Samsung I9000 Galaxy S

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Tudi meni je 9.3 delal b.p. Sedaj sem na 9.4, nekaj bugov se je dalo ročno popečati, čakam na bug free verzijo.

Stipe

Pripravnik
4. sep 2007
366
0
16
Danes instaliral 9.5 čez 9.3, dela super, edino kar sem moral wipe naredit & data restore ni delal. S titaniumom mi je uspelo na poinstalirat programe.

Zaenkrat dela super, feeling je mogoče hitrejši. Sem videl, da je tudi beta 10 zuni s 2.3 romom.

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Prva izkušnja z Darky 9.5 je res odlična. Na beto 10 pa tudi po Darkyju raje pozabi, dokler Samsung ne spaca boljšega firmwara.

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.631
211
63
Kranj
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Je wipe nujen? Ker mi gre na k... vedno znova vse programe rihtat da so tako, kot sem navajen ...

imaš nekaj toolzov, ki ti to olajša.

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Je wipe nujen? Ker mi gre na k... vedno znova vse programe rihtat da so tako, kot sem navajen ...

Ni nujen. Uporabiš ga, če te po flešanju kaj zafrkava. Dobro pa je, da se za vsak slučaj a to pripraviš. Sicer pa, s Titanium Backupom dobiš v petih minutah programe nazaj, s SGS Toolsi si pa napraviš backup in restore homescreenov.

MaTejHo

Pripravnik
4. jul 2009
340
0
16
Sem naredil po teh navodilih in je delovalo.. Pri bootanju se pojavi neka deformirana slika drugače pa dela vredu.

moho

Pripravnik
30. avg 2007
208
0
16
Vnesel sem APN točke (t-2) podatke v Galaxy S in ko sem imel omrežje od T2 mi je čudovito delal internet. Ko sem prišel izven omrežja T-2 najprej na italijansko potem na Mobitel, kjer sem še sedaj, pa teh APN točk v Galaxyu ne vidim več - je prazno. Kaj to pomeni, da bom moral vsakič, potem ko bom zapustil T-2 omrežje in se vrnil vanj vnesti te podatke ali so se samo "skrili"??

Zanima me tudi, če obstaja kakšen App na marketu, kjer bi se dalo nastavit prednostna omrežja in se dalo avtomatizirat upravljanje z omrežji?

Če so bila vprašanja že kje postavljena se opravičujem.

Nazadnje urejeno:

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.376
1.240
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:

Ni nujen. Uporabiš ga, če te po flešanju kaj zafrkava. Dobro pa je, da se za vsak slučaj a to pripraviš. Sicer pa, s Titanium Backupom dobiš v petih minutah programe nazaj, s SGS Toolsi si pa napraviš backup in restore homescreenov.

Ti imam (plačan) tako da z appsi ni problem. Za SGS pa nisem vedel ...
Skratka, fliknem zip od 9.5 gor, v restore mode in zalaufam zip, ne? ROM konfiguratorja ne rabim laufat, ne?

Roby

Pripravnik
27. jul 2007
429
0
16
www.sd-preserje.com
Jest sem lagfix izklopu potem pa inštaliral 9.5, sem pa isto kot ti enablal lagfix po inštalaciji. In to je napaka, ker v tem paketu je že novi kernel notri (darky). In potem sem z preko ODI-na še enkrat naložil nov kernel od darky-a. In razlika je opazna!

Nazadnje urejeno:

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:

Ti imam (plačan) tako da z appsi ni problem. Za SGS pa nisem vedel ...
Skratka, fliknem zip od 9.5 gor, v restore mode in zalaufam zip, ne? ROM konfiguratorja ne rabim laufat, ne?

Konfiguratorja ni nujno zalaufati, dobil boš default nastavitve. Morda je pa dobro, da ga zaženeš, boš vsaj videl, kakšne so opcije
smile-1.gif

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Citat:
Uporabnik Roby pravi:
Jest sem lagfix izklopu potem pa inštaliral 9.5, sem pa isto kot ti enablal lagfix po inštalaciji. In to je napaka, ker v tem paketu je že novi kernel notri (darky). In potem sem z preko ODI-na še enkrat naložil nov kernel od darky-a. In razlika je opazna!

Če v konfiguratorju označiš, da želiš priporočeni kernel, ti tako naloži Dark kernel in ga ni potrebno še enkrat flešati z Odinom. Verzijo kernela vidiš na Setting, About.
Razlika med 9.3 in 9.5 je pa taka, da pri 9.5 sploh nisem vklopil lagfixa.

Narkotik

Pripravnik
17. sep 2007
507
0
16
Moj Galaxy je pa doletela nesreča
frown-1.gif
, namreč čez se je polil sok na mizi, telefon je bil takoj umaknjen z mize in baterija odstranjena. Pa vendar se ni več prižgal.

Sedaj počiva v skodelici riža, imam še malo upanja de se bo zbudil. V garanciji je, sam kaj ko nebo priznana. Je možno da je samo baterija fuč?, se telefon pižge že je samo na adapterju brez baterije?

Kašen nasvet kaj naj naredim še?

Hvala

Narkotik

Pripravnik
17. sep 2007
507
0
16
Sedaj sem pomeril baterijo in kaže samo 3.0 V namesto deklariranih 3.7V? Je to normalno ce tudi je prazna?