Samsung I9000 Galaxy S

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Hočeš povedat, da se Os ne postavi več?Baterijo ven, not , probaj prit v download način ( drži home gumbek, poleg pritisni še gumb za znižanje glasnosti in ko oba držiš, stisni še power gumbek in počakaj, da se na zaslonu izpiše downloading oz. nekaj takega), nato pa flešni ponovno.Preko odina je itak treba flešat v DL načinu.

Dwayne

Pripravnik
22. avg 2007
357
0
16
Maribor
Ok, ratalo mi prit v download način... povezal sem z odinom in še enkrat zagnal postopek...

Sedaj pa mi ze vec kot 30minut stoji v tem zapisu...

Je potrebno kaj nardit, ali je samo ta postopek malo daljši in moram le počakat?
1441773-odin.jpg

Priponke

• 1441773-odin.jpg
    1441773-odin.jpg
    33,6 KB · Ogledi: 164
Nazadnje urejeno:

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Ko pa sem jaz uporabil napačne verzije odina, pa je proces obstal po 2 sek pri SetuConnection.Flešanje obišajno traja 5min in več, sigurno pa ne več kot 15 min.

tistiglih

Pripravnik
11. mar 2009
59
0
6
Hvala za te linke, sem se tudi jaz končno "dokopal" do ICS - zamenjal sem Darkya 10.4.

Za enkrat vse OK.

Lp

Citat:
Uporabnik boogle pravi:
Si morda kar sam odgovorim ....sam sem prišel do teh navodil, bodo vredu?

0. Steps to Install Latest XWJVZ Gingerbread 2.3.6 Firmware ...ker trenutno nimam XWJVZ, ki je baje potrebno imeti za naslednji korak.

1. Tukaj je že novejša verzija kernela, kot je polinkan iz guide-a.

2. How to Update Samsung Galaxy S GT I9000 with ICS 4.0.3 RC 4.2 Firmware

Hvala in lp!

tistiglih

Pripravnik
11. mar 2009
59
0
6
Torej uporabljam ga komaj 24 ur, ampak za enkrat sem zelo zadovoljen.

Sam postopek posodobitve je potekal preprosto kot opisano, vključno u Bootloopom, sem enostavno odstranil baterijo šel v Recowery in ponovno zbrisal cache in dalwik ter še enkrat namestil zip. Po tem nobenega problema več.

Sem pa potem še namestil Semaphore kernel tudi iz priloženega linka (hvala še enkrat uporabniku ki je objavil vse povezave do vodičev
wink-1.gif
). Kernel sem prav tako namesti preko Recowerya in NE po navodilih iz linka!! ker so zastarela.

Lp

boogle

Pripravnik
29. apr 2008
287
0
16
Citat:
Uporabnik tistiglih pravi:
...Sem pa potem še namestil Semaphore kernel tudi iz priloženega linka (hvala še enkrat uporabniku ki je objavil vse povezave do vodičev
wink-1.gif
).
Kernel sem prav tako namesti preko Recowerya in NE po navodilih iz linka !! ker so zastarela.

Lp

...tukaj me zmedeš, kaj misliš z "preko Recowerya" in ne po linkanih navodilih - so navodila ok al ne
confused-1.gif

tistiglih

Pripravnik
11. mar 2009
59
0
6
Navodila za namestitev Semaphore kernela so za staro verzijo 2.3.nekaj, zraven pa je še link do XDA kjer najdeš zip file z najnovejšim kernelom za ICS rome. Tega pa namestiš iz recowerya.

Lp;

boogle

Pripravnik
29. apr 2008
287
0
16
Preden se lotim tega bi me zanimalo, če lahko kako backupiram fabrški (mobitelov) rom in kernel za primer kakega garancijskega servisnega posega?

Hvala za info!

dejk0

Pripravnik
25. apr 2009
837
21
18
Jaz bi pa prosil, če mi lahko kdo pove ali je možno potem na ta ICS rom naložit aplikacije iz Samsung Apps? Kar veliko namreč uporabljam ChatON in bi težko ostal brez...

boogle

Pripravnik
29. apr 2008
287
0
16
Mene pa moti na SGS, da serijsko dail-er ni dovolj smart. Če iščem recimo Jožeta Anžlovarja in pritisnem 2 in 6 oz "AN" mi najde vse Ane in Andreje, Jožeta Anžlovarja pa ne. Če grem pa v serijsko aplikacijo imenik pa le ta to zna, je pa res da ima imenik qwerty tipkovnico dailer pa numerično. Se da to kako nastavit ali pa uredit z kakim app-om?

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Citat:
Uporabnik dejk0 pravi:
Jaz bi pa prosil, če mi lahko kdo pove ali je možno potem na ta ICS rom naložit aplikacije iz Samsung Apps? Kar veliko namreč uporabljam ChatON in bi težko ostal brez...

Saj imaš ChatON na Marketu.

dejk0

Pripravnik
25. apr 2009
837
21
18
Citat:
Uporabnik Cawo pravi:
Citat:
Uporabnik dejk0 pravi:

Saj imaš ChatON na Marketu.

Aja super. Sem mislil da ga lahko naložiš samo preko Samsung apps. Potem pa ne bi smel bit problem s kateremkoli romom...

Hvala

boogle

Pripravnik
29. apr 2008
287
0
16
Sem izvedel test vzdržljivosti baterije brez oz z minimalno data in wifi na mojem leto in pol starem SGS in sem bil kar presenečen, res pa je tudi, da nisem imel dolgih telefonskih debat ta teden...

sc20120329-123922.png

...taka uporaba sicer ne ustreza moji definicij "smatphone-a" a dobro vedit, da se da na dopustu tudi par dni brez štekarja zdržat. Drugače mi pa ob normalni uporabi z konstantno vključenim wifi in data zdrži dobrih 30 ur.

Dwayne

Pripravnik
22. avg 2007
357
0
16
Maribor
Na SGS1 imam naložen gingerbread, telefon se ugaša sam od sebe večkrat na dan. Je kaka opcija, da povrnem na originalni (Mobitelov) software? Če je, bi prosil za kak link do navodil.
Hvala

Nazadnje urejeno: