Samsung I9000 Galaxy S

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Citat:
Uporabnik Roby pravi:
Sem naložu darky 9.3 pa nima slovenščine!?

Temelji na JS5, ki nima slovenščine. Danes naložil, dela ko raketa brez lagfixa.
cheer.gif

A to temelji na 2.3?
Kako je pa z GPS-om, kakšne težave? BT? WIFI? Vse lavfa?

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Citat:
Uporabnik moho pravi:
Dobro jutro.
Ima m dve kratki vprašanji in sicer:
1. je tethering funkcija, ki nadomešča USB modem (npr. Huawei e220)? - Če je temu tako,
2. mi lahko kdo poda hitri vodič, kako zadevo spravit v pogon?

1. Tako je
2. Priklopiš telefon na USB, vklopiš tethering, naložijo se driverji in stvar dela (vsaj na mojem SGS)

motoristic

Fizikalc
18. avg 2007
1.319
21
38
Ljubljana
Citat:
Uporabnik YOGURT pravi:
kaj je treba preko odina po flashanju še kej spremeniti product kodo ? oz kaj drugega ?

amm, ko vklopiš tethering v bistvu ne rabi bit telefon povezan z usb kablom, ker ustvariš wifi spot..

Stipe

Pripravnik
4. sep 2007
366
0
16
Eno vprašanje glede prenosa podatkov, ali je možno da naredimo SGS kot Mobile AP potem pa iz laptopa se konektam pa prenesem file. Laptop se mi skonekta na telefon, sam potem ne vem kje bi našel telefon, da skopiram podatke.

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.376
1.240
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik Stipe pravi:
Eno vprašanje glede prenosa podatkov, ali je možno da naredimo SGS kot Mobile AP potem pa iz laptopa se konektam pa prenesem file. Laptop se mi skonekta na telefon, sam potem ne vem kje bi našel telefon, da skopiram podatke.

Uporabi bluetooth ...

Pa še enmu zgoraj: tethering je preko USB. naredit access poit iz telefona je pa nekaj drugega. Če ne verjameš, poglej v meni telefona.

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Citat:
Uporabnik YOGURT pravi:
kaj je treba preko odina po flashanju še kej spremeniti product kodo ? oz kaj drugega ?

Produkt kodo preveri in če je slučajno KOR (Koreja), jo spremeni na neko evropsko XEU ali XEE. To napravi takoj po flashanju, ker ti sprememba napravi factory reset telefona.

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Citat:
Uporabnik Stipe pravi:

Uporabljam aplikacijo SwiFTP, ki ti spremeni telefon v FTP strežnik in potem s Total Commanderjem kopiram gore dole

motoristic

Fizikalc
18. avg 2007
1.319
21
38
Ljubljana
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Uporabnik Stipe pravi:

Uporabi bluetooth ...

Pa še enmu zgoraj: tethering je preko USB. naredit access poit iz telefona je pa nekaj drugega. Če ne verjameš, poglej v meni telefona.

Se posipam s pepelom. Imaš prav, tethering je preko USB.Ap je z MobileAp.

Fly

Guru
21. jul 2007
2.653
510
113
A se še komu kruši kromani okvir okoli ekrana?
Jaz imam zgoraj že skoraj povsem olupljenega, pa zelo pazim nanj.

Stipe

Pripravnik
4. sep 2007
366
0
16
Bom hvala za info, BT je prepočasen, če kopiraš velike file. Testiral stvar super leti, iz laptopa na SGS mi kopira video s cca. 2mb/s.

Odlična app!!

Nazadnje urejeno:

YOGURT

Pripravnik
11. sep 2007
88
0
6
Po nadgradnji na 2.2.1. js2 mi vgrajen e-mail odjemalec ne prikaže vseh priponk ( .pdf prikaže, .jpg na ne, ne prikaže .apk priponk ) namesto tega pokaže winmail.dat , na verziji 2.2 so mi priponke delale ok . je kaj za naštimato oziroma kakšen tri, da prižaže priponke ?
količinska omejitev za maile ja na max .
lp

Nazadnje urejeno:

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Citat:
Uporabnik YOGURT pravi:
Po nadgradnji na 2.2.1. js2 mi vgrajen e-mail odjemalec ne prikaže vseh priponk ( .pdf prikaže, .jpg na ne, ne prikaže .apk priponk ) namesto tega pokaže winmail.dat , na verziji 2.2 so mi priponke delale ok . je kaj za naštimato oziroma kakšen tri, da prižaže priponke ?
količinska omejitev za maile ja na max .
lp

Sicer na JS2 nisem bil nikoli, na JS3 in JS5 ni teh problemov. JPG se prikaže APK se pa shrani na disk.

YOGURT

Pripravnik
11. sep 2007
88
0
6
Problem je bil, ko sem pošiljal z računalnika, kjer je bilo na Microsoft outlook pod možnosti/oblika pošte/oblika zapisa sporočila nastavljeno obogateno besedilo, ko sem premaknil na golo besedilo , so priponke, mailov, katere pošljem iz omenjenega računalnika na gsm, normalno vidne.

http://support.microsoft.com/kb/278061

JP5 (I9000XWJS5 ) kako je z slovenščino , jezik na gsm, swype , pa to ?

lp

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Citat:
Uporabnik YOGURT pravi:
Problem je bil, ko sem pošiljal z računalnika, kjer je bilo na Microsoft outlook pod možnosti/oblika pošte/oblika zapisa sporočila nastavljeno obogateno besedilo, ko sem premaknil na golo besedilo , so priponke, mailov, katere pošljem iz omenjenega računalnika na gsm, normalno vidne.

http://support.microsoft.com/kb/278061

JP5 (I9000XWJS5 ) kako je z slovenščino , jezik na gsm, swype , pa to ?

Imam Darkyjev ROM 9.3, ki ima za osnovo JS5. Menujev ni slovenskih, ker jih JS5 ne podpira. Kot tipkovnico uporabljam SmartKeyboard Pro, ki s slovenščino nima problemov, pa tudi slovenski Swype se da nasneti.

Neuromancer

Fizikalc
24. jul 2007
344
116
43
Mene pa zanima, ali vaši Galaxyji javljajo, da je vaš klic na čakanju, ko kličete nekoga, ki ima vključeno funkcijo čakajočega klica in se trenutno pogovarja. Jaz v 8 mesecih, kar ga imam pri Mobitelu, še nisem slišal obvestila "Vaš klic je na čakanju".

Chipmunk

Pripravnik
30. jun 2008
366
0
16
V takih primerih aparat samo zapiska (oz. ti na ekranu izpiše opozorilo, da čakaš), zvoni pa ti normalno naprej (če te, seveda, klicani ne skensla
smile-1.gif
).
Odzivnik "prosimo, počakajte. Vaš klic je na čakanju" slišiš samo v primeru, ko z nekom že govoriš in te le-ta nato da na čakanje.