Citat:
Uporabnik clarity pravi:
no, jaz sem si probal namestiti tale darky 8.1 pa sem imel kar tezave. Izgleda da iz BUJP7 ne gre v redu - mi je zadeva obvisela sredi update firmware, se recoveryja ni bilo vec... na sreco se je dalo flashati na xxjpy, iz tega pa potem na 8.0 in iz 8.0 na 8.1.
Stvar sedaj sicer dosti bolj leti, se mi pa zdi da tudi baterije vec kuri, moram se malo pretestirati...
Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Citat:
Bizi, kako je pa kaj s porabo baterije na tvojem romu? Jaz imam kakšnih 14 dni naloženo tole:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=814091
In mi ob enakih nastavitvah kot prej na default jpy pocuza baterijo do 18-e ure, če ga iz polnilca odklopim ob sedmih zjutraj. Uporaba je zelo zmerna...
Če imaš 14 dni, imaš verjetno verzijo 8.0, tako kot jaz. Baterijo odklopim ob 5. zjutraj, zmerna uporaba, večinoma na Wi-fi, tudi kaka urica ali dve GPS, pa imam ob 10h zvečer navadno okoli 40%. Baterijo sem tudi kalibriral in uporabljam JuiceDefender.
Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Telefon se povrne na tovarniške nastavitve z ukazom, ki ga najdeš v Natavitve-->Zasebnost, lahko ga pa neseš na servis, da ti naložijo zadnji firmware, s katerim bo telefon hitrejši in odzivnejši.
Citat:
Uporabnik Mr_Orange pravi:
Kako pa skalibriram baterijo?
Citat:
Uporabnik Likalnik pravi:
Bizi dej mi povej a juice defender kaj pomaga pri bateriji?? Sem ga imel naloženega, vendar je zaradi tega skos prižgan E, tudi če ugasnem podatke v ozadju je E še kar vklopljen, ne vem pa če se kaj podatki prenašajo...Uglavnem kaj podaljša življenje baterije ali ne???
Citat:
Uporabnik Mr_Orange pravi:
Hvala Bizi!