Samsung I9000 Galaxy S

bvader

Fizikalc
14. jan 2010
2.054
0
36
Vzami galaxy s. Boljši ekran, bolj zmogljiv, boljša baterija in večji zaslon ter lažje flashanje in rootanje
wink-1.gif

_jolly_

Fizikalc
3. sep 2007
2.141
2
38
Če bi še enkrat izbiral bi ponovno izbral galaxy s. Če se mi nebi mudilo, bi pa v tem času počakal na galaxy s II

aver

Pripravnik
9. jun 2008
441
12
18
Citat:
Uporabnik _jolly_ pravi:
Če bi še enkrat izbiral bi ponovno izbral galaxy s. Če se mi nebi mudilo, bi pa v tem času počakal na galaxy s II

Kdaj naj bi bil pri nas predvidoma na voljo?

Citat:
Uporabnik lugi pravi:
Nič od tega. Pridejo novi (boljsi) kmalu =)

Kateri =)?

Artist

Pripravnik
20. feb 2011
133
0
16
MB
Citat:
Uporabnik lugi pravi:

To je spirala brez konca. Itak takoj po izidu niso takoj dostopni, prve verzije še imajo kakšne napakice... in ko je vse urejeno, zopet pridejo novi... Sedaj čakati, da pridejo novi čez tri, štiri mesece je brez veze, razen če nimaš prav nobene realne potrebe po menjavi... ampak zgolj željo po novi igrači...

nahrung002.gif

maddog

Fizikalc
16. avg 2007
1.817
0
36
okolica MB
Citat:
Uporabnik Artist pravi:
Citat:
Uporabnik lugi pravi:

To je spirala brez konca. Itak takoj po izidu niso takoj dostopni, prve verzije še imajo kakšne napakice... in ko je vse urejeno, zopet pridejo novi... Sedaj čakati, da pridejo novi čez tri, štiri mesece je brez veze, razen če nimaš prav nobene realne potrebe po menjavi... ampak zgolj željo po novi igrači...

nahrung002.gif

Oba omenjena aparata sta stara leto dni, tak da je ziva neumnost sedaj nabavit.

Artist

Pripravnik
20. feb 2011
133
0
16
MB
To je res. Tu je tudi primerjava obeh:

http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=3621&idPhone2=3115

Pa zopet se vprašam, koliko stvarnih prednosti prinaša Galaxy S II, ki jih jaz kot uporabnik občutim, da bi se mi izplačalo čakati in eventuelno plačati za nov model več??? Razen fleša, pogojno NTC in žiroskopa...

Saj ima hitrejši procesor, več RAM-a in druge izboljšave. A koliko se bo to dejansko poznalo v uporabi??? Dvomim, da kaj drugega kot v smislu nove igračke. Uporabne izboljšave se pojavijo na vsake dve, tri leta... vmes pa je kozmetika, marketinško dokazovanje da rabiš novo igračo ker stara ne velja več...

nahrung002.gif

_jolly_

Fizikalc
3. sep 2007
2.141
2
38
Hitrejši procesor + več rama za lepše surfanje (predvsem po straneh bogatimi s flashom in slikami)
USB on the go (gor lahk priklopiš usb ključke - precej uporabna zadeva če mene vprašaš)
Veliko boljša kamera
in kar je tudi pomembno: Telefon bo popolnoma nov in ne 1 leto star model.
zmaga.gif

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Galaxy S je na našem tržišču od julija lani, tako da to ni eno leto. SGS II bo pa verjetno tudi prišel s tako zamudo.

amacar

Majstr
29. apr 2010
4.174
490
83
Zanima me, če ima kdo inštalirane angry birds in če ima odklenjen world 14, ker sam imam samo 30 levelov oklenjenih pri ham em high, pa ne vem, če je to bug ali kaj. Ponovno pa ne grem nalagat apliakcije, ker imam zaenkrat vse a tri zvezdice, razen Table Ham em High.

Lp

Stipe

Pripravnik
4. sep 2007
366
0
16
Trenutno imam 9.3 pa speedmod pa nisem najbolj zadovoljen, baje naj bi bilo boljš kot pa vodoo pa je kr neki.

Počakam, 9.4.1 pa na novo flashat pa da vidmo tale darky voodoo.

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.376
1.240
113
www.adriamedia.si
9.5 je pa res obljubljen za čez vikend, z odpravljenimi bugi 9.4
9.3 mi pa čisto OK dela, razen vsake toliko (recimo 1x na 14 dni) se BT noče prižgat. Pa je potreben reset ...