Samsung I9000 Galaxy S

Odyssey

Pripravnik
9. okt 2007
756
3
18
zaenkrat opažam boljše delovanje baterije, odzivnost sistema je dobra. Edino gps signal mi prvič išče cca 3 min, moram še to poštimat.

bvader

Fizikalc
14. jan 2010
2.054
0
36
2.2.1 recimo JPY je po mojem do zdaj še najbolje narejen, z najmanj BUG-ov, kar pa ne pomeni, da jih nima
smile-1.gif
Jaz uporabljam DOC-ov custom rom, ki temelji na JPY. V splošnem je enak kot originalen, le da si izbereš kaj želiš, da ROM vsebuje. Jaz sem si recimo dal notri še slovenski swype, ki ga JPY drugače nima, ampak se da swype od JPA, drug kernel, ki še malo bolj varčuje z energijo, in manj originalnih aplikacij, ker so ene čisto brezvezne.

Link do kuhinje, kjer si narediš svoj ROM. http://romkitchen.org/sgs/?s=home

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Citat:
Uporabnik Pakul pravi:
Jaz se tudi še nisem spravil.
Pa je kakšna razlika med delovanjem?
Zdaj imam še original 2.2., brez rootanja ali kakšnega lag fix programa. Imam nekaj bugov. Recimo kadar fotkam, sem opazil, da slike ali filmčki niso takoj v galeriji. Kdaj se pojavijo šele čez eno uro, tudi če večkrat zaprem odprem galerijo. Pa ene parkrat mi je že friznil, če sem med odprto aplikacjo fotoaparata recimo stisnil tipko za zaklep. Gotovo
smile-1.gif

Že JPY, ki je 2.2.1 je mnogo boljši od 2.2. Jaz imam naloženega Darkyja 9.2, ki je še precej boljši in hitrejši od JPY, čeprav lagfixa sploh nimam vključenega. Recimo kamera se sproža tudi s Power gumbom, da ne govorim o GPS, ki se mi sedaj zaklene v 3-5 sekundah.

YOGURT

Pripravnik
11. sep 2007
88
0
6
Mene pa zanima, kako se prekine zvonenje pri dohodnem klicu, brez da bi zavrnil klicočega ( prehajam iz nokie, kjer se je to dalo z tipko ali s tem da si obrnil gsm)

lp

halls

Zelenc'
11. nov 2010
25
0
1
koroška
Pozdravljeni!

Ne uspe se mi povezat na internet! Vklopim funkcijo za paketni prenos,ko pa hočem na net,mi napiše,da nastavitve niso pravilne.Vklopljen imam GSM/WCDMA način....
Račun imam na Debitelu,če je tu kaka fora za nastavitve.....

Hvala za pomoč!!!

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.354
769
113
Po nadgradnji sem ostal brez SLO swipe-a... se ga lahko naloži naknadno in kje ga lahko dobim...?

Mr_Orange

Pripravnik
15. avg 2007
723
3
18
49
Murgle
Da se ne bom kitil s tujim perjem.... Gogibyte

Tu je cel potek, kaj moraš naredit, potem sigurno dela. Če pa slučajno na priloženem linku povezava do downloada ne dela, pa si z Googlom pošiči: Swype_JPA.zip

MAKY_

Fizikalc
10. nov 2007
1.199
2
38
Obišči stran
Citat:
Uporabnik tistiglih pravi:
A mi lahko prosim poveš, kaj se dogaja z zvonenjem ko ti se telefon vala po žepih in podobno ??
deluje povsem normalno... res pa je da imam telefon v torbici in ne v žepih tako da nekih velikih gibov vseeno ni...

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.354
769
113
Citat:
Uporabnik Mr_Orange pravi:
Da se ne bom kitil s tujim perjem.... Gogibyte

Tu je cel potek, kaj moraš naredit, potem sigurno dela. Če pa slučajno na priloženem linku povezava do downloada ne dela, pa si z Googlom pošiči: Swype_JPA.zip
Tenk ju... Zadeva deluje...