Samsung I9000 Galaxy S

Odyssey

Pripravnik
9. okt 2007
756
3
18
Riž nebo nič kaj pomagal, sok je dosti slabša tekočina kot samo voda. Se bojim da bo tel dober samo za rez dele. Me pa zanima če je ekran preživel (če so vidni madeži)?
Če ne drugega ti ga odkupim
smile-1.gif

Lp

boogle

Pripravnik
29. apr 2008
287
0
16
Imam 4 mesece starega Galaxy S s 2.2 pa nimam slo tipkovnice - se da šumnike kako doinštalirat?

Hvala!

amacar

Majstr
29. apr 2010
4.183
495
83
snowlotus,pod cleanup system apps moreš dati levo menijsko tipko in izbrati advanced mode, nato bo šlo izbrisati vse.

MaTejHo

Pripravnik
4. jul 2009
340
0
16
Citat:
Uporabnik Narkotik pravi:
Pa se drugače vžge tudi samo na polnilcu? Brez da je baterija not? Če lahko kdo poizkusi.

Ne deluje brez baterije. Poskusil za vsak slučaj, da ne bi na pamet govoril.

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Citat:
Uporabnik boogle pravi:
Imam 4 mesece starega Galaxy S s 2.2 pa nimam slo tipkovnice - se da šumnike kako doinštalirat?

Hvala!

Inštaliraj si drugo tipkovnico. Priporočam ti SmartKeyboard Pro.

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.433
1.274
113
Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Citat:
Uporabnik Roby pravi:
Jest sem lagfix izklopu potem pa inštaliral 9.5, sem pa isto kot ti enablal lagfix po inštalaciji. In to je napaka, ker v tem paketu je že novi kernel notri (darky). In potem sem z preko ODI-na še enkrat naložil nov kernel od darky-a. In razlika je opazna!

Če v konfiguratorju označiš, da želiš priporočeni kernel, ti tako naloži Dark kernel in ga ni potrebno še enkrat flešati z Odinom. Verzijo kernela vidiš na Setting, About.
Razlika med 9.3 in 9.5 je pa taka, da pri 9.5 sploh nisem vklopil lagfixa.

Skratka: naj lagfix ugasnem (to se itak da v recoveryju), naj pust.im pri miru ali naj se 1x spustim cez update (sem pa brrez wipe sel z 9.3 na 9.5)?

snowlotus

Zelenc'
30. mar 2011
9
0
1
amacar, najprej sem z root explorerjem pobrisal integral, ostalo pa ni šlo.... V SGS mi ni pokazalo nobene možnosti za advanced mode, sem zadevo rešil s titanium backup in vrgel ostalo dol ....

mihapodb

Pripravnik
3. nov 2008
249
0
16
Samo eno vprašanje:
telefon kupljen na Simobilu je kaj zaklenjen (ala ko pride update, se ga čaka še nekaj časa, da ga vodafone spremeni po svoje) - to bo moj prvi Samsung in prvi android telefon, vem pa da je bilo tako na Symbian nokiah. Ko je prišel update, so ga simobilovci čakali še nekaj mesecev

amacar

Majstr
29. apr 2010
4.183
495
83
snowlotus, glavno da si zrihtal.

Drugače pa pojdi v Cleanup system Apps in pritisni levo tipko, ter imaš možnosti menu, delete selected in advanced mode. Sicer pa probaj z novejšim SGS Tools, sam imam 4.19 verzijo :-D

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Citat:
Uporabnik Roby pravi:
Jest sem lagfix izklopu potem pa inštaliral 9.5, sem pa isto kot ti enablal lagfix po inštalaciji. In to je napaka, ker v tem paketu je že novi kernel notri (darky). In potem sem z preko ODI-na še enkrat naložil nov kernel od darky-a. In razlika je opazna!

Če v konfiguratorju označiš, da želiš priporočeni kernel, ti tako naloži Dark kernel in ga ni potrebno še enkrat flešati z Odinom. Verzijo kernela vidiš na Setting, About.
Razlika med 9.3 in 9.5 je pa taka, da pri 9.5 sploh nisem vklopil lagfixa.

Skratka: naj lagfix ugasnem (to se itak da v recoveryju), naj pust.im pri miru ali naj se 1x spustim cez update (sem pa brrez wipe sel z 9.3 na 9.5)?

Če ti vse dela normalno, pusti pri miru.
smile-1.gif

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.433
1.274
113
Normalno? Kaj pa vem. Ni čisto nič bolje kot 9.3. A je to normalno?

Drugače pa: ja, vem. Načeloma se s temi stvarmi nerad igram. Dokler dela, dela. Zato sem pa par mesecev bingljal na 2.1. Saj je v bistvu (z lagfixom) delal ...