasen dan, telefon pod sprednjo šipo avta na nosilcu, pa ima lokacijo točno na cca. 29 metrov pa vsake par minut popolnoma izgubi satelite za nekaj časa. Ni primerjave z Nokio E71, pa sem jo imel v predalniku vrat.

Nazadnje urejeno:

maddog

Fizikalc
16. avg 2007
1.817
0
36
okolica MB
Ima za crap GPS ja, sploh modeli pred okt 2010 , so neki hardware fixi na xda. Zdaj ce bo worldwide, potem bo za vse CSCje. Itak flashas z Odinom, nevem zakaj bi se ubadali s KIES-om (tudi sam mam na KOR). :]

maddog

Fizikalc
16. avg 2007
1.817
0
36
okolica MB
Verjetno ja, build date je bil nekje na zacetku junija. Upam da nas caka se dosti bombonckov za final. Sam sem se vedno na JVP, ker sem najdo kombinacijo ROM-a ter kernela (F1 v9 + dark core 2.7.3), ki dela odlicno out of the box (uptime: 180 ur hehe), pa bom pocakal kr na final.

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.092
138
63
okolica mesta
Citat:
Uporabnik maddog pravi:
Samsung se kr trudi za 2.3.4, bojda bo konec meseca ali v avgustu final build preko KIES-a za vse telefone.

To je bilo že rečeno da bo do 01.06. pa še nič...zdaj je na preizkusu apple aparat
cool-1.gif

Dwayne

Pripravnik
22. avg 2007
357
0
16
Maribor
Folk, dajte mi pomagat prosim...

naložil sem si skypa na SG1... Težava je v tem, da mi vse pogovore meče na zunanji mikrofon, tako da okolica sliši celotno konverzacijo. Kako naj nastavim zvok sogovornika samo na notranjo slušalko?

SpidiGonzalez

Fizikalc
2. sep 2007
3.318
2
36
Pa še meni prosim: kako skensklam tisti pisko ko je baterija polna, brez da dam tlefon potiho? Ker ko grem spat ga filam potem čez dve uri pa me pisk zbudi...hvala.

dejk0

Pripravnik
25. apr 2009
837
21
18
Men se pa kr naenkrat ekran ne obrne vec samodeljo. V aplikacijah, katerih je to mogoce npr. Internet, ce obrnem telefon 90 stopinj se mi ekran ne obrne. Kdo ze imel tak problem? Sploh ne vem a je sel kaksen senzor in je vzrok hardwarski al se je softwaru zmesalo... :/

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.092
138
63
okolica mesta
Citat:
Uporabnik SpidiGonzalez pravi:
Pa še meni prosim: kako skensklam tisti pisko ko je baterija polna, brez da dam tlefon potiho? Ker ko grem spat ga filam potem čez dve uri pa me pisk zbudi...hvala.

Kaj pa če daš glasnost sistema na minimum?

I

Izbrisan uporabnik 474

Mislim da je ravno par dni nazaj izšla uradna verzija z oznako XEU JVQ, možnost nadgraditev preko Kiesa. Če se prav spomnim, bi moral XEU imeti slo jezik (mogoče tudi Swype), ali pa to velja za XEE, nisem ziher. Različica bazira na Gingerbread 2.3.4

Še link do teme, kjer je bila novica objavljena:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1203640