Samsung I9000 Galaxy S

Likalnik

Pripravnik
10. nov 2007
544
11
18
40
Bled
aha, sem ga na samfirmvare našel in ga bom tam potegnil dol....razen, če imaš kaj posebej predelanega ali kaj podobnega? Sem nalagal te rome skos gor pa dol, zadnje čase sem pa opustil ta hobij in sem zgubil rdečo nit, tko da ne vem ker je trenutno dobro delujoč...vendar če praviš da JVK dela vredu bo treba sprobat, hvala za info. Je pri inštalaciji kakšna posebnost ali je standard odin pa gasa, lag fixov pa teh scen ni potrebo ali je še zmeraj priporočljivo. Hvala za pomoč

Narkotik

Pripravnik
17. sep 2007
507
0
16
Citat:
Uporabnik Likalnik pravi:
kateri je trenutno top rom, rabim nekaj da dela stabilno, hitro in brez scen, pa da imam pou leta mir z flashanjem. Ni mi pomembno ali je 2.2 ali 2.3 samo da je stable.

Hvala

Darky 9.5

Likalnik

Pripravnik
10. nov 2007
544
11
18
40
Bled
ja vem za darky dodatek, trenutno je 7.5 gor še....sam kaj pa vem zadeva ni zame, lastnik je povprečen uporebnik tako da bo pomojem zadovoljen tudi brez darky dodatka

Narkotik

Pripravnik
17. sep 2007
507
0
16
Saj ni noben dodatek, pac custom ROM, izboljšan izgled (osebna preferenca), hitrejši ... ipd. V samem uporabniškem vmesniku ni skoraj ni razlik.

Likalnik

Pripravnik
10. nov 2007
544
11
18
40
Bled
ja sej ta vodič sem sedaj bral tako da ne bo problemov. Problem je ker ni stock rom...trenutno imam gor JPA v7.6.2 in je CWM gor pa lag fix...
Pač celotna zadeva je naložena tako, da je najprej naložen JM8 (stable 2.1.) potem pa čez to naložen še JPA (stable 2.2) in potem še dodatek v7.6.2
Zdej ne vem začnem celotno zadevo spet od jm8 al pač kar direkt lahko darkya čez (se razume lag fig disable, potem vse wipe, clear data in nato darkya na novo čez)

Pač zadevo bi rad čist zbrisal in na novo začel...se pravi jm8, jpa in potem še darkya

P.S. videl sem da zadeva temelji na JS8 (2.2.1) tako, da bom najprej tega dal gor potem pa ostalo..

hvala za pomoč

Nazadnje urejeno:

Likalnik

Pripravnik
10. nov 2007
544
11
18
40
Bled
Ja sem videl sedaj, vprašam še preden dodobra poguglam zadevo;) Imam že CWM na telefonu tako da bom samo iz marketa potegnil darky configurator in tam izbral kar pač bom inštaliral in na telefon prenesel rom katerega bom v CWM-ju zagnal...

bvader

Fizikalc
14. jan 2010
2.054
0
36
Nalozi si XVJS8,jaz Gingerbread romov ne bi se nalagal.oz. bom se pocakal ker smo komaj s Froyotom prilezli do pametnih verzij,tako da bo pomoje z Gingerjem se malo za pocakati. Jaz imam XVJS7 in dela kot sus,XWJS8 je pa enal le da nekaj dni mlajsi. Imata pa oba roma angleski meni in slovenski Swype

Likalnik

Pripravnik
10. nov 2007
544
11
18
40
Bled
Sem naložil oba, ostal sem pa na JS8...telefon ni zame in lastnik ne rabi zadnje verzije roma....hoče pač stabilno in da bo vsaj za pol leta zdržala. Tako da hvala za pomoč fantje.
Telefon je super odziven, čist tko za info. lagfix uporabljate na JS8??

Nazadnje urejeno:

bvader

Fizikalc
14. jan 2010
2.054
0
36
Mislim, da ni potrebe po lagfixu. Brezpotrebne dodatne komplikacije
wink-1.gif

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.092
138
63
okolica mesta
Kaj naredite, da vam baterija zdrži vsaj en dan
smile-1.gif
. Osvetlitev ekr. ima na min., 3G-BT-wifi...izklopljen, istaliran task killer itd.? Baterija mi zdrži malo več kot pol dneva ob zmerni uporabi.

lp

_jolly_

Fizikalc
3. sep 2007
2.141
2
38
Costum rom JS5. Baterija zdrži dobra 2 dni ob zmerni uporabi (wifi vedno vlopljen, sinhronizacija tudi, osvetlitev na 90%). Z prvim default romom mi je z isto uporabe umrl po 16h urah

vuk

Pripravnik
19. nov 2007
499
4
18
ksz
Sinhroniziranje MS Outlook 2010 in Galaxy? Ma kdo kaksen nasvet kako?? Rabim pa samo za koledar, maili in kontakti mi niso tolko pomembni. Sem preiskal po netu in je tolko razlicnih programov in ne vem kaj naj sploh sprobam. Hvala.

krava

Majstr
5. sep 2007
3.668
340
83
www.kacnje.eu
Jaz uporabljam kar tisto, kar je že na Androidu - torej dodaš Exchange račun in to je to (ti lahko sinhronizira kontakte, koledar in pošto, ne zna pa taskov ...).
Načeloma kar lepo deluje - ima sicer nekaj ščurkov, ampak vsega res ne moremo dobiti
aplauz.gif