Samsung I9000 Galaxy S

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Citat:
Uporabnik Stipe pravi:
Instaliru sem sedaj darky, ampak sedaj pa ne morem konfigurirat exchange-a. Imamo namreč nek certifikat, ki se sam od sebe instalira. Pri 2.2 me je vprašalo če želim, sedaj pa tega ni več
frown-1.gif

Ali si pri nastavitvah Exchanga obkljukal "Sprejmi vse certifikate SSL"? Sicer pa Darky ni spreminjal mail aplikacije. Je taka, kot pri stock 2.2.1. Tam pa je spremenjena, ker mail šele pri 2.2.1 dela spodobno.

Stipe

Pripravnik
4. sep 2007
366
0
16
Fajn je če pravo geslo daš
smile-1.gif
)))

Moram rečt, da je Darky svetlobno hitrejši kot pa stock 2.2 ... res neverjetno leti

sergio

Fizikalc
21. jul 2007
2.564
36
48
41
Ljubljana
Dogaja se mi, da ko vzamem telefon iz žepa in ga "odklenem", da imam v ozadju prižgan predvajalnik muzike....čeprav ga prej ne prižgem. Se še komu to dogaja?

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.377
1.241
113
www.adriamedia.si
Meni. Pogoj:
- uporaba BT v avtu
- avto je Nissan ali (čes e prav spomnim) Renault ... Za nissana sem ziher, sem imal malo nazaj Juke, pa je to počel.

Enako mi je Nokia N79 počela (tam je bilo še huje, tam je začel predvajalnik glasbe na ves glas igrat), tao da ne verjamem, da je kriv telefon

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.377
1.241
113
www.adriamedia.si
Še ena frišna: danes mi je isto naredil BT v tanovem BMW X3. Zanimivo, v seriji 5 tega zadnjič ni bilo, pa v navadnih trojkah tudi ne. Moram malo povprašt, kakšen BT je v tem ...

Fly

Guru
21. jul 2007
2.657
512
113
In katere so tako hude lastnosti? ne vidim nič posebnega na tem linku

motoristic

Fizikalc
18. avg 2007
1.319
21
38
Ljubljana
Samsung I9003 Galaxy SL je slabša različica (SLCD vs SAMOLED zaslon npr.) Galaxy S. Samsung se je odločil, da bo galaxyja malo pocenil in ga obdržal pri življenju kljub prihodu galaxyja 2. No, rezultat je SL. Ne vem pa, če bo naprodaj tudi v EU.

A gingerbread še pride na galaxyja al ne?

dejk0

Pripravnik
25. apr 2009
837
21
18
Sem pred tem da prvič nadgradim Galaxyja S preko Kiesa in me zanima nekaj stvari. Probal sem če mi dela Downloade mode in dela. Zakaj bom to rabil? Sem prebral da je dobro prej probat. Zanima me še kaj moram po uspešni nadgradnji naredit, da bom dosegel optimalno delovanje? Factory reset? Format kartice? Mi Mobitelove nastavitve (SMS, MMS, GPRS,...) ostanejo?

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Citat:
Uporabnik dejk0 pravi:
Sem pred tem da prvič nadgradim Galaxyja S preko Kiesa in me zanima nekaj stvari. Probal sem če mi dela Downloade mode in dela. Zakaj bom to rabil? Sem prebral da je dobro prej probat. Zanima me še kaj moram po uspešni nadgradnji naredit, da bom dosegel optimalno delovanje? Factory reset? Format kartice? Mi Mobitelove nastavitve (SMS, MMS, GPRS,...) ostanejo?

Pri nadgradnji preko Kiesa ti ni potrebno načeloma nič narediti. Vseeno pa za vsak slučaj napravi backup zgodovine klicov, SMS-ov in MMS-ov. Kontakte imaš verjetno tako v Googlu. Če ne, jih tudi backajpiraj. Vse nastavitve, aplikacije in APN-ni ostanejo. Factory reset napravi samo, če boš videl, da te po nadgradnji kaj zafrkava.

DOHC

Majstr
4. sep 2007
1.955
405
83
Mam eno vprašanje, sicer ne vem, če ste že predebatiral o tem, k nism cele teme prebral.

Ampak budilka ne zvoni če se telefonu sprazne baterija. A se da to kako rešit ?

Najlepša hvala
smile-1.gif

DOHC

Majstr
4. sep 2007
1.955
405
83
Bravo Brainiac.

K pa pr temu telefonu ful dolg baterija drži ane. Sprašujem za kolega k ma ta telefon in prav d mu dostkrat ni budilka zvonila zjutri k se je ponoč telefon ugasnu.

A je kakšn app. k pršpara vsaj tok baterije d budilka zvoni al pa neki, kva jst vem.

LP

Speedy

Pripravnik
31. jul 2007
724
0
16
38
CENTAR LJ
Klaxon budilka ampak rabiš celo verzijo da telefon na sleep/flight mode naprimer 7 ur pred budilko, če imaš na 7 naštimano. Ali pa aplikacija battery booster, da telefon na flight mode ob 00 in ga vklopi ob 7 jutraj. Na darky 9.2 in speedmod kernel mi ponoči pade baterija za 1%-2%, telefon gre v flight mode. Tako da priporočam battery booster.

bvader

Fizikalc
14. jan 2010
2.054
0
36
Meni na Docovem modu pade čez noč za cca. 5%, telefon ves čas nažgan in povezan na omrežje, sinhronizira ves čas 2 gmaila in vreme na 3 ure. Opozarjam pa vas da je aplikacija Digital Clock Widget požrešna in mi je ponoči telefon popapcal tudi do 25% baterije, ko sem aplikacijo izbrisal sem prišel na 5%
wink-1.gif

Pazite katere aplikacije vam tečejo in kako so optimizirane
smile-1.gif

motoristic

Fizikalc
18. avg 2007
1.319
21
38
Ljubljana
Citat:
Uporabnik DOHC pravi:
Bravo Brainiac.

K pa pr temu telefonu ful dolg baterija drži ane. Sprašujem za kolega k ma ta telefon in prav d mu dostkrat ni budilka zvonila zjutri k se je ponoč telefon ugasnu.

A je kakšn app. k pršpara vsaj tok baterije d budilka zvoni al pa neki, kva jst vem.

LP

Ponoči ga imam na flight mode-u, včasih priklopljen na polnilec. Skratka čez noč mi pade baterija cca 5%. Nikoli nisem ostal brez budilke. Jebatga, ner smeš telefon pustiti brez juice-a. Kaj naj ti drugega rečem?