Samsung I9000 Galaxy S

krava

Majstr
5. sep 2007
3.668
340
83
www.kacnje.eu
Aja - pozabil sem napisat, da moj predlog velja, če imaš Exchange v ozadju, saj se v tem primeru stvar sinhronizira s strežnikom in ne tvojo delovno postajo.

tac

Pripravnik
25. sep 2007
152
0
16
Lblana
ksz

Imam darky 9.5 in sledeč zoprni hrošč
Inet browser (opera in ta privzeti) ne zaznata gprs povezave, vse ostale aplikacije pa lepo delajo - prenašajo podatke. Seveda pri wifi povezavi pa dela in če sem najprej povezan prek wifi in nato izklopim wifi, potem tudi preko gprs dela, ampak to samo za eno sejo.
Ima kdo kakšne izkušnje s tem.
Google na najde nič uporabnega, na xda al darky forumih pa se ne znajdem, so prevelika čreva
frown-1.gif

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Citat:
Uporabnik tac pravi:
ksz

Imam darky 9.5 in sledeč zoprni hrošč
Inet browser (opera in ta privzeti) ne zaznata gprs povezave, vse ostale aplikacije pa lepo delajo - prenašajo podatke. Seveda pri wifi povezavi pa dela in če sem najprej povezan prek wifi in nato izklopim wifi, potem tudi preko gprs dela, ampak to samo za eno sejo.
Ima kdo kakšne izkušnje s tem.
Google na najde nič uporabnega, na xda al darky forumih pa se ne znajdem, so prevelika čreva
frown-1.gif

Imam taistega Darkyja in nobenega problema, tako da dvomim, da je to bug. Tudi Darkyjev forum redno spremljam, pa še nisem zasledil kakih množičnih pritožb.

GSMobil

Fizikalc
6. jan 2008
2.516
6
38
Ker je tole ravno tema o Galaxy S aparatu, jo bom malo "zasmetil". Lepe fotografije dela, sploh makro me navduši. Ena iz pisarne, nepredelana, kar tako mimogrede
zmaga.gif
.
1196641-neimenovana.jpg

Priponke

• 1196641-neimenovana.jpg
    1196641-neimenovana.jpg
    290,4 KB · Ogledi: 138

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Citat:
Uporabnik GSMobil pravi:
Saj ne morem verjet, jaz cepec
smile-1.gif
.

Če si imel do sedaj avtomatiko, ti je verjetno pilo zaradi stalnega preklapljanja med 2G in 3G. Vsaj pri meni je tako. Zato imam vedno nastavljeno na samo GSM, če pa hočem kaj downloadati, pa preklopim na avtomatiko.

krava

Majstr
5. sep 2007
3.668
340
83
www.kacnje.eu
Ja, 3G je velik porabnik energije. Zelo se pozna, če preklopiš na GSM ... še posebej, če živiš v Vukojebinah, kjer signal stalno niha.

snowlotus

Zelenc'
30. mar 2011
9
0
1
Meni signal niha, in imam na GSM, pa zdrži baterija dan in pol.....z stock preko odina flashanim XWJVB....

tac

Pripravnik
25. sep 2007
152
0
16
Lblana
Imaš slovenski vmesnik ?
Ene ovce so prevedle ravno nasprotno -
v slovenščini "samo -WCDMA" pomeni GSM in obratno... vsaj pri mojem stock 2.1 Androidu je bilo tako.
Na srečo sem hitro pogruntal, ker sem v službi v eni vukojebini, kjer ni UMTS signala in posledično tudi brez vsega, če imaš naštiman "samo GSM"..

halo

Fizikalc
22. jul 2007
2.211
0
36
52
Ljubljana
Zadnji;
Če je že bilo napisano se opravičujem
redface-1.gif

Zanima me kako se/če se da nadgraditi Android 2.1 na 2.2 oz 2.3.
Se to naredi preko PCja markata ali uradnega servisa?

uuu

Fizikalc
19. jun 2010
1.766
14
38
V nekaterih primerih gre preko Kiesa, vendar ne vedno.
Preko Odina gre najlažje.
Ravno prejšnji teden sem enemu pomagal pri instaliranju 2.3.3 na SGS in je bilo narejeno v par minutah,
direkt iz 2.1 na Gingerbread, torej je froyo kar preskočil.

Samo prave datoteke si moraš prej zdownloadat na PC.
Mislim, da vse piše tudi v tej temi, če malo nazaj pregledaš.

halo

Fizikalc
22. jul 2007
2.211
0
36
52
Ljubljana
Hvala za hiter odgovor bom prebral.
Mam pa še eno vprašanje garancija se v primeru kakršnekoli stvari če se zgodi ne izgubi?

Likalnik

Pripravnik
10. nov 2007
544
11
18
40
Bled
Glede garancije je tako, nekateri pravijo, da se zgubi nekateri da ne. Sem menjal rome preko odina, zadevo mi je uspelo nekako za*ebati, nesel sem ga na RAM2 tam so mi naložili uradni rom, da sem potem lahko spet flashal;)

Res pa nisem nesel na mobitel in tam težil z garancijo.

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Tudi pri meni je bilo tako, kot piše Likalnik. Sicer pa, za koga pa Samsung potem objavlja toliko firmwarov, saj nihče zaradi strahu pred izgubo garancije ne bi upal tega flashati. Saj so vsi SGS-si še vedno v garanciji. Pri Mobitelu in Simobilu pa piz...jo verjetno zato, ker grejo pri flashanju v nič njihove odlične aplikacije.
smile-1.gif

GSMobil

Fizikalc
6. jan 2008
2.516
6
38
No, tole pa prvič vidim. Kolega, ki ima isto GalaxyS je potožil, da kadar slika predvsem svetle ali bele zadeve, fotoaparat na sredini slike pusti nek rumen flek. Brž sem vzel njegov telefon in se malo igral. Kar iz prve sem fotografiral svojo belo majico in res, pri belih motivih se ta flek zelo lepo vidi. Kaj za hudiča bi to bilo in ne, nimam usrane majice
tongue-1.gif
.
1208452-GalaxyS_flek.jpg

Priponke

• 1208452-GalaxyS_flek.jpg
    1208452-GalaxyS_flek.jpg
    315,9 KB · Ogledi: 132