Prejšnji teden so mi na RAM2 poinštaliral 2.2.1. Dela v glavnem super, sem zelo zavodoljen. Se mi je pa ravno včeraj zvečer zgodila hecna reč, ko sem hotel klicat in izbrat iz imenika, me je telefon pobaral, katerega imenika točno. Sploh ni bilo gor imenika (WTF?!). Potem sem resetiral, se je spravil v nek Safe mode, ampak imenik je bil tam, so pa izginili vsi widgeti, ki sem jih imel na namizju. Ko sem opravil klic, sem še enkrat resetiral in potem je bilo normalno, samo widgetov še vedno ni bilo, sem moral vse na novo nastavit. Ne vem, čemu lahko to pripisujem, ker razen tega še nobenih problemov, odziva se ful ful dobro, dodanih je še par funkcionalnosti (potrditev sestankov v Exchange mailu ipd), skratka, zdaj telefon dela res super.
Je pa danes šel še sodelavec na RAM2 in je hotel dobit čisto clean firmware, predvsem brez Integrala, ki se ob zagonu telefona zalaufa in potem skoz nekaj po mreži počne pa baterijo cuza, ampak mu niso hoteli dat takega. Ve kdo, kako bi se lahko odstranilo tale Integral? Višje je nekdo predlagal nek SGS tools, ki pa ni več dosegljiv na marketu.
Je pa danes šel še sodelavec na RAM2 in je hotel dobit čisto clean firmware, predvsem brez Integrala, ki se ob zagonu telefona zalaufa in potem skoz nekaj po mreži počne pa baterijo cuza, ampak mu niso hoteli dat takega. Ve kdo, kako bi se lahko odstranilo tale Integral? Višje je nekdo predlagal nek SGS tools, ki pa ni več dosegljiv na marketu.