Samsung I9000 Galaxy S

_jolly_

Fizikalc
3. sep 2007
2.141
2
38
še včeraj mi je delalo.
tongue-1.gif

clarity

Pripravnik
5. dec 2007
72
0
6
no, jaz sem si probal namestiti tale darky 8.1 pa sem imel kar tezave. Izgleda da iz BUJP7 ne gre v redu - mi je zadeva obvisela sredi update firmware, se recoveryja ni bilo vec... na sreco se je dalo flashati na xxjpy, iz tega pa potem na 8.0 in iz 8.0 na 8.1.

Stvar sedaj sicer dosti bolj leti, se mi pa zdi da tudi baterije vec kuri, moram se malo pretestirati...

imperator

Pripravnik
27. jul 2007
437
0
16
cviček'land
Citat:
Uporabnik clarity pravi:
no, jaz sem si probal namestiti tale darky 8.1 pa sem imel kar tezave. Izgleda da iz BUJP7 ne gre v redu - mi je zadeva obvisela sredi update firmware, se recoveryja ni bilo vec... na sreco se je dalo flashati na xxjpy, iz tega pa potem na 8.0 in iz 8.0 na 8.1.

Stvar sedaj sicer dosti bolj leti, se mi pa zdi da tudi baterije vec kuri, moram se malo pretestirati...

Mi lahko kdo razloži kako se to flasha??

Speedy

Pripravnik
31. jul 2007
724
0
16
38
CENTAR LJ
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=814091 -> 1. post imaš vse

http://www.darkyrom.com/commun...time-users.315/ -> podrobno opisano vse za začetnike

Pojdi samo po navodilih, ne poskušaj nekaj po svoje, preden se kaj lotiš je fino narediti bacup za vsak slučaj, sam sem ga naredil vedno, uporabil še nikoli. Vedno dela vse perfektno, trenutno sem na 9.0.2.

Še par pojmov: wipe data -> zbriše vse vaše aplikacije/smse,itd

no wipe -> ne zbriše nič.

Sam sem naredil wipe data prvič ko sem dal darky 5.4 ma telefon, od takrat vedno no-wipe, zaenkrat brez problemov. Če boš prvič šel na darky rom ti bo vse zbrisalo, tako je sedaj narejeno.

Lp

bvader

Fizikalc
14. jan 2010
2.054
0
36
Titanium Backup...najbol ziher je pa kar Backup v CWM recoveryu, če ne veš kaj to je ali kako do tega priti pa vprašaj

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.764
3
38
Ksz

Ali mi lahko kdo pove kako se naredi kaksen hardreset ali podobno ker mi je zacel telefon delati zelo pocasi, zelo pocasi dojema ukaze, gor je dodatno m:monitor, shazam in trola, msn. Ko sem dal shazam gor tudi ni bil kej rpevec hiter telefon, tko da nevem ce je kriv shazam.

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Telefon se povrne na tovarniške nastavitve z ukazom, ki ga najdeš v Natavitve-->Zasebnost, lahko ga pa neseš na servis, da ti naložijo zadnji firmware, s katerim bo telefon hitrejši in odzivnejši.

Mr_Orange

Pripravnik
15. avg 2007
723
3
18
49
Murgle
Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Citat:
Bizi, kako je pa kaj s porabo baterije na tvojem romu? Jaz imam kakšnih 14 dni naloženo tole:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=814091

In mi ob enakih nastavitvah kot prej na default jpy pocuza baterijo do 18-e ure, če ga iz polnilca odklopim ob sedmih zjutraj. Uporaba je zelo zmerna...

Če imaš 14 dni, imaš verjetno verzijo 8.0, tako kot jaz. Baterijo odklopim ob 5. zjutraj, zmerna uporaba, večinoma na Wi-fi, tudi kaka urica ali dve GPS, pa imam ob 10h zvečer navadno okoli 40%. Baterijo sem tudi kalibriral in uporabljam JuiceDefender.

Kako pa skalibriram baterijo?

Likalnik

Pripravnik
10. nov 2007
544
11
18
40
Bled
Bizi dej mi povej a juice defender kaj pomaga pri bateriji?? Sem ga imel naloženega, vendar je zaradi tega skos prižgan E, tudi če ugasnem podatke v ozadju je E še kar vklopljen, ne vem pa če se kaj podatki prenašajo...Uglavnem kaj podaljša življenje baterije ali ne???

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.764
3
38
Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Telefon se povrne na tovarniške nastavitve z ukazom, ki ga najdeš v Natavitve-->Zasebnost, lahko ga pa neseš na servis, da ti naložijo zadnji firmware, s katerim bo telefon hitrejši in odzivnejši.

Am gor mam froyo, pac telefon je prve dni delal hitr, zdej pa polom, kaj sele da bi si natlacu gor vsega boga od aplikacij, to vrjetno sploh nebi vec delalo.

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Citat:
Uporabnik Likalnik pravi:
Bizi dej mi povej a juice defender kaj pomaga pri bateriji?? Sem ga imel naloženega, vendar je zaradi tega skos prižgan E, tudi če ugasnem podatke v ozadju je E še kar vklopljen, ne vem pa če se kaj podatki prenašajo...Uglavnem kaj podaljša življenje baterije ali ne???

Življenje baterije se z JuiceDefenderjem precej podaljša. Ko je telefon na screen off, se prenos podatkov izključi in se vklopi vsakih 15 minut za eno minuto zaradi sinhronizacij. Ko je screen on, je prenos vklopljen. Se pa zaradi tega programa lahko pri nekaterih romih zmanjša odzivnost telefona. Zaradi tega sem ga na uradnem Froyotu vrgel dol, na Darkyju mi pa lepo laufa.

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.378
1.241
113
www.adriamedia.si
Dve vprašanji (Galaxy z 2.1):
- a se da telefon prepričat, da bi bila vibra skoz prižgana - ko ga namreč dam na tiho, ugasne tudi vibro, ki jo moram potem ročno prižgat.
- a se da tovarniški koledar (sinhroniziran je na Exchange ampak saj je vseeno) preričat, da ne bi imel vklopljenih reminderjev na dogodke (ker ima Gemini, ampak potem opozarjata oba, zdaj sem moral Geminijeve reminderje izklopit, ki pa so 100x boljši)???

Mr_Orange

Pripravnik
15. avg 2007
723
3
18
49
Murgle
Citat:
Uporabnik Mr_Orange pravi:
Hvala Bizi!
cheer.gif

Sem se prezgodaj veselil.... nimam nikjer možnosti "wipe battery stats" oz. Advanced CWM features. A je treba kaj posebej še inštalirat?
Imam pa JPY in rootan telefon.

Aja... a je pri Darky's ROMU na razpolago slovenščina?

NoviC

Pripravnik
11. jun 2008
278
0
16
Zgleda, da se si inšataliral neko aplikacijo, ki moti telefoj in sedaj mi skoraj za vse aplikaicje, ki jih zažene pravi, da se morajo prisilno zapreti... praktično nobena ne dela razen tistih, ki so že v onosu na telefonu. Nadgradil sem preko Kiesa z JPX na JPY pa ni razlike... Kaj se da narediti? Da pobrisal zadnjih par inštaliranih aplikacij ali kako bi se dalo to urediti brez da totalno izbrišel vse in na novo z Kiesom gor JPY7....

Se da na kakšen našin sploh ugotoviti kaj bi bilo narobe oz kaj zafrkava?