Samsung I9000 Galaxy S

motoristic

Fizikalc
18. avg 2007
1.319
21
38
Ljubljana
Težave naj bi bile takoj po upgrade-u, nekaterim se kamera ni zagnala več. Tedaj so mislili, da je edina rešitev menjava (UH!) modula. A so na xda pogruntal, kako zadevo nazaj obuditi
smile-1.gif

_jolly_

Fizikalc
3. sep 2007
2.141
2
38
Citat:
Uporabnik bvader pravi:
Sem tudi to jaz prebral o kameri, ampak so pisali da so nekateri po nekaj časa imeli težave, da je zadeva nehala delovati, tako da bom še malo počakal, da vidim kaj je na tem
smile-1.gif
Kaj ste še kr na enclairu?
shocked-1.gif
Men se je zalomlo to s kamero ko sem ga kupil. Sem ga flashal na novo pa je ql. Drugače pa mislim da je v SGS tools ena skripta, ki jo zaženeš, da zrihta kamero. Približno minuto dela z iskanjem in inštaliranjem SGS toolsa vred. More pa bit rootan telefon.

_jolly_

Fizikalc
3. sep 2007
2.141
2
38
Jaz sem dal gor invisible shield. Neke konkretne kritike nemorem dat, ker druge še nisem uporabljal.

amacar

Majstr
29. apr 2010
4.174
490
83
Z aplikacijo sgs tools sem naložil 3d gallery, sedaj pa me zanima, kako naj nazaj dobim standardno galerijo, ker me ta nova moti, saj je v angleščini, pa tudi ne zdi se mi nič hitrejša.

Še eno vprašanje: kako odstraniti lagfix (voodoo), ter ali se lagfix izbriše, če npr. posodobim telefon preko Kiesa?

bvader

Fizikalc
14. jan 2010
2.054
0
36
Tisto v SGS Tools je sam Hack kamere, ki ti omogoča slikanje tudi ko je baterija na 15% ali nižje, ker pri original aplikaciji to ni mogoče. Drugače pa imap v SGS Tools tudi možnost, da povrneš original aplikacijo, greš pod apply script in izberi restore gallery pa boš meu nazaj original galerijo
wink-1.gif

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Citat:
Uporabnik amacar pravi:
Še eno vprašanje: kako odstraniti lagfix (voodoo), ter ali se lagfix izbriše, če npr. posodobim telefon preko Kiesa?

Pojdi v Recovery in pod Voodoo izberi disable lagfix. Če posodobiš preko Kiesa, se naloži drug kernel in seveda lagfixa ni več. Vseeno ga je dobro disablati.

bvader

Fizikalc
14. jan 2010
2.054
0
36
itak da je restore gallery, greš pod Apply Script in imaš notri restore_gallery.txt, gledam na svojem telefonu ta trenutek

amacar

Majstr
29. apr 2010
4.174
490
83
js mam verzijo 4.1.9 pa pod Apply script nimam tega. Od tistih, kjer piše restore imam samo restore market, email in browser. Bi se dalo, da npr. ti to meni pošlješ in bi potem delalo?

bvader

Fizikalc
14. jan 2010
2.054
0
36
imam enako verzijo 4.1.9. Restore pa mi ponudi za market, launcher, gallery, email, kontakte, kamero in browser

Kje pride do razlike pa ne vem, glede na to da je enaka verzija :| probaj pobrisati in še enkrat dol potegnit SGS Tools, sam mislim , da ga na marketu ni več tako da ga najdi na applanetu ali pa na appbrain. Če še kar ne bo delovalo pa sporoči pa ti ga nekako pošljem če ima to sploh kaj veze
wink-1.gif
aja še to, imaš rootan telefon?

amacar

Majstr
29. apr 2010
4.174
490
83
Potegnil sem iz xda teme sgs tools, ostalo nisem spreminjal, razen 3d galerijo sem poskusil sedaj pa bi rad staro nazaj.
Sem pa tudi izbrisal sgs tools pa na novo naložil, pa imam še vedno enake stvari pod restore, kot sem zgoraj naštel. Telefon je rootan, naložen imam tudi voodoo lagfix. Če bi tisti restore, ki bi mi ti poslal pomagal, pa ne vem, zgubiti verjetno nimam kaj, v najslabšem primeru galerijo, ki pa jo itak lahko ponovno naložim. Najboljše bi bilo, da bi mi kr celotno mapo sgstools poslal, pa bi malo primerjal. Če se ti da prosim pošlji na amadej.pevec@gmail.com.

Hvala za trud

amacar

Majstr
29. apr 2010
4.174
490
83
5*, ampak na žalost ni pomagalo

Ima kdo tu 3d galerijo nameščeno preko sgstools? Če ja, bi mi lahko kdo poslal svoj sgstools mapo.
Hvala

laksikon

Pripravnik
11. dec 2008
220
0
16
mogoče malo butasto vprašanje...kako bi naredil pri sinhronizaciji, da bi avtomatsko sinhroniziralo samo koledar, brez slik picasa web in gmail pošte itd. Zdaj kolikor vidim je opcija samodejna sinhronizacija in potem ti vse sinhronizira, kar pa nočem. Sedaj manualno opravljam sinhronizacijo, tako da grem v račun in kliknem na koledar in sinhroniziraj. Obstaja kakšen drug lažji način, da bi naredil widget na zaslonu samo za koledar? Ali pa avtomatiko samo ne vem kako?