Citat:
Uporabnik Likalnik pravi:
Probaj s to aplikacijo: http://www.appbrain.com/app/sgs-tools/de.Fr4gg0r.SGSTools SGS tools nekaj jih lahko pobrišeš, seveda boraš imeti root, busybox....
Citat:
Uporabnik Narkotik pravi:
Pa se drugače vžge tudi samo na polnilcu? Brez da je baterija not? Če lahko kdo poizkusi.
Citat:
Uporabnik boogle pravi:
Imam 4 mesece starega Galaxy S s 2.2 pa nimam slo tipkovnice - se da šumnike kako doinštalirat?
Hvala!
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
kje dobiti sedah ta SGS TOOLS? Je uporabno morda tudi za ACE?
Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Citat:
Uporabnik Roby pravi:
Jest sem lagfix izklopu potem pa inštaliral 9.5, sem pa isto kot ti enablal lagfix po inštalaciji. In to je napaka, ker v tem paketu je že novi kernel notri (darky). In potem sem z preko ODI-na še enkrat naložil nov kernel od darky-a. In razlika je opazna!
Če v konfiguratorju označiš, da želiš priporočeni kernel, ti tako naloži Dark kernel in ga ni potrebno še enkrat flešati z Odinom. Verzijo kernela vidiš na Setting, About.
Razlika med 9.3 in 9.5 je pa taka, da pri 9.5 sploh nisem vklopil lagfixa.
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Citat:
Uporabnik Roby pravi:
Jest sem lagfix izklopu potem pa inštaliral 9.5, sem pa isto kot ti enablal lagfix po inštalaciji. In to je napaka, ker v tem paketu je že novi kernel notri (darky). In potem sem z preko ODI-na še enkrat naložil nov kernel od darky-a. In razlika je opazna!
Če v konfiguratorju označiš, da želiš priporočeni kernel, ti tako naloži Dark kernel in ga ni potrebno še enkrat flešati z Odinom. Verzijo kernela vidiš na Setting, About.
Razlika med 9.3 in 9.5 je pa taka, da pri 9.5 sploh nisem vklopil lagfixa.
Skratka: naj lagfix ugasnem (to se itak da v recoveryju), naj pust.im pri miru ali naj se 1x spustim cez update (sem pa brrez wipe sel z 9.3 na 9.5)?