Samsung I9000 Galaxy S

Mr_Orange

Pripravnik
15. avg 2007
723
3
18
49
Murgle
Citat:
Uporabnik halls pravi:
Katere navigacije uporabljate na vaših igračkah? iGO?

Motonav (iGO) in Copilot

Motonav pozna Slovenijo v nulo, Copilot pa je bolj user friendly in lepši, Slovenija pa mu ni najbolj močna stran (ceste pozna kot so bile 2009).

Torej, za po Sloveniji Motonav, za v tujini pa Copilota

laksikon

Pripravnik
11. dec 2008
220
0
16
Citat:
Uporabnik motoristic pravi:
Jst mam pa eno zanimivo vprašanje.. Kateri program mi pripročate, da bo znal sinhronizirati tudi (exchange) taske?

uporabljam gtasks, za sestanke in dogodke pa Business Calendar-mi je svetoven 4x4, mesečni koledarski pogled s textom itd.

maddog

Fizikalc
16. avg 2007
1.817
0
36
okolica MB
Citat:
Uporabnik laksikon pravi:
mogoče malo butasto vprašanje...kako bi naredil pri sinhronizaciji, da bi avtomatsko sinhroniziralo samo koledar, brez slik picasa web in gmail pošte itd. Zdaj kolikor vidim je opcija samodejna sinhronizacija in potem ti vse sinhronizira, kar pa nočem. Sedaj manualno opravljam sinhronizacijo, tako da grem v račun in kliknem na koledar in sinhroniziraj. Obstaja kakšen drug lažji način, da bi naredil widget na zaslonu samo za koledar? Ali pa avtomatiko samo ne vem kako?

Klikni na Google racun in odklukaj Picasa in Gmail.

laksikon

Pripravnik
11. dec 2008
220
0
16
Citat:
Uporabnik maddog pravi:
Citat:
mogoče malo butasto vprašanje...kako bi naredil pri sinhronizaciji, da bi avtomatsko sinhroniziralo samo koledar, brez slik picasa web in gmail pošte itd. Zdaj kolikor vidim je opcija samodejna sinhronizacija in potem ti vse sinhronizira, kar pa nočem. Sedaj manualno opravljam sinhronizacijo, tako da grem v račun in kliknem na koledar in sinhroniziraj. Obstaja kakšen drug lažji način, da bi naredil widget na zaslonu samo za koledar? Ali pa avtomatiko samo ne vem kako?

Klikni na Google racun in odklukaj Picasa in Gmail.

res mi ni bilo jasno, da lahko odkljukaš, saj tega sploh nisem opazil in to zato, ker sem takoj na začetku dal avtomatsko sihronizacijo ven in ko to narediš ti tudi odstrani checkboxe. No hvala.

motoristic

Fizikalc
18. avg 2007
1.319
21
38
Ljubljana
Citat:
Citat:
Uporabnik motoristic pravi:
Jst mam pa eno zanimivo vprašanje.. Kateri program mi pripročate, da bo znal sinhronizirati tudi (exchange) taske?

uporabljam gtasks, za sestanke in dogodke pa Business Calendar-mi je svetoven 4x4, mesečni koledarski pogled s textom itd.

Z google taski dela vse, mene zanima s čim sinhronizirati TASKE iz Offica 2010? To je po moje google zanalašč "disablal"
rolleyes-1.gif

Odyssey

Pripravnik
9. okt 2007
756
3
18
Danes sem naložil darky rom 9.3 beta 2, in mi market aplikacije noče downloadat. (napiše samo - your app will be downloaded - če grem kasneje preverjat samo kaže progress bar in ni nobenega napredka ) Je imel še kdo takšno težavo?

Lp

Odyssey

Pripravnik
9. okt 2007
756
3
18
Pa še nekaj je narobe z tem darky romom, ker se mi nonstop telefonski del sesuva.
frown-1.gif
Grem nazaj na original 2.2.1 Froyo JPY.

tistiglih

Pripravnik
11. mar 2009
59
0
6
Si eden od tistih, ki niso sledili XDA forumu in niso opazili popravka oziroma nobe bete 9.3b3. Se pa najde tudi app, ki ti popravi sesuvanje telefona. Poglej še enkrat in si naloži beta3.

Odyssey

Pripravnik
9. okt 2007
756
3
18
sem ponovno naložil jpy 2.2.1 in ne vem če se mi splača sedaj še enkrat nalagat darkiya.

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Citat:
Uporabnik Odyssey pravi:
sem ponovno naložil jpy 2.2.1 in ne vem če se mi splača sedaj še enkrat nalagat darkiya.

Definitivno se splača. Pa si začasno naloži 9.2 Extreme Edition, dokler ni 9.3 finalizirana. Pri beta zadevah moraš vedno pričakovati neke težave (zato pa so beta
cool-1.gif
).

Odyssey

Pripravnik
9. okt 2007
756
3
18
no pravkar naložil 9.2 ee beta 3 in napaka z marketom in telefonskim delom je res odpravljena.

Lp

Stipe

Pripravnik
4. sep 2007
366
0
16
Jaz imam darky 9.2 in se mi googles sesuva, ni kritično, ampak se mi je isto dogajalo z google maps, pa sem odpravil s ponovnim nalaganjem app.

upiwaly

Fizikalc
6. avg 2007
1.513
9
38
Eno vprašanje za tiste ki imate to v mezinčku.

Jaz sem svojega flashal na JS5 preko odina. Pač čisto simpl sem si zloadal iz samfirmware PDA,PHONE,CSC in pit.
In v download modu sem naložil gor JS5.
Rootanega telefona nimam.
Kako je potem s temi darkyjevimi in docovimi stvaritvami? Kaj je že v štartu potrebno, da si sploh naložiš kaj od sledečega gor? Nisem nikoli oprezal za temi stvarmi, zdaj pa sem se malo opogumil, pa bi si naložil za foro kaj drugačnega gor. A je kakšen enostaven vodič iz "nule"?

Odyssey

Pripravnik
9. okt 2007
756
3
18
jaz sem se tudi včeraj opogumil in ni težko če le slediš navodilom.
tako na hitro :
1. rootaj telefon z odinom cca 3 min
2. skopiraš update.zip (clockworm loader)in darkyrom.zip
3. telefon zaženeš v upload mode zaženeš clockworm in potem instalacija darky roma.

vse skupaj je v 10 min končano.

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
Jaz se tudi še nisem spravil.
Pa je kakšna razlika med delovanjem?
Zdaj imam še original 2.2., brez rootanja ali kakšnega lag fix programa. Imam nekaj bugov. Recimo kadar fotkam, sem opazil, da slike ali filmčki niso takoj v galeriji. Kdaj se pojavijo šele čez eno uro, tudi če večkrat zaprem odprem galerijo. Pa ene parkrat mi je že friznil, če sem med odprto aplikacjo fotoaparata recimo stisnil tipko za zaklep. Gotovo
smile-1.gif