Samsung I9000 Galaxy S

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Normalno? Kaj pa vem. Ni čisto nič bolje kot 9.3. A je to normalno?

Drugače pa: ja, vem. Načeloma se s temi stvarmi nerad igram. Dokler dela, dela. Zato sem pa par mesecev bingljal na 2.1. Saj je v bistvu (z lagfixom) delal ...

Ima najnovejši 2.2.1 firmware in nov kernel. Pod delati normalno pa mislim, da nimaš FC-jev in da vse teče hitro in gladko brez laga.

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.764
3
38
ksz

Moj galaxy s ima se vedno tezave z mmsi, pac enkrat jih normalno sprejema drugic pise prenasam in dlje od tega ne pride, vcasih tudi normalno poslje tretjic pise posiljam spet v nedogled. Na call centru mobitela so omenili da naj bi na janustrade strani bili neki popravki, sam pravijo da je bilo to za 2.1 software verzijo, jest imam pa 2.2. Torej v cem je problem, mogoce ker vsake toliko izklopim prenos podatkov zato da resnicno deluje preko wlana telefon, pa potem ob ponovnem vklopu ne delujejo samo mmsi preko gprsja, medtem ko vseostalo deluje, net itd?

Prov kolca se mi po vecno spljuvanem symbianu

mihapodb

Pripravnik
3. nov 2008
249
0
16
Danes sem kupil novega (rabljenega) Galaxy S.

1. težava je pri firmware upgrade-u:
Zakaj ne more updatati?

2. se da kako zbisati balast od Mobitela-mobilna TV, planet, vreme, ...

3. kako se izklopi da mi črke NE skačejo gor, ko tipkam?

Hvala vam za pomoč
smile-1.gif

upiwaly

Fizikalc
6. avg 2007
1.513
9
38
Sem imel težave z mmsi, ampak ne tako kot ti. Mi je v bistvu prejelo mms, ampak ko sem kliknil slikco, mi je usekalo "force close". Tako da nisem mogel pogledati slikce. Ampak samo iz določenih telefonov se je to zgodilo.
Nobeden mi ni znal pomagati glede tega.
Mi je pa začelo vse v piko delat, ko sem naložil 2.3.3 verzijo. Zdaj teh problemov ni več. Tako da če si vsaj malo računalničarja, bi si lahko prek odina naložil 2.3.3, pa bi se po mojem mnenju težave nehale. Priporočam v glavnem
smile-1.gif

_jolly_

Fizikalc
3. sep 2007
2.141
2
38
Citat:
Uporabnik upiwaly pravi:
Sem imel težave z mmsi, ampak ne tako kot ti. Mi je v bistvu prejelo mms, ampak ko sem kliknil slikco, mi je usekalo "force close". Tako da nisem mogel pogledati slikce. Ampak samo iz določenih telefonov se je to zgodilo.
Nobeden mi ni znal pomagati glede tega.
Mi je pa začelo vse v piko delat, ko sem naložil 2.3.3 verzijo. Zdaj teh problemov ni več. Tako da če si vsaj malo računalničarja, bi si lahko prek odina naložil 2.3.3, pa bi se po mojem mnenju težave nehale. Priporočam v glavnem
smile-1.gif

Kolk se spomnim je imel en ROM to napako. Sem tudi jaz naletel nanj. Potek tega je FC, če si hotel sliko shranit iz internet browserja.

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Citat:
Uporabnik mihapodb pravi:
Danes sem kupil novega (rabljenega) Galaxy S.

1. težava je pri firmware upgrade-u:
Zakaj ne more updatati?

2. se da kako zbisati balast od Mobitela-mobilna TV, planet, vreme, ...

3. kako se izklopi da mi črke NE skačejo gor, ko tipkam?

Hvala vam za pomoč
smile-1.gif

Za brandani (MOT v CSC) SGS ne boš dobil updata preko Kiesa. Tvoj firmware je že zeeelo zastarel. Ne preostane ti drugega, kot upgrade preko Odina ali pa kaka varianta s custom romi. S tako nadgradnjo se bodo poslovile tudi Mobitelove aplikacije. Za "skakanje" črk pa poglej v nastavitve tipkovnice.

Fly

Guru
21. jul 2007
2.653
510
113
Kolikor sem danes sprobal verzijo 2.3.3 nisem bil preveč navdušen. Deluje precej počasi, ko sem pa nato naložil XWJS8 pa dela ko šus.

snowlotus

Zelenc'
30. mar 2011
9
0
1
A ima že kdo nameščen XWJVB, da mu laufa brez težav? Sem 2x flashal XWJVB, pa so se mi pri vsakem bootu pokazale barvne pikice oz. "barvni sneg" kot na TV....a je po cca. 5 sekundah izginilo. Zdaj ko pa imam XXJVK, pa deluje vse brez težav, le SLO jezika ni, a ga itak ne potrebujem.
Vaše izkušnje? Priporočila?

Snowlotus

Edit: Aja, pa kernel imam XWJVB, prišel zraven downloadanega FW XXJVK, a dam raje na XXJVK kernel, al raje pustim tako?

Nazadnje urejeno:

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.092
138
63
okolica mesta
Meni se kar naenkrat ne poveže preko domačega wifi-ja. Zdraven izpisuje obtaining IP address, nato se za dve sekundi poveže in potem napiše disconectin?
confused-1.gif

amacar

Majstr
29. apr 2010
4.174
490
83
Imam uradni 2.3.3, dobil preko Kiesa. Po factory resetu sem imel težavo z baterijo, saj mi jo je pokuril v 10 urah, brez uporabe. (android Os je porabil 60-80% baterije). Ko sem ponovno naredil factory reset in formatiral še pomnilniško kartico zadeva leti. Proti 2.2.1 ne opazim razlike, v quadrant testu imam sedaj okoli 1050 točk, prej sm jih imel na stock 2.2.1 1200, ampak kot pravim razlike v delovanju ne opazim. Moti me še vedno dolgotrajno odpiranje imenika, ter sedaj ko ga priklopiš na pc, ne moreš izbirati preko česa bom šriklopil ampak je nastavitev izbrana v meniju in jo je potrebno tam spremenit. Ostalo nič posebnega, izgubil sem vse savegame za angribirdse, ki sem jih imel vse na 3 zvezdice in z vsemi zlatimi jajcami.

NAVI_boy

Fizikalc
29. nov 2007
2.368
0
36
Citat:
Uporabnik Gamero pravi:
Čudno meni je ne ponudi. Kakšna druga pot?

Jaz sem nadgradil preko Odina, dela super. Meniji se boljše in bolj tekoče odpirajo, nekaj je spremenjenih ikon, ni pa opaziti nobenega problema, kot so to opazili nekateri ( nedelovanje kamere, bere samo dva mp3-ja, nedelovanje 3G in WIFI, itd...).

krava

Majstr
5. sep 2007
3.668
340
83
www.kacnje.eu
Sam sem skočil na JVB (na 2.3.3), vendar zadeva deluje malo čudno - načeloma hujših težav ni, vendar so kakšne drobne "cake", ki motijo. Skratka - ne vem kako Samsungu uspe uničiti že delujoč firmware ...
bonk.gif

lugi

Pripravnik
6. jul 2008
686
0
16
Razvijalci se trudijo oz so se za final build SGS 2.. ki je ocitno super.. so vsaj tam opravili svoje delo odlicno =)

Likalnik

Pripravnik
10. nov 2007
544
11
18
40
Bled
kateri je trenutno top rom, rabim nekaj da dela stabilno, hitro in brez scen, pa da imam pou leta mir z flashanjem. Ni mi pomembno ali je 2.2 ali 2.3 samo da je stable.

Hvala