Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Je wipe nujen? Ker mi gre na k... vedno znova vse programe rihtat da so tako, kot sem navajen ...
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Je wipe nujen? Ker mi gre na k... vedno znova vse programe rihtat da so tako, kot sem navajen ...
Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Ni nujen. Uporabiš ga, če te po flešanju kaj zafrkava. Dobro pa je, da se za vsak slučaj a to pripraviš. Sicer pa, s Titanium Backupom dobiš v petih minutah programe nazaj, s SGS Toolsi si pa napraviš backup in restore homescreenov.
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Ni nujen. Uporabiš ga, če te po flešanju kaj zafrkava. Dobro pa je, da se za vsak slučaj a to pripraviš. Sicer pa, s Titanium Backupom dobiš v petih minutah programe nazaj, s SGS Toolsi si pa napraviš backup in restore homescreenov.
Ti imam (plačan) tako da z appsi ni problem. Za SGS pa nisem vedel ...
Skratka, fliknem zip od 9.5 gor, v restore mode in zalaufam zip, ne? ROM konfiguratorja ne rabim laufat, ne?
Citat:
Uporabnik Roby pravi:
Jest sem lagfix izklopu potem pa inštaliral 9.5, sem pa isto kot ti enablal lagfix po inštalaciji. In to je napaka, ker v tem paketu je že novi kernel notri (darky). In potem sem z preko ODI-na še enkrat naložil nov kernel od darky-a. In razlika je opazna!